Bad things

i wanna do bad thing with you


förövrigt så tror jag att basshunter är min framtida man, för han är det första som jag hör när jag sätter på radion, när det slupar sig låtar på spotify och jag trycker på play är han den första som sjunger för mig, intervjuer på radion en 4 ggr om dagen ... allt det här för att få min uppmärksamhet ?  det är nog mig han sjunger om "now youre gone". han tjeckar fejan varje morgon och på fritiden spelar han data spel. det sitter som klistrat i huvet på mig och jag får inte bort det. lär ringa honom och be honom sluta trackasera mig :O

jaja .. idag har jag bara gjort ett 5 timmars pass i köket. otroligt skönt. fisksoppa har stått på menyn och det va allt ifrån "otroligt gott" "fantastiskt" m.m. fick tillome skriva ner receptet som jag hade i huvet .. ett ihopkok som blev succé helt enkelt.. så de kallade in oss till matsalen och när vi kommer in i rummet så ställer sig allihopa upp . och börjar hålla tal för oss och sjunga körsång för oss. inte alla som får körsång som tack för maten :) it was fun!

så nu är jag ledig tills på onsdag
och jag hoppas på karlstad på tisdag och sen fest till helgen (?)
ja vi får la se vad som bliver.

kommer dock va fullt upp nu på älgjakten framöver.
ledig nu sen jobbar varje dag i 3 veckor i think .. om inte mer.


jaa, vi får väl se if i survive this
23 oc avsnitt sen i torsdags kväll har jag hunnit med mellan jobbet i helgen .
jag är besatt, yea .
nu ska jag sova till ännu ett eller två avsnitt .





godnatt
xoxo


Isn't it obvious ?

..that i love you - erik hassle


godnatt allt folk
det enda som händer nu är ond fot & jobb
blogg torka, törrt som grus ärä just nu
ska dra upp o lägga mig o snoza me kudden och några avsnitt OC now!

sjukt egentligen.. varför har man 400 kontakter i mobilen när ingen ens hör av sig?
inte ens försöker heller ?
eller att jag inte ens använder dom ?
it doesnt make sense.
tragiskt
borde fly
men väntar ett tag till
efter nyår, im gone . . ?


vad händer på nyår föresten ?
någon som hänger på att åka bort?
sälen? stuga ? bort ? jag vill inte va i torsby ett år till ...






orkar inte.
det är för jobbigt
för komplicerat


Biltvättning och Idol.

Herrejisus, halkbana imörrn. hah!
jani vettni va.. detta kommer bli intressant.
har inte varit såhär nerv på läng
önska mig lycka till och att jag kommer hem oskadd


idag började dagen med att mamma kom in och skrek på mig att jag skulle gå upp ur sängen och fick väl göra det, vi begav oss till torsby för att handla, köra lite bil etc. grymt trevlig dag. köpte en sallad.. eller rättare sagt mamma köpte en sallad åt mig och sen begav jag mig till hälsokosten där anna va. vi lunchade i hennes bil eftersom vi blev utlåsta.. mycke skrattretande va det och törstiga va vi men det fick gå . sen begav vi oss hemåt till mig för att ha en "ta hand om våra bilar kväll" eller nått sånt:P blev iaf en massa tvättande och åkte runt o lekte lite, för henne va det väl ingen big deal antar jag men jag va överlycklig av att sitta i bilen själv och köra på gården bara. åka runt och tuta o va allmänt nördig.. i like it. sen begav vi oss o va busiga igen, WHAAA polisen . vadå hjärtat i halsen ? mhm . hjärtsnörp thats for sure.. sen blev de hem till te, macka och idol . pirret i magen bara smög sig på mig och nu lär jag sova eftersom vi åker ifrån körskolan till morgonen 7.15 rättare sagt.
god damn.. får väl göra det bästa av situationen och utnyttja dessa 2100:- som det kostar. åka upp bensinen och hoppas på att få käka på burgerking . (y) men men .. detta ska nog bli kul hoppas jag !


godnatt på er .

