Lät du henne komma närmre

Var hon vackrare än mig?
Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig..






Fick just ett telefonsamtal av Johannes, och vi ska tydligen åka skidor o dricka öl imorrn .. Så jadå! Det är ju trottsallt Tisdag, och det får man göra på Tisdagar! :)

Joel & Johannes myser i soffan! mums
Bästa boysen





näe, nu blire nått tjejigt som gossip girl och sova . MUMS!
Imorgon kommer min kvinna hem och jag hoppas hon blir med ut i backen :)) <3
GE MIG SOL IMORRN! :D




Mind-fucker, thats the way you do it


She will be loved

Ibland undrar jag vad jag gör för fel, eller är det ingen som tänker som jag eller orkar stå ut med mig? Jag skrämmer bort alla, stöter bort dom bra och faller för dom dåliga idioterna. Nått fel i huvudet borde det va på mig .. Sen att jag inte fäster mig för folk direkt utan kollar läget först och inte rusar in i nått jag kommer ångra.. (Finns undantag, vi alla gör väl misstag).

Jag borde flytta, jag borde börja om på nytt.
Såhär kan jag inte ha det, ensamt o jävligt(?)

Emeli har nu flyttat hem så vi är 1 mindre i huset. Så hur ska jag göra de sista veckorna, ska jag palla bo helt själv i Brattmon de sista veckorna ellr? Dont think soo. Inte efter gårdagens "påhopp" av "gubben i hallen".. fy o usch. Längesen jag va så livrädd asså.

Har jobbat hela helgen och det va väl inte alltför roligt men, körde på min berusade kvinni igår och Brants va väl lika rockigt som vanligt ungefär. Vred fram klockan 1 timma och förlorade 60min sömn på söndags morgonen... vilket resulterade att jag försov mig eftersom itne klockan ringde men jag va ändå i tid. Dock hur jag såg ut va en annan femma. Men idag har det varit en lugn dag på toppis iaf, lite för lugnt.

Min kvinna har åkt hem till Sunne idag så vad ska jag då göra på mina lediga dagar? BUHU.
Nej jag får väl försöka hitta på nått :)







Jag älskar känslan av att inte hinna tänka.

Den döda vinkeln

Nu har jag jobbat röven av mig i 4 dar så nu är jag förtjänt 3 dagar ledigt, det har varit sjukt mycke att göra i 3 dagar av 4. Usch.. blir bara svett av att tänka på det, och det kommer va minst lika jobbigt kommande helg ska jag lova er. Men det är så det ska va, det är då det är roligast att jobba när det händer nått :)

Annars så har det väl inte hänt så mycke mer i mitt liv mer än att jag har blivit bättre på att åka snowboard och att Branäs livet leker:) Tråkigt nog är det sista veckan för sjukt många denna veckan.. :( Men men .. Alla åker väl hem någongång .

Jag själv har inte en aning vad som sker för mig till sommarn och efter säsongen, börjar få lite smått panik, får en lägenhet i göteborg om jag vill, men hur ska jag kunna betala den om jag inte har nått jobb där. Njet. Funkar inte riktigt... Sitter fortfarande och hoppas på att det blir Öland för mig i sommar. Eller så kanske man skulle prova Gotland?Ja jag är arbetssökande iaf igen ... och det suger.

I Söndags va det personalmiddag för oss restaurangare, men eftersom middagen va så sent så käkade vi bara och sen tackade för oss och drog hemåt för att ladda inför en dag på Toppstugan.

Nu ligger man i sin säng i Brattmon och funderar på om man skulle bege sig hemåt till Torsby för att hälsa på familjen och samla kraft i 2 dagar. Tror det får bli så..




(Jag kan inte klaga på mitt liv nu alltså, vi har det lite bättre än alla andra)






Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag var.

