Hemmaa ahaaa (8)

Efter en vecka i en timmer stuga med en syster, en blåtå, ett besök i min tröja, dött internet, några cider, några skärsår, några sömnalösa nätter senare så mår jag otroligt bra måste jag säga. Jag är rik, jag ska på fest, jag fick åka hem idag och sova i min egen säng imorse.. vaknade dock och förväntade mig timmerstockar över huvudet men icke, det jag såg va kläder överallt och hur stökigt jag lever. men det rörde mig inte i ryggen för nu är jag ledig.. tills nästa helg iaf kanske ?

Ikväll blir det halloween mys/förfest hos blondiebaby. Sen hoppas jag på skjuts till selma, annars får det bli någon hederlig lägenhets fest i torsby like usual. tråk .:P hela torsby är påväg till sunne idag så atte. i need to.


Nej nu blir det käk och duschen.
men om ni har en plats över till sunne ikväll så hör gärna av er vettja.


ps: besöket i min tröja va en mus igår . otroligt äckligt måste jag säga, skrek och grät . han skrek och studsade på mitt knä och sprang iväg till vårat "klädrum" . jag dog. kommer ha mén för livet och skaka på allt jag ska ha på mig. Kom på mig själv imorse av att skaka skorna ..


Mattila Torsdag

Varför ska man ta ett bad när man ändå måste duscha efteråt?

Det man inte tänker på är om man skaffar en kille på sommarn så har man honom även på hösten. på nyheterna imorse hade de kommit på att det kostar att spela fotboll (y) jaa, jag hör en massa smart om dagarna på p3, me like it a lot!

Thunder!

Vatten oboy, ny duschad och fundersam över vad helgen ska erbjuda.
måste fixa personal till nästa helg, annars måste jag ta och jobba igen .. och det har jag inte tid med riktigt känner jag. när ska jag få va ledig en helg? mh. säger då de. men får lösa det på något sätt.

Nu är det bara en hel dag kvar och en frukost kvar, sen får vi bege oss ut och socialisera igen! woho
cant wait for it.

happy halloween all folks.


 


Mattila Onsdag

Jani, igår vettni så hände världens grej. jag skulle gå och leta efter fisk i frysen och jag hittade det men längst in i  och det va en massa fläsk och grejer ivägen för att jag skulle få tag på den. Så jag fick börja plocka ur och ta ur fisken och plocka in på översta hyllan. När jag ska till o stänga så ramlar 2,5kg fryst fläsk ut, rakt ner på mina tår *PANG* det gjorde så ont så jag visste inte om jag skulle gråta eller om jag skulle skrika rakt ut . Det nästan svartna för ögona så jag fick lov och sätta mig ner och försöka kyla ner foten eller bara sitta och försöka stå emot smärtan. Trodde att syster skulle komma och leta efter mig, men ingen jennie kom .. jaja. sånt är livet. så nu är jag både halt igen och min ena tå är ill blå. igår trodde jag seriöst att jag skulle bli tvungen att åka till akuten och då började genast syster att skratta. "haha. vad ska du säga dådå ? att du har fått fläsk på foten? hhaha" typ ja ? för det är ju just det jag har fått, fryst fläsk på foten ! typiskt, jag som skulle börja mitt nyttiga liv den här veckan också. vi skulle ut och gå etc. men det får väl bli någon annan vecka när jag har motivation till det :P Blåsor på händerna efter potatisskalning, livet är på toppen ! men nu vill jag faktiskt bara hem, till mitt stökiga rum och dra ut på fest .. någonstans.. om det blir prosgårdsladugården, selma eller pärlan har jag inte en aning om faktiskt, men jag kommer väl säkert dra till fel ställe som vanligt:P haha . men jag har alltid lika kul som sagt var.

Imorgon så gör vi dag 6 här uppe i mattila. Detta kommer skrivas i historien sen om något århundrade. Hur glada dom va för att maten är underbar. (y) .. måste medge att man saknar svenskar lite, eftersom jag fortfarande inte förstår tyska, de har försökt prata med mig men jag bara ler och säger "i dont understand" vissa vet inte vad det betyder heller så då är det kört för marie lunde att kommunicera med någon här uppe förutom syster och bosse.

Nu ska jag gå o lägga mig, så vi höres all folks .
Uppe med tuppen kl 4inatt åter again . börjar få in en rutin att vakna föra väckarklockan faktiskt.
hoppas jag kommer över det efter denna vecka iaf :P



Winnerbäck blir den 4e!