 ( nää . ni får ingen bild idag. )


måndag

Sen när fick man sova tills klockan va ett egentligen?Jo idag iaf fick jag, skönt vare. en ledig dag, fint väder.. trodde jag ja . Blev akut jobb idag så jobbade ifrån 3-23 .... happ . hoppas på att va ledig imorrn iaf, onsdag bliver halkbana och sen i veckan hoppas jag på att mitt paket ifrån cdon kommer. Har köpt OC säsong 3, tree hill säsong 1, twiligt och ps i love you . it all come to mig snart hoppas ja :) dock har jag sett filmerna men ville bara ha dom, och vem kan undvika när de kostar sisodär 70 spänn ?
NOT ME .


kan man någonsin få nog av youtube och idolklipp ?
NOT ME. AGAIN.

kan sitta där i timmar och bara klicka, titta, klicka,
 titta, rysa, klicka .. ah ni fattar .
and i like it.


Kanske söka till ingesund till hösten,
grymt sugen på att komma bort, träffa nytt folk och göra något jag tycker om.
så varför inte ge det en chans .. borde nog.
... annars får det bli idol :P







hej jag va femton år och lekte med skedar
min kusin va sexton år och lekte med knivar
nu bor hon på gotland den röven .
borde hälsa på'na .


Flickan som lekte med elden

... Jag missade tåget med 10minuter så andreas o pontus fick komma o hämta mig istället.så det blev lite stöpa drickande o sen så begav vi oss till sunne på någon för fest där jag verkligen inte kände någon. Sa inte värst många ord på några timmar, sen började det rulla in känt folk så då blev det genast mycke mer lättsam stämning. drog till selma men det va dött så vi sket i det, drog till pp men det va för mycke skumm och typ 12pers där så vi drog tillbaks till festen igen .. Men sen när slutar en privatfest bra? nech .. det slutade väl med slagsmål, not me men några andra, och så träffa jag på en otrevlig kille som jag svor över ett tag. Att endel folk inte kan behandla folk med respekt och ska bara va allmänt en fjant och otrevlig. nej usch .. då va kvällen slut för mig så jag o pontus begav oss till torget för att käka mat på nattkvisten där . eftersom andreas fick "magkatarr" och drog t maja :p ts. haha .Men blev genast på bra humör igen och skrattade nog i flera timmar kändes det som . det va alltifrån dubble action 2 x 90 på korvmojjen, fiskespö, titanic och armbrytning. längesen jag skrattade så mycke tror jag . sen kom niklax å pettson o hämtade oss och va väl sist ifrån torget nästan som vanligt.

Ja det va en bra kväll.
Nu blir det "flickan som lekte med elden" på bio med hela familjen .
kommer bli fruktansvärt spännande:)


 Jag försöker men jag lyckas aldrig.
är trött på mig själv och mur jäveln.
ni får ursäkta.



paperplanes will crash you down.


jobba tills hjärnan ploppar ur

jahaja, nu har jag ännu kämpat mig igenom några dagar av arbete igen.
jobbar 24timmar på två dagar . är det nyttigt för hjärnan..hälsan...marie?
ja jag ve tinte, sjukt trött är jag iaf, men gästerna har varit nöjda så då är jag nöjd.
De undrade tillome om vi hade trollat och idag va det FANTASTISKT sa han och vifta med händerna och såg glad ut.. då började jag undra på hur många det egentligen som säger så bara för att va snäll när man står där helt sjö svett och försöker se glad ut när det är som stressigast.. eller så va det bara tänderna han ville visa mig, hur dom egentligen skulle se ut.. för det va ju trotts allt folktandvården som kom å åt? näe .
men nöjda och gott va de iaf. (Y) detta gjorde vi bra nora!


imorgon är jag ledig så jag lurar på sunne, öl och selma?
jag ska höra mig för lite, annars så får det väl bli film antar ja .
JUST JA DET ÄR LÖRDAG IDAG!
hur ska jag ta mig t sunne..

shit.
nu blev det brått .


hej


no one.