Flyg du lilla fjäril flyg

en dag så kommer du krossas, så flyg nu


Dagens fråga är, hur mår min rygg egentligen? Jani, jag har då ingen aning. Inatt höll jag på och spy av smärta rent ut sagt. Och imorse grät jag som en liten brud för att bara resa mig ur sängen. Tog en Ipren och drog till jobbet.. möttes av Tobbes kommentar "ojojoj, här va vi pigga och glada". Eller? Inte ett dugg faktiskt, åkte upp t toppis och kände genast att detta inte skulle gå alls.. Ringde t jim, sjukstugan och bestämde mig för att åka till Vårdcentralen i Likenäs.

Emma skjutsar mig till Vårdcentralen och när jag kommer dit så va jag inte direkt prio 1. Berätta hur läget låg till, så jag ska dit imorrn 9.15 för att nån doktor ska klämma på mig och se va fan det är för fel på mig.
Herrejises amalia.. Har fått nån värmegel av Emeli iaf så det hjälper lite. lånar hennes vetekudde också . MUMS !

Jahaja, nu har förste man försvunnit ifrån Branäs. Anton! Usch vad tråkigt :( men vi ses sista veckan killen! :D
Ungefär halva personalstyrkan kommer försvinna i slutet av månaden. Kommer va sjukt tomt...

Idag fick jag ett mail om att jag hade fått en lägenhet i Göteborg, men hur ska jag kunna ha en lägenhet när jag inte har något jobb ännu? näeee. så jag får nog tacka så snällt nej till den underbara lägenheten :((

Imorrn kommer Marcus och hälsa på mig i Brattmon ! :) Mjauigt värre


Godnatt alla kattiga människor,
vi ses på dansgolvet imorrn om jag orkar gå ut.

ohja

Idag har jag:

- Hälsat på mormor
- smög in en sväng t sara på jobbet
- åkte och fika med maria.
- åkte t brattmon igen
- käkade mys middag med min kvinna och såg på BB
- Så nu blir det sova.


På Fredag kommer Marcus och hälsar på mig! :D mys!


"Hur mycke är du beredd och ge?"





Hittade lite bilder på mor o fars dator on my familiaa :)

Nu är det Måndag igen och jag har haft en helsjuk helg med min kvinna Emma! I fredags drog vi ut på tjänst på brants och gjorde vårt jobb. Patric och Henke va o hälsa på Emma och festa till det så de bjöd på en himla massa skratt den kvällen. Aaa jises ^^ Sen ser man mer vad som sker egentligen en utekväll när man är nykter, man missar ju fan allt när man dricker! :P aja .. Vi drog hem och sov 3 timmar och sen blev det till att börja jobba 7.45. Mumsigt värrer! Mycke fnitter och skoj denna dag? :P Sen vad som hände på kvällen ska jag inte ens gå in på. Men träffa en massa bra folk som jag inte sett på länge :) så det va lyckorus!

Igår efter jobbet så åkte en sliten tjej hem till Torsby och sov där, sen nu idag så har jag hunnit med en massa. Jag har hälsat på mormor eftersom hon fyllde 80år igår. Grattis mormor <3 Sen så har jag varit uppe hos Therese en sväng och kikat på hennes och Stefans lägenhet, bestämde möte m Maria inne på Toria när jag skulle handla åt mamma, Apoteket, hem och gjort stuvade makaroonies etc. Kanske inte så mycke, men det är alltid nått :)
Sen ringde Jimpan alldeles nyss och sa åt mig att va hemma imorrn eftersom det har varit totalt jävla sten dött på Toppis. Så jag kan få va hemma en dag till :) Fast åker uppöver imorrn ändå .

Till helgen är jag LEDIG, eller fredag och lördag. Så då får jag besök och så blir det AS KALAS! :D
Kommer bli en hel-lyckad helg skulle jag tro :)) MUMS!

Har försökt göra om bloggen lite, så nu får den se ut såhär ett tag framöver tills jag tröttnar igen. :)





Idag fick jag reda på att du va ju helt jävla sjuk i huvet.
Så som du behandlat henne är ingen värd att bli behandlad.
Jag kommer va arg på dig hela livet tyvärr! IDIOT!