Mattila Måndag

Nu har vi varit här sen i lördags morse och det börjar redan kännas som en evighet måste jag få säga. I lördags så började vi jobba här vid 8a tog frukosten och sen flyttade vi in i "magdaba" en liten stuga med kamin, bäddsoffa och en loftsäng. Vart fick jag sova tror ni ? jo på loftsängen, för det första så va det otroligt bökigt att ta sig upp där för stegen gick ju inte att använda, men att ta sig ner va ännu mer komplicerat eftersom jag är otroligt höjdrädd för minsta lilla. Och så hade vi ju eldat i kaminen såklart och värme stiger ?? jo uppåt ! så jag låg där uppe i taket typ och svettades ihjäl första natten .. herrejises ^^ Igår söndag så började vi med frukosten som de skulle ha hyffsad tid vid 8a , sen lunch och middagen . Efter det när det mörknat så flyttade vi in i en större stuga, och otroligt skönt måste jag säga. får sprida ut sina grejer lite och inte känna sig så instängd som man gjorde första natten i magdaba. Vi tog oss en öl efter vårt hårda arbete och blev sömn rätt tidigt för att va marie lunde iaf, typ 23.00 va klockan. MEN sen ringde alarmet klockan 4 också, och då skulle vi palla oss upp för att bege oss till köket för att förbereda frukosten och sopporna som gubbarna ska ha med sig ut i skogen . Marie = zombie hela dagen ohyes. jag brukar ju gå och lägga mig vid 4a tiden liksom annars. Antar att jag kammat hem en till vuxen poäng, snart gammal tant om det ska fortsätta såhär ju :P Jao, idag begav vi oss iaf till torsby för att inhandla råvaror till köket och gå på bolag ofc. Fick se lite annat folk och det va skönt, hälsade på käre mor också en sväng och lunchade hemma . Sen va det bara att hoppa in i mina käre spotifuu och brumma upp till mattila igen . Otroligt trött har jag varit idag, men klirrar i kassan iaf och det kan jag stå ut med tills på lördag (:

Så imorgon är det samma visa igen, frukost kl 6.00 så upp vid 4 för att förbereda . tungt känns det.
Känns som om vi är med i bigbrother eller är på skidsemester. haha . nej sova nu .

god nattisch . 


Ballerina pepparkaka är en grej som ni borde testa! för shit vilka goda peppisballerinas !




Alkohol är till för dom som har råd att mista sina hjärnceller. som sagt var

Jane, I still feel the same

Det som har hänt i mitt liv idag är följande :

-
Dammsugit
- Torkat golvet
- tittat ut igenom fönstret och min bil grät
- så jag gick ut och putsade lite på den.
- gick in åt mat
- hitta inte min vante när jag väl fann den
- hostat tills jag spytt
- snorat
- konstaterat att jag håller på och bli sjuk
- tv
- datorn

imorrn ska jag jobba med Nora,
och imorrn ska jag packa för på lördag natt
flyttar jag in i en stuga, i mattila, i en vecka, med syster.
visst äre inte underbart så säg ! jobba jobba jobba .

marie! ta med dig teoriboken upp, gitarren och laddare till mobilen !
yes, detta ska vi nog klara ska ni se . om ja nu inte går och blir sjukling dock .

godnatt . ha en trevlig helg .
nästa helg är jag ledig, slutar på morgonen :)
hoppas något roligt händer då






Hatar att va nyklippt/färgad
men det löser sig om nån vecka.


Use somebody

Kings of leon - use somebody
the killers - human
coldplay - lost
coldplay - viva la vida

sweet marie

behöver jag säga mer ?





Jag ska sakna dig imorgon

Melissa horn - Jag ska sakna dig imorgon

Idag har jag konstaterat att om jag ska gifta mig och jag hittar den rätte så ska jag INTE ha ett vanligt bröllop, INGET vanligt hederligt "dam tamtaraamm" när man ska tåga in i kyrkan . och show skare va !
annars kan det kvitta.


- Idag har jag klippt mig & färgat mig
- Jag har blitt 10 år äldre
- Jag har glömt ringt till pelle som i vilket fall som helst är Jennies fel, vill ja påstå.
- Jag har köpt mig mascara, hårgrejs och ny parfym idag
- Jag har jobbat
- Jag har sett en pojke i skogen påväg hemifrån jobbet i mörkret
- ...sen mötte vi polisen i panik 15 minuter efter vi åkt förbi han, och ambulansen med syrener på. då började vi genast undra om vi körde på honom eller inte  :o stackarn


Ledig imorrn,
hör och häpna folks .


Idet i helgen va de hit or miss mån tro?
Själva kvällen va helt kul, men renoveringen? HAH.
det är skamligt, de borde skämmas, för det gör jag .


Jag är vaken hela natten ..

Fick just ner två koppar kaffe utan problem !