Jaha ja, vad säger man kära bloggen?
Ja är trött.
Borde ringa sjukhuset.
Borde ringt pelle igår men glömde
Borde gå o lägga mig
Borde gjort workarbete marieeeeeeee
Borde borde borde borde !

de är så jävla mycke borde, måsten och krav så jag tror jag spyr på't.
.. eller vet ni? jag gör't faktiskt, spyr rakt ut!



orkar man?
visa mig hur man orkar.


Filmen skulle kunna heta "Flugorna" istället för "Fåglarna" ..

Idag har det varit dödens varmt ute, mormor sa att det va 25 grader ute och jag fick väl försöka slänga iväg filten som jag luggit under tills klockan 3 o dra ut o kika på altanen om det va så varmt som hon antog att det va. och hon hade rätt ! Det va sjukt jävla varmt så jag o mor satte oss på antanen och solade ansiktet. GRYMT skönt. men plötsligt så hör jag att det låter otroligt mycke.. ovanligt mycke . Ett surrande ljud som störde min sköna stund, fick rysningar i kroppen och tittade upp i taket... Det va som om det skulle va rusningstrafik där uppe bland flugorna, det lät som om jag skulle stå på 45a typ .. "ssssumm...ssssummm..sssumm" fick plötsligt otrolig äcklig känsla när jag såg hur svart och hur många de va. så jag skrek rakt ut "UUH, mamma titta".. "jaja.jag vet" säger hon och blir inte lika imponerad som jag, så jag springer fort som tusan och hämtade anti-insekt sprayen. sprutar hej vilt och då ser vi genast hur flugorna flyr och alla sina barn kryper ut ur varenda vrå och sen dör. Det va krig mellan mig och dom .. + att mamma stod beredd med dammsugarn och sög upp alla som kom i närheten. Bra jobbat mor! detta krig vann vi. det tystnade efter många anti-insekt sprut, så jag kunde fortsätta min solning på altanen . Då kom jag tillbaks på mina tankar som jag hade igår när jag skulle gå o lägga mig, jag hade just förstört deras bo.. deras hem, jag hade just dödat deras familj . Hur elak är inte jag då? :s inatt låg jag och hörde på ett flygplan som åkte över huset och tänkte på om de bara skulle börja kriga här i ganterud.. vart skulle jag fly? vad jag skulle ta med mig för att överleva.. skulle jag bara rädda mig själv eller hela min familj? ofc skulle jag försöka men om det inte fanns tid. vart skulle man fly? bara springa tills man inte orkar mer .. usch vad hemskt. ibland kan man bara inte stoppa tankarna flöda iväg sådär innan läggdags. att koncentrera sig på att sova är nog det jobbigaste som finns.. när man inte kan koppla av alls .
men men . thats my true story .. eller nött.

Har idag försökt iaf att börja komponera min musik igen, och melodin är iaf klar snart, ska finslipas lite och sen så är det texten som ska skrivas. thats the hard part att bli nöjd med.. och jag som aldrig blir nöjd lär ju aldrig bli klar heller så .. men önska min lycka till för ja ska göra mitt bästa av det :)

Nej! nu blir det att sova, jobba imorrn . och ska få en massa gjort imorrn!
nora kommer till morgonen så, nu skare jobbas !



påminnelse till mig själv: *ring pelle imorrn mellan halv 5-6


godnatt:*





















Bold as love

Känner mig helt slut i kroppen, helt backdrunk ännu?
jag skulle iaf kört med pelle idag och jag va rädd att jag skulle må såhär efter helgen,
så jag ringde och avboka denna tid också . detta är ju helt loveli isnt it ?

Så idag får det till att bli att laga mat, göra paper work och åka på yoga vid 6 tiden .
sen åka hem igen och förmodligen sätta mig med paper work again .


jaja . vi höres .


