.

två ord:

fy fan!

Burn the night away

Hejåhå.

Nu har jag kanske gjort mina sista dagar i mattila, så nu inväntar jag bara branäs. Lär köpa mig lite vinter grejer så jag överlever vintern där uppe, allt ifrån täckbyxor till riktiga skor som tål snö. En jacka också kanske är på tiden. Sen måste jag skaffa mig en kamera som jag kan skapa en massa bilder och minnen med :)

Till helgen är det Johnossi och det kommer bli awsome! :)



Jag är helt inne på att lackera om min board och mina skidor. Men hur gör man? hm .. jag får ta o fundera på det lite så får vi se vad som händer, för nått måste göras :p hemska! Sen är det frågan om man ska ge sig på det själv, jag har googlat lite och det sägs va jätte simpelt att göra själv. Sååå attee.

Ja jag vet inte, får kika på det där ..
Allt annat än som de ser ut nu är nog bätter :p

Vi har iaf äntligen fått reda på vart vi ska bosätta oss i vinter, och det blir i Brattmon av alla ställen. Hade underlättat lite om man hade bott lite närmare alla/branäs faktiskt. Men så är inte fallet. Så nu hoppas jag att mitt arbets schema och vilka jag ska jobba med kommer snart, som jag sitter o väntar på varje dag och bara vill få allt klart för mig. Jag hoppas allt kommer bli bra i vinter.



I helgen blev det 2 dagars med Anna, fredagen va helt meningslös. Vi drog till Tempel och sen träffa vi Robert i en halvtimma, sen åkte vi hemåt. Lördagen blev det farsdag shopping, så vi gick in t stan och yra runt där i några timmar. Tog bussen hem, åt mat och slappa i 1½ timma, in t stan igen vilket vi fick springa till bussen. Vi gick av bussen vid torget och gissa vad vi skulle göra? Jo! Vi skulle se Idolerna ofc i hopp om att min Idol Olle skulle fria till mig men han hann inte med bussen tyvärr.. stackars.

aja. vi åkte iaf hem t Romstad igen m bussen, gjorde oss iordning och va lite mellan valet o kvalet vad som skulle ske denna kväll, om vi skulle bli med till Krp och kolla på fotboll med killarna eller åka till en stackars Sofia på herrhagen. Vi satte oss på bestämt på bussen mot Herrhagen och det fick bli ankan senare på kvällen.
En helt random kväll, men sjukt kul hade jag iaf. Kunde dock vart roligare och vissa grejer kanske inte borde skett... men vi somna vid halv 7 :P hah

Nu ska jag nöta några avsnitt av scrubs o sen sova.
hoppas på att mitt VISA kort kommer imorrn. annars vet jag inte vad jag gör.

chao

Heartbreak town

Lusten, orken och hoppet är snart borta. Den försvinner steg för steg, varje dag. Vad som gör det gång på gång vet jag inte, vad som försegår i ditt huvud jämt när det gång på gång blir såhär. Vem vill må såhär jämt? Gå o va spänd på att du stöter bort en på mening ständigt en dag igen?

Vem fan saknar inte sin bästa vän, det är inte normalt o bara kunna "leva" med det. Därför förvandlas jag till en tjat kärring och irritations objekt, en sån man stöter bort. Men ska lämna dig ifred tills du känner att du saknar mig. Kommer tänka på dig varje dag, timme, minut, sekund... månad.. år om det kommer ta sån tid. Men jag har inte gjort nått fel. Jag bryr mig bara.




I helgen va de party masken ON ! drog ner t sunne .
börja sådär, sluta allt mer bättre.





Lördags kvällens sammanfattning:
Blod, nurse klänning, vitt hår, lysande ögon, mysigt folk, dansande, glassplitter, drinkar, zombies, en massa nurses som va mindre läskiga, pistvakt, korvtjuvar, kyla, värme, mys.

torget vid timmys:

bruden viskar t mig : "mitt kort funkar inte, vad ska jag göra?"
jag : "nej du får väl försöka igen eller springa när du fått korvarna" och fnissar lite.
bruden:"jag springer"
hon fick korvarna och så sprang hon. tämle paff


Jag skulle köpa biljett t Johnossi förut MEN, vad fick ja efter 5 försök och en massa "sidan kan inte visas"? Jo jag fick ett spärrat kort, blev 250:- fattigare och ingen Johnossi biljett.. Ibland suger det att va jag.



Jobb imorgon igen. godnatt.



Psykolog ?

Ibland tror jag att jag är för smart än alla andra.
För hur jävla klart är inte vissa grejer?
Vinna eller försvinna som sagt, lev i nuet för imorrn kan det va försent!



Nej..
lusten försvann för att blogga.
Men några saker är säkra!

- Jag borde köpt jackan idag på stadium
- Anna är bäst!
- Livet är för kort för att älta, ta tag i det och få det ur världen!
- Att bli kidnappad av fransmän kanske inte är så dumt som de låter ändå. lucky you

godnatt.
stänger av mobilen inatt.


tjo

Livet är aldrig lätt

Ibland är vissa saker så jobbiga så magkänslan och tankarna bara virrar runt, man känner sig hjälplös, hopplös o totalt maktlös. Men vad ska jag göra åt saken ...


När någonting hänt förut så kan det hända igen.
Det är det som skrämmer mig mest.
Det är vinna eller försvinna i slutändan ..
det handlar bara om vilka val man gör som ändrar slutet.


hej