Dagen började med att klockan ringde vid 06.00 för att jag skulle upp till körskolan för att övningsköra, gjorde mig iordning och så vips så va jag marie lunde igen när klockan va fem över sju. Jag och mor hoppar in i bilen för att ta ut pengar för körlektionen etc, och så 07.35 står jag utanför körskolan och väntar på herrn. . men ingen herre kommer, klockan blev tjugo i.... kvart i.. men ingen pelle dök upp, så jag slog en signal till honom och fråga vad det va frågan om . "du skulle stått där för 24timmar sen" DYNGA ! skrek jag rakt ut (hade kunnat gjort iaf) men det va rena missen .. hur mycke har jag i huvet om dagarna dåra? HAH ? guuud. ah jag gick iaf in på körskolan och försökte komma in på datorn där för att nöta teori. MEN vem fan kommer ihåg lösenordet man hade för typ 2 år sen? hah ? eftersom jag inte kommer ihåg när jag ska köra även om jag skrivit upp det i kalendern på fel dag tydligen så kommer jag inte ihåg det iaf .. men jag är helt säker på att han sa den 16e till mig, eftersom jag upprepa det typ 3 gånger för han! gaah.. jaja. läste lite i boken tillslut eftersom jag inte kom in på mitt inloggnings konto (y) yay ! hur skulle denna dag sluta liksom.. och regnade gjorde det också, kallt o jävligt. jävla dag tyckte jag !

Tillslut så ringde mamma och frågade om hon skulle skjutsa mig till mormor i regnet, för hon hade väl på känn att jag skulle ha suttit där hela dagen om jag hade blivit tvungen att gå i detta jobbiga regn. Hon kom och hämtade mig, satte mig i bilen och begav oss till mormor. jag plingar på och hon blir alltid sådär glad och förvånad av att se mig. Hon är allt gullig mormor, jag tycker om na' jätte mycke :) jag äter iaf frukost tillsammans med henne och läser lite teori, sen när hennes kompisar ringer i telefon så springer jag iväg till vardagsrummet för att läsa teori i lugn och ro.. en regnig fredag.. kl 9 på morgonen.. när man inte behöver va vaken? VAD TROR NI LIKSOM? jag somnade som en stock på mormors soffa och sov där tills syster skickade ett sms "Gå ut om 10" . yes sis, jag va uppe på bena igen och kammade håret (?) .. ne.. satte på mössan och halsduken och begav mig till röda bilen. vi fixade lite stuff i torsby och sen begav vi oss till skogarna igen .. Kändes så overkligt på något vis att se folk..i rörelse, trafik, folk som pratar svenska .. man blev helt virrig i huvet. rena rama semestern vare iaf ^^ först skulle vi till smedserud och skriva på ett papper, såg en kalkon mista sitt huvud (otroligt otäckt) och sen så åkte vi till mattila igen för att jobba. Rester stod på schemat eftersom det va sista dagen !

Allt gick som smort, två zombies i ett kök va de allt, dåligt med sömn och hungriga.. så varför inte ta en frukost till för att fördriva tid? JO! så vi käka frukost igen . och sen började jobba .. i stereon spelades "bad things" med jordin everett. bra låt och ny favorit . för vem gillar inte true blood? mhm. tänkte väl det! När klockan slog 18.00 så strömmar det in 27 st hungriga älgjägare, jublar och blinkar i ögona . Det kommer in två i köket och ger mig först en chokladask som är format som ett hjärta och det står I <3 Milka på (jag älskar att mjölka? :o VA ENS? tack?), sen kommer en annan och ger en hela tysklikör till syster. man bara jaha ? här får jag pluttinuttit med hjärtan o allt och syster får en hela liksom  :P jaja, jag blev glad iaf . med deras energi så räcker det till för alla där uppe ^^ vi blev iaf bjudna på fest efter jobbet och jag blev lite skeptisk men tänkte inte mer på det och fortsatte jobba . klockan blev 19.15 och vi va klara för ride home, IDOL BÖRJAR JU SNART MÅSTE HEM! har jag tjatat på liksom . och det är väl 45 minuter hem sååå .. men sen kom syster "kanske borde säga hej ändå.." happ ., så vi begav oss till deras stuga för att säga adjö till herrskapet. öppnar och välkomnas med en stank av, sur gubbsvett, axe i mängder, älgjakt och rökdoft . och kände hur det bara trängde in sig i min halsduk och i min mössa, i mina kläder och i mitt hår .. de blev glada av att vi kom o hälsa på iaf, 5 50+are eller nått som pratar tyska, jag fatta ingenting så jag bara skratta åt dom. "AAAH, en öl, en jäger en shot?" blev vi förfrågande .. "nej" säger vi snällt ... "cola och skumbjörnar?" kom han och stack i handen på oss, så vi fick sätta oss ner och jag fick väl ta en jäger tillslut .. de skulle kramas o de skulle ta med mig till tyskland för att göra mig till tyskfru . de ville gifta sig med mig och de ville pussas . jag va vrång och visade vart skåpet skulle stå och de blev ett gott skratt på gubbarna iaf ! herrejises. man förvandlades ännu en gång till en "sevärdighet" på turistbyråns torsbyblacka ungefär och hade 6 st kameror uppe i ansiktet för att ta hundra kort "detta ska jag visa frugan" .. typ. öh ah gör de xD vi kom därifrån iaf efter en cola, en pissljummen jäger och många skumbjörnar senare som man tvingat i sig för att va trevlig . sätter oss i bilen och känner att doften har verkligen trängt in sig i kläderna, i håret, i favoritpinkmössan och i favorithalsduken .. och lukten började sprida sig i bilen och kräk reflexerna och paniken började tränga sig på men med lite "bad things" i bilen så gick detta över.

