yee

Nu har man varit hemma och firat julafton med min kära familj,
Sen imorse bar det av till Brattmon igen. Hann nästan sakna det ;)

Men God Jul på er och ha ett sjuhelsike gott nytt år !
För det ska jag ha även om jag jobbar annandagen och nyårsdagen.




Dag 4 i Brattmon

Ja nu har man flyttat upp till Brattmon inför säsongen. Flyttade in i Torsdags och det har gått bra även om det ligger mitt i ingenstans. Så det är jag, Jessica, Hanna och Emeli är det som delar på ett hus här och det kommer en tjej i slutet av Januari också. I Fredags hade vi Felix och Andreas på besök och jag hade mitt första kaffekok som blev mindre bra. MEN det är tanken som räknas eller? haha.

Igår (Lördag) så va det tänkt att det skulle bli fest i Ekebo men så blev icke fallet pga bangare etc. så det blev "Galen panna", öl, pontus kom och en massa skratt. Sjukt trevligt! Men det kommer fler fest tåg i vinter i guess. Livet är som sagt en fest och man lever i nuet . hahaha.


På Tisdag börjar jobbet och det ska bli spännande, hört mycke historier så det blir nog kul. hah
Imorrn blir det chill, kafferep o sånt där roligt, checka apoteket o chokladfabriken ;)



godnatt so long

Your Winter


Sister Hazel - Your Winter-Acoustic


Det är mycke som har hänt i mitt liv på senaste tiden, jag flyttar imorrn och börjar min säsong i Branäs i vinter. Det är lite nervöst men jag tror att det kommer gå bra :) Så jag packar full bil och drar uppöver ett tag så får vi väl se när jag kommer hem igen.

Vet inte riktigt vad jag ska berätta, jag har hunnit med rätt mycke sen sist..
Jessica drog med mig upp till Sälen en helg och träffa underbart folk helt spontant, me like it! Hade sjukt roligt, alltid kul med nya ansikten som sagt.

Förra helgen åkte jag till Göteborg med Linn på... hör å häpna ... ELTON JOHN! ;) men nu har jag sett han också, efter elton så drog vi till stickyfingers och jag trivdes som fisken i vattnet, hardcore superstar för 100spänn!,  träffade på Pärlan o Simon där också. så det va sjukt roligt! En helt underbar dag/kväll/natt hade jag, jag lever på det ännu.. så tack Linn för du drog med mig! Nått jag inte kommer glömma i första taget :) Sen på Söndagen så packade vi väskan, packa bilen och drog skutan till Liseberg på julmarknad, köpte Päronkonjak korv, kasta basket för 30spänn och sen for hemåt. Åkte lite vilse påvägen hem, blev en spontan sväng där någonstans så vi stanna till på en mack nånstans och alla va sura på varann där ett tag tror ja. Men det löste sig med en Wrap och Ramlösa! Vi kom hem och det blev bakis pizza . Mumma!

Sen har jag o Marcus minst haft en dags "dega o träffas" dag i veckan, och det har bara flytit på nu faktiskt, otroligt skönt att ha dig tillbaks i mitt liv igen vännen! :) Har saknat dig. och kommer sakna dig i vinter.




Du är en bra vän Linn, guld värd att dö för .









Hur jag än vrider och vänder på allting så kommer jag inte fram till nått vettigt svar, har kommit fram till anledningar som om du va full? du gick i sömnen? du tappa hjärncellerna? du hatade mig? att du bara kände för att såra mig? men ändå på nått vis så hoppas jag på att du va helt jävla dyng rak. För det hade hjälpt mig så mycke, men nu vet jag att du inte va det. Spik nykter, borta med vinden, helt bakom flötet? Jag förstår inte hur nån kan göra nått sånt emot någon som ställt upp för en så mycke, som funnits där så mycke, som lyssnat och kommit som ett spjut till dig när du varit ledsen.. Jag skulle ALDRIG göra nått sånt emot dig, skulle aldrig göra nått som skulle få dig bli så ledsen och sårad som jag blev. För varför vill man ljuga så allt ska bli bra och sen går man o gör en helt annan sak? Du måste må jävligt dåligt i dig själv och vill att andra ska må lika jävla dåligt. För jag tycker att meningen "Nej ge fan iet, jag skulle bli fruktansvärt sårad, vet inte vad jag skulle göra då" "Rör du, dör du" nått sånt... är väldigt simpel att förstå. Men tydligen inte för vissa.. Hoppas du är nöjd.  Tror du bör tänka efter hur du beter dig för annars kommer du bli ensam. Tråkigt tråkigt och sjukt ledsamt . Det visar bara att du inte va en riktig vän, hårt nog.