-.-

ibland undrar jag om jag är den smartaste personen på jorden .

On the road

Just nu leker livet och känns som om jag lever studentlivet om igen lite. och det känns underbart! ^^ Har åkt mellan karlstad-sunne-stöpa-torsby som en galning sen... sen... jaa jag vettefan . men helt totally wonderful äre iaf:) Bal i karlstad i måndags. sen blev det ett litet stöpa kalas på nattkvisten och åkte hem t andreas i traktor skopa kl 4 på morgonen. Kan man bli mer ute på landet tro? haha. men sjukt kul va det iaf, inte varje dag man åker traktorskopa liksom :P åkte t sunne på morgonen o käka "bakismat" dock va ja inte bakis men käka ändå . alla behöver ju mat . sen åkte vi t stöpa o ja åkte hem t torsby igen för att duscha o sånt behövligt. Syster ringde o tyckte jag skulle med på bingo i sunne, så jag hämtade upp mormor och sen drog på årets första bil bingo och det va SJUKT KUL som alltid ! :D jag kommer bli en bingotant när jag blir gammal . det kan jag lova er ^^ sverige runt typ .

Åkte t torsby igen och släppte av mormor o åkte t anna och snacka tills klockan kanske blev 3 eller nått på natten . Sen blev det hem o sova för en ännu lång tur till sunne idag . Eftersom torsby hade bal idag i sunne så fick jag väl bege mig dit o ta en massa bilder o se hur sjukt snygga alla va . Efter det så åkte jag, anna, ida, erika och julia till karlstad o käka på uteservering en sväng. myys. så nu är jag hemma igen .

men vart tror ni jag ska imorrn? JO SUNNE!
det är nog fan bättre att jag flyttar dit eftersom jag alltid är där nuförtiden ändå.
alltid on the road. jises


Har fått tillbaks på skatten nu också så de är verkligen KATCHING på kontot :)
nu kan jag leva lite igen tack o lov för det. så snart blir det förhoppningsvis en GBG RESA!

på måndag blire jobb igen och tills torsdagen veckan därpå. så det är sjukt gött det också :)



Livet leker. visst är det underbart?
Nej nu blire hänga tvätt o sova.

cha cha .


HOFFMAESTRO PÅ LÖRDAG ! vi ses där ! :D

You make it real

I söndags va de som sagt morsdag och eftersom vi älskar våran mamma och pappa så mycke så bjöd vi dom på mat på pärlan. ÄVEN våran mormor och farmor :) Det va strålande väder, dyng varmt och härligt . Mumma. Sen så blev det hemåt och dega resten av hela kvällen typ.

Sen blev det måndag och då blev det steka lite i solen hela dagen så mycke som de gick o så . Sen blev det till att åka till stöpa och kolla på när folket va fulla igen på tosseberg ^^ finns de några fester som det spårar ur mer än vad de där gör? grillen va hel tills klockan blev 3.. sen va de bara.. en massa små delar kvar, pontus skärde upp händerna på grillen och andreas ramla ur gungan och tappa andan i några minuter...igen. Eftersom jag va den enda som va nykter efter Lisa åkt hem så kände jag mig som en mamma som oroa sig när alla skada sig gång på gång . Men men . de överlevde även denna gång i guess ^^ Skjutsa hem nicklas också men... han skulle tydligen med till stöpa igen så.. han fick väl bli med tillbaks :p

Så idag har jag luggit ute i solen och stekt ett tag och hoppats på att jag ska få nån färg mer än albinofärg . Har bestämt mig iår att jag ska bli brun! Har väl inte varit brun sen jag va jätte liten . Så det är väl dags, och börja komma igång med träningen igen!



Ja snart tar alla studenten och har bal, sunne har bal till helgen och jag ska dit o kika o ta kort på dom allihopa :) GUUUD, att det har gått 1 helt år sen det va jag som stod där i vit klänning och vitmössa o skrek "för vi har tagit studenten, FYFAN VA VI ÄR BRA!" på ett flak i spöregnet. Rösten kämpade att hålla sig iform hela dagen, men på kvällen så orkade den inte längre och skar ihop totalt :p Jobbigt för rösten att hålla igång skriket en hel dag . Måste få erkänna att jag är sjukt avis på dom som får uppleva studenten iår, se till att ha SJUKT KUL! för det är verkligen ett minne för livet! Jag saknar skolan och den sista tiden där så jag skulle vilja uppleva den 100 ggr om. JAG om nån trodde aldrig jag skulle sakna skolan så mycke som jag verkligen gör, men det gör jag. Inte lektionerna men lärarna och alla kompisar som man träffar dagligen . Det är helt sjukt va bra man hade det egentligen.







i miss it a lot
fyfan va kul det va !