jag kom innanför dörren 20.19 och calle går upp på scen ! YES ! jag missade ingen, jag missade inte idol trotts dessa tyskgubbarna ! jag är överlycklig och klär av mig så mycke som möjligt för att bli av med doften och väntar på paus så jag kan slänga mig i duschen och duscha på 5 minuter. och gjorde marie det som brukar ta 30 minuter på sig att duscha? JA ! she made it . helt jävla otroligt faktiskt, jag va stolt över mig själv :) skurade golvet också eftersom jag fick för mig att det va lortigt och tvdosan .... >.< fobi fobi .

nej, nu blir det att leta reda på min deo för jag har för mig att jag har haft den någonstans här i huset igår .. hm . ja min dag har helt enkelt varit hemsk men ändå rätt bra ^^ imorgon är jag ledig och jag får äntligen träffa annis, kanske boka resa eller winnerbäck biljett och sen blir det idet på kvällen och socialistera sig lite :) toppen ! men på söndag är det nya tag! nya tyskar, nya presenter?, nytt jubel? haha . ja vi får väl se !







Guten nacht ! Kuss


15e oktober

idag har jag:
- Jobbat 6½ timma
- jobbat m mamma
- bara ätit smögåsar
- skrattat åt en tysk
- varit vilsen för ovanlighetens skull (?)
- funderat en massa på utlandsresan.
- kommit hem

När jag kom hem så duschade jag av mig dagen och drog på mig ett linne o ett par mys trosor/shorts och tog mig en kaffekopp och satte mig framför datorn för att se vad världen har att erbjuda idag. Drack upp min första och blev sugen på en till kaffekopp så jag gick o hämta en ny och satte mig och kikade lite. tillslut så lyckades jag välta kaffekoppen jag hade mellan mina armar när jag satt och skrev så den välter och allt kaffe strömmar nedför bena och ner på mattan. VARMT! så vad gör man? jo man springer in i duschen igen kallt, varmt, kallt, varmt! inge mer kaffe för mig idag vill jag lova er. och det känns som om jag luktar kaffe än . jävla dret! jaja , ska övningsköra till morgonen så lär väl dra och lägga mig antar jag. tidigt som sjuttsingen, sen blire plugga teori och sen kommer syster och hämtar mig så vi ska fixa grejsor o kanske hälsa på mormor? :) handla och sen åka på jobb. sista dagen/kvällen med "gänget" så de lär nog bli skitfulla antar jag . halleluja!  och till ni som inte vet hur skitfulla tyskar är så är de högljudda, och pratar schmutzig tyska. i mina öron iaf. inte en aning om vad de säger, hade behövt en nora faktiskt :P bli frisk ! ^^

lördag, jobba(?) och idet antar jag en sväng .
jobba söndag.




Gute nacht !
Kuss, Auf wiedersehen


Säg ingenting till mig




Dagens låtar : Melissa horn - sen en tid tillbaka
                        Melissa horn - Kungsholmens hamn

ja jag har fått melissa nojja . helt såld på henne !


Dessa 3 dar har gått galant, tyskarna kan vara riktigt upp-piggande filurer ibland :P Ja, idag har jag som sagt jobbat och man kommer bara hem tidigare och tidigare och det är bara otroligt skönt, men på fredagen antar jag att man aldrig kommer kunna ta sig därifrån eftersom de ska drickas öl . gudne ! Men kommer bli riktigt intressant v. 44 när man ska bosätta sig i mattila en vecka och se vilka tjommar man kommer leva med där uppe . kanske blir värsta kalaset! vem vet :)

Kollat på utlandsresor idag också, imorrn förhoppningsvis bokas det ?
kosta vad det kostar vill?
i november kommer vi spanien. vill packa väskan nu !!
Winnerbäck vi kommer och sjunger med dig den 4e i kaffe arenan.
himelskt


Nu tror ni kanske att sommarn är det bästa jag vet? men vintern är faktiskt otroligt härlig, och jag har älskat vintern ända sen jag va liten. För det finns ingen dåligt väder utan bara dåliga kläder, right? Är det inte härligt att ta på sig sin varma mössa och halsduk och gratta löv i solens höstväder ? joo. även marie tycker det .




Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat mitt rum, köpt nya möbler
och samlat damm på min gitarr
för allting jag skriver blir ändå för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort





När ska man göra mod av sorgen och börja agera?




15

16 saker du inte visste om mig

1. Jag skär av de första skivorna på osten innan jag ska skiva till mig själv eftersom de kan ju va fingeravtryck på den.
2. Jag avskyr pannkakor. Ser ingen attration av stekt smet faktiskt
3. Jag hade buss skräck när jag va mindre, kan ännu va livrädd att åka buss ibland.
4. Jag torkar av tvdosan när jag känner att den blivit använd för mycke.
5. Samma med telefonen ..
6. Förvirrad är nog mitt mellannamn.
7. Ibland kan jag sitta och sakna och tänka tillbaks så jag glömmer nuet på flera timmar.
8. Jag älskar att träffa nya människor, och binda nya kontakter.
9. Musik är mitt liv och det hjälper mig igenom allt .
10. Jag har beslutsångest jämt, spelar ingen roll vad det är och när det är . jämt
11. Jag blir förbannad så jag kan gråta, när kaviarkniven ligger i smörpaketet.
12. Jag älskade dock kaviar tills jag va kanske 9år, den dagen pappa berätta för mig vad kaviar va. aldrig rört det sen dess.
13. Får huvudvärk av vattenmakaroner
14. Ska förmodligen söka till musikfolkhögskola till våren .
15. Jag vill flytta härifrån
16. Tårta är förmodligen det jobbigaste man kan äta, otroligt vidrigt.

punkt.

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på

jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig .



Vaknade 7, gick upp och försökte bli piggare, men kände genast att det va ingen idé. men ner till sjukhuset va jag tvungen att åka eftersom jag skulle ta sista twinrix sprutan . 625:- katching ! borta . gone . va inne och fick ett stick och jag o syster begav oss hemåt igen. Har nog aldrig somnat så fort på länge tror jag . guud va skönt det va ! :) dök ner i sängen och sov några timmar till, sen blev det frukost och bege sig till jobbet . Och jag har ett rätt roligt jobb ibland faktiskt, för man träffar så mycke roligt folk :P nu när det är älgjakt så är det otroligt mycke tyskar där uppe och jagar, så kommer de såklart och äter vår mat. Så när jag och jennie skulle sätta oss och äta så kommer det fram 20 fulla tyskar runt bordet och förklarar att de ska sjunga en sång för oss som "tack för maten" på tyska. varsågod sa vi, och de kunde lika gärna sjungit en tysk eddie meduza visa för vi fattade ju ingenting... så vad gör man när de står där och sjunger och sen börjar ta kort på oss där, lortig och skitig .. jo man ler så löser det sig alltid :P eller vad gör man när de säger nått på tyska och tittar på en och skrattar sen ?
jo man ler och ser glad ut ! :P usch vad jag inte tycker om det, men ändå rätt glad över att jag inte förstår vad dom säger ibland :p man har sina aningar... speciellt när de blinkar åt en så fort man tittar på dom .. då ler man ja ..igen . gör det man ska och går därifrån  ^^

Så får väl se om jag får nått jubel imorgon på jobbet . inte lätt att va marie lunde ibland .


Hur kunde allting bli så rörigt?



Sunday

Ja vad ska man säga,
jag är som att hålla koll på en fladdermus
man vet aldrig vart man har mig
jag är förvirrande och svår


Gårdagens kväll började med en massa folk, en okej smörgåstårta trotts leverpastejen, fotboll, öl och vin .
Matchen förlorade vi som alla förmodligen redan vet, så det va inte många glada miner efter det, vi hade ju trotts allt hoppats på den där happy hour'n om marcus hade gjort mål. men icke sa nicke. men behövde marie lägga ut pengar på öl ändå ? fräck som jag är.. nej :P "hej, vill du bjuda mig på en öl elr?" funkar tydligen .
Va såklart sist därifrån och mitt huvud har varit hemsk idag .. skönt att de inte är så varje helg . (Y)
så nu börjar det verkliga livet igen.


måndag: sjukhuset & jobba
står på schemat.


life is a mess


Saturday night

kan man bli mer tråkig ? nej jag tror inte det...
ska göra nått kul nu
fest ikväll . jä

gjort en bra grej idag iaf, varsågod.
det gjorde jag med nöje (:

ha de fint .
hedda


ingen rubrik idag

Jag vaknade av att mamma ringde till min mobil och jag bara skriker rakt ut "JA JAG ÄR VAKEN! :@" morgon ilsken som jag är, arg som ett bi springer in i duschen och vips så är jag en helt ny människa. tidsoptimist som jag är så får jag springa ut till bilen som mamma redan suttit i i flera minuter och tappar tålamodet och är rädd att vi ska missa tiden för besiktningen. men icke! vi hann nätt och jämt. och bilen min behöver inte ombestiktigas ! tackolov . opel astra är allt en finen och braen bil däh ! :)

Lycka till på matchen imorrn nu grabbs!


fest imorgon och jag är inte ett dugg peppad faktiskt. så får väl se hur detta ska gå .. jises.


godnatt for so long iaf .


punkt .

update och påminnelse till mig själv:

Måndag 12/10 : sjukhuset 8.00, ring även.
Fredag 16/10  : Köra med pelle 7.35
Tisdag  20/10  : empans 29års dag & även marcus 20e födelsedag :)
Onsdag  21/10  : Klipp & färg 9.00 hos mickan

jobba i 3veckor
v. 44 bo i mattila, chefen åker på semester.


imorrn. besikta bil, lördag lexfest.. hoppas det blir kul .. godnatt

"Såg ju int ens att han blank!"

Ja ni, igår va en otroligt underbar dag. solen lyste när jag drog upp rullgardinen. "Detta kommer bli en bra dag!" tänkte jag så jag gick ner, duschade, brände en skiva och gjorde mig iordning i väntan på att anna skulle komma åkandes på våran gård lika glad som jag va . och va hon det? KLART! underbart väder, utflykt och shopping. kan det bli bättre? slängde till henne bil nyckeln så drog vi till karlstad, "i gotta feeling", "nu måste vi dra" och "one tribe" när solen lyser är toppen ! :D inget gick emot oss och vi svängde 1½ timma senare in på ikeas parkering förväntans fulla om vad vi ska ha köpt med oss ut ur denna stora byggnad några timmar senare. Vi tog en kundvagn som om vi skulle vara en enda stor familj .. jag och anna. Tror vi inte gick förbi ett enda avdelning.. och såklart "den här behöver" jag tanken kommer upp i huvet när man ser hur vagnen är tom och inga pengar har sprätts ännu. När vi kom till köksavdelningen vräker jag ur mig "åh, tallrikar" som om det skulle va mitt liv, det bästa som hade hänt mig. men utan en tallrik så skulle vi inte kunna ha något att äta på .. så tacka gudarna för tallriken ! jag införskaffade mig ett kökskit med stekspade, slev, tång etc. am i ready to move out now ? det kan va bra att ha eftersom jag förmodligen ska dra mig hemifrån snart . sen så införskaffade jag mig ett bord för 199 kr, ett riktigt kap måste jag säga ! :) en nessisär, onödiga klistermärken att sätta på väggen för 149 kr (y) .. yes, ja trodde jag skulle behöva dom någon gång. och så köpte jag mig en papperslampa för 99kr och lite mer grejs. hel nöjd tjej kom det ut ifrån ikea, två helnöjda tjejor tror jag :) träffar på endel kända människor men vet inte riktigt om det är dom så man hälsar inte. otroligt jobbig situation .

vi åkte in till bergvik för att köpa cola, eftersom de inte säljer cola på ikea men typ alla annat man kan tänka sig :o nej det fanns bara alkoholfri cider och ramlösa. det dög inte så vi fick åka till bergvik för att jag skulle få min cola och anna hälsa på någon på scorett. När det va gjort så åkte vi in till stan och skulle påbörja våran klädes shopping och hälsa på annas arbetskompis på ännu ett till scorett . stod där ett tag och sen begav vi oss till hm i väntan på att elina skulle slänga sig på cykeln ner till stan för att käka lunch . Vi gick till åhlens och där hittade jag otroligt nog en plonbok dom föll mig i smaken, så bye bye 60tals plonboken! mamma du kan få tillbaks den nu . sen kom elina och vi drog till kebab house och jag va sist med att käka upp maten, något konstigt hade hänt tror jag.. eller så snackar jag för mycke, välj själv. så begav vi oss till duvan huset me elinas skor o sen mitt i city. på ginatricot hittade jag en klänning och en party jacket! sen åkte elina hem så vi gick fortsätta vandringen själva, men oerhört roligt att se dig igen gumman. vi ses om 3 veckor ! :D jises va kulit. jag och anna begav oss iaf till cubus innan det stängde och där plockade jag på mig en massa kläder, sprang till provhytten och gick manekäng. fick med mig två legins därifrån också. Vi gick till h&m efter det och jag fick genast syn på rea hyllan och rycker åt mig allt som är i min storlek, går ett varv och sen springer till provhytten för att prova . det passar=jag köper, så jag fick med mig en lila klänning, en lila väska, en jacka och raffsa åt mig ett par vantar och ett örhänge kit när jag stod i kassan . så där va dom shopping pengarna slut ja.

När shoppingen va slut och folk började gå hem en onsdags kväll, när allting stängde och det började mörkna, så satte vi oss på en bänk på drottninggatan och bara dog en sväng. efter vi hade pustat ut riktigt mycke så blöder alla näsbod och jag ringer till pontus och hör hur det är med honom, skönt att höra den vänliga rösten igen . vi får ta och ses snart, vill bara inte bli sjuk serru. Så vi begav oss till ellen och olle en sväng o snackade lite skit tills klockan va 9, ville vi åka hem då? NESCH. så vi satte oss i bilen och åkte runt vartenda kvarter i hela karlstad tror jag .. visste ni att orrholmen är endast en enda stor parkering? inte jag heller, men alla vägar där leder till en parkering eller återvändsgränd såå .. skrattade högt och lågt iaf. tillslut när det roliga va över så begav vi oss till wåxnäs och käkade på burger king när klockan kanske va sisodär runt 11, halv 12 satt vi iaf i bilen påväg way up north. och det blev bara alltmer kallare ju närmare torsby vi kom .. otroligt. vintern är på gång nu. Vi snackade om allt mellan duschning till olyckor som sker och hur lätt det är hänt. så använd säkerhets bälte för i helvete! det är livremmen!

nej nu ska jag skruva ihop mitt bord som kommer se otroligt fult ut med min ill gröna soffa, byta lampor i lampan som va för starka för mig, och sen invänta singing bee med kändisar ikväll .eller en film och negerbollar kanske? jag vet inte. men nått lär det väl bli .
ser fram emot att göra om mitt rum.


Alla har dåliga dagar mamma, jag tycker om dig ändå även om jag är sur och ignorerar dig ibland




jag försöker va din vän
men du gör det omöjligt ibland.


Dagens låt: Lät du henne komma närmre - Melissa horn


kedjebrev

idag har jag inte gjort ett dugg, åt frukost halv 3 . eftersom jag inte kan sova på nätterna de senaste dygnen så är jag helt körd i huvet, idag är det musiken som håller mig uppe, är det inte alldeles underbart !

Men mycke ideer i mitt huvud har kommit upp, vad jag ska sysselsätta mig med . och jag kom fram till att jag ska renovera mina väggar och min garderobsdörr på mitt rum! nytt nytt ! så ska jag köpa mig nytt bord, lampor etc . när jag har råd ska jag försöka hitta en soffa . men det får inte bli riktigt nu. för den där gröna är gräslig.. iofs man skulle ju kunna försöka göra om den ? sy nya kuddar till den, såå om någon känner sig manad till det så varsågod ! syster emelie kanske .. jennie? (A) får väl ta och flytta in i gästrummet medans jag håller på antar jag :) men först så ska det planneras .

på onsdag blir det karlstad och shoppingdag med anna .. ikea here we come . mysit .



att man kan älska och hata
så mycke på samma gång




bang bang youre down


säger bara två låtar : lät du henne komma närmre - melissa horn
                                Fix you - coldplay



Lät du henne komma närmre Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?



When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?





Paint the silence

igår va jag till exär med anna, mycke folk, kallt.
otroligt kul och träffa jennifer igen! :)
får ta och hälsa på oftare när ni är hemma !
får bli ändring nu ..


Ibland kan jag glo ihjäl mig.
i timmar..




Här får ni ola i krulligt hår !
blonda pojkar med lockar är grejen!

eller just lockar ..








och robin bengtsson .







eller danny boy !
;D





nej nog om det .
vi hörs .


Storm


Jag har dissat rebusfesten, kändes inte riktigt min kväll för lex
så nu bär det av till anna.. kanske blir exär. vem vet.



otrolig låt !


typ fredag

Hur svårt ska det va att kunna sova, somnade inte förens klockan 5 igår natt/morse. hörde nästan pappa gå upp på jobbet liksom . hur mycke jag än försökte sova så gick det inte . otroligt frustrerande. but hey ! vad gör man åt det liksom . Idag har jag iaf städat mitt rum så det både luktar gott och man kan se golvet åter igen. förstår inte varför man ska slänga kläderna hej vilt överallt på golvet, i soffan, i sängen, i fotöljen, på tvn, på bordet . när man har en garderob som man tillome kan gå in i liksom .. har faktiskt hänt en gång att det varit så illa att garderoben nästan va tom, eftersom alla kläder låg utspritt över hela rummet .. det är skamligt! men vad gör man åt det? inget.. eftersom det ändå kommer ské hur mycke man än försöker :p (?) tror jag . men det blir så när man är borta, kommer hem, springer upp och har endast några få minuter på sig att byta om, slänger av sig klädera, slänger på sig ett par andra, ut igen och åka iväg .. och då ser det ut så som det gjorde i mitt rum .. tydligt de :p haha .

Imorgon är detta årliga rebusrally, dock ska jag inte medverka själv men mina två systrar ska så får ge de all lycka jag kan att de kammar hem tävlingen helt och hållet. (y) så får väl se om man själv ska på festen efteråt eller om jag totalt skiter i det . suget efter party är totally gone.. iaf nu. har kammat hem återligen ett par vuxenpoäng idag, middag med familjen, kaffe och ett glas vin framför idol idag .. medans det är sunne marten och alla står på törj o fryser ihjäl.. Det kan ju iofs va kul .. men det frestar mig inte. har varit med i så många år nu på marten, och det är samma visa, all in och får inget tillbaks . bakfylla endast.. haha . SÅ många år ! ni ska bara veta.


jag saknar en erika marika adolfsson... kaffe snart?

nej.. får väl komma med mer update om vad jag hittade på med på söndag antar jag, eller om jag skriver något kul inlägg imorrn när jag kommit på vad ja ska göra för något kulit. för något lär ske !



dagens låt : lifehouse - storm (live)


har dock börjat fått otroligt ont i kroppen på senaste tid.
ryggen är värst.. uscha .



Are we human, or are we dancer?



det är sjukt vad tiden går fort, för visst va det nyss vinter? visst va det nyss jag flyttade in i karlstad m maria? visst va det nyss? visst va det min födelsedag, din födelsedag, fest? karlstad, arena, the hives, scandic? visst va det nyss? det är väl snart ett år sen .. inte konstigt att man inte hänger med. står nog inte på förens man köper sig rullator och blir inlagd på ålderdomshem bannimej. Ringde pelle imorse och då frågade han mig om jag nu har gått och blivit glömsk också .. så det är nog sant . nått håller på att gå fel.






l

Om jag kunde så skulle jag leva om den kvällen .
( nästan allting den kvällen )







ooh, jag fattar alltihop.
som winnerbäck skulle ha sagt.


Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen




Alla dessa kärleksbrev
.



Igår begav jag mig till Linn i sunne, vi drog till lindex och 'WOPS' så va jag 600 spänn fattigare. Vi käkade på saffran o vitlök och åkte på en visit till hennes kära pojkvän Stefan och missen !:) otroligt jävla go kattunge. love it, yes i do. Drack två koppar kaffe och sen åkte vi hem till linn och typ gjorde... ? ingenting :p men timmarna gick och sen skulle vi åka för att se transformers 2, och JÄVLAR vad jag skratta. Skratta åt allting. kunde bero på min övertrötthet . Men filmen va dessvärre väldigt förvirrande men bra så . Sov iaf över hos fröken och åkte på jobb sedan . Städ dag på jobbet, OCH det behövdes vill jag lova er. men skönt att ha fått det gjort. Det har kliat i kroppen på mig för att jag inte har haft tid att städa där jag sett det behövs. men nu tog jag mig tid och det tog hela dagen . det blänker ! woho .

glömde min kalender uppe på jobbet och nu vet jag inte vad som händer i mitt liv alls .. jag ska köra med pelle imorgon, men vet jag när ? någon som vet när jag ska köra med honom imörn?  nej inte jag heller. så får väl palla mig upp till morgonen för att ringa herr pellefisken och fråga när det va jag skulle infinna mig på körskolan. Han lär nog dessvärre tro att jag är senil. jag ringer väldigt ofta :P


Winnerbäcks nya album är awsome.
han har gjort det IGEN! :)

till helgen ser det ljust ut för kalas iaf.
om inte så vet jag inte vad som händer





tett va ja kan, när han gör som ja vill



Grymt sugen på sälen! va is på rutan förut när vi slutade jobba. snart börjar det .. goch. i vinter ska jag iaf åka mer skidor än vad jag har gjort ha termobyxor på mig mer än ifjol och mössan ska va mer på än ifjol! nu ska utelivet börja :D pimpla, skridskor, skidor och skoter väntar! :) bilåking på isen också . funny