Mârten 09

Så... nu va den helgen gjord iår igen. Det är nog den helgen på hela året som går fortast av alla här i torsby. Vips så är det söndag. man vaknar upp och är hundralappar fattigare, 4strumpbyxor fattigare, ont i varenda kroppsdel, huvudvärk, ont i lungorna, illamående, sovruffs, leriga skor .. men trotts den hemska bakfyllorna så har jag haft en fruktansvärt bra helg med randompojkarna :) sjukt jävla kul. får väl se när man får se er again dåra . aah .. jag köpte inget direkt på marten heller, förutom två åkbiljetter t karusell . men känner verkligen hur ont jag har i nacken och i ryggen .. har man blitt för gammal för breakdance? neesch! men kroppen tycker förmodligen det.

i fredags så hade kvällen varit bättre om jag hade ett par skor som man kunde iaf gå i en hel kväll, men valde marie det? nejdu, det ska helst va 7cm klack . osmart tjej ibland :p men men . slutade iaf med att jag höll på o svimma på dansgolvet o mådde dyng. inte okej . men jag fick ta av mig skorna helt enkelt:P träffade en massa folk som jag inte sett på evigheter och det va skönt att socialisera lite igen :)

i lördags så kom det folk hit här hemma och vi skulle ha en liten klass reunioun, och det va helt loveli. dock fick jag äta själv eftersom maria är förmodligen den dåligaste människan på att hålla tider. sååattee. men fia med hutt  blev och en massa studentsånger from the past . pokerface och ohboy i min dunka dunka bil påväg ner till torsby . kunde inte bli bättre start på kvällen . gick ner o titta på när de åkte karusell och marias väska blev stulen.. grymt jävla tråkigt! så lämna tillbaks den ! tillslut fick jag också åka karusell. plankade in återligen och sparade en hundralapp, möljde bland folkmassan o trängdes. käkade en kebabtallrik och drog på efterfest. tappa kebabtallrik på marken, men vad gör det? häv upp det på tallriken igen o ät tyckte jag .. grääs, grus .. men de va mat iaf :P haha!


solglasögonen har varit ens bästa vän dessa backdrunk dagar. ohyes. vi såg näcken vid bäcken i fredags xD ha kul och ge allt kör vi med här i torsby.och alla ska väl få uppleva det någon gång också ;)



kanon helg, ös hare vart!
kroppen har tagit skada och mitt huvud.
MEN kan ju vila ut mig tills nästa år .
back to reality




mamma gillar ta kort med min mobil .
hm. vad ville hon få ut av det egentligen?
jaja . står varje år i torsbybladet innan denna helg iaf :p




på altanen igår
åsa, nora o johan
otroligt mysigt.


Fönster fixarna!

Anna hämtade mig imorse och vi begav oss till torsby för att gnugga geni knölarna mot varandra och fixa lasses skyltfönster, vi tänkte explotion, vi tänkte löv, höst, rönnbär, kvistar, rött, orange, gult, brund, grönt, grått .. vi tänkte en massa . och så VIPS så va det gjort på typ 3 timmar.. sen va det bara ett skyltfönster kvar. halleluja tänkte vi och vi tänkte o tänkte, vi pysslade, vi mixtrade, va nere i källarn och kollade på spöklika skyltdockor. inget som stämde in i sportbilden jag hade i huvet. men tillslut så fick vi ta allt eftersom, och det gick tillslut! men blev såklart inte lika nice som det andra. förmodligen så har hela torsby sett mig i detta skyltfönster hela dagen idag, stått och skyltat ut mig, men ingen ville ha en marie.. dumt :p men vi ska ju skylta till jul igen sååå. får väl vänta till dess daa !

börjar faktiskt bli lite pepp nu inför helgen tackvare davids-party-music. dunkadunka låt med tramsgänget är grejer det! påminner mig otroligt mycke om studenttiderna och tiden runt där :) jääää. sommartider är slut och hösten ramlar in fort som bara busen. men jag spottar inte blaskor på det, för idag har det varit en otrolig och solig o fin dag med en massa aktivitet. (dock pizzan kunde vi hoppat över). meen inget vi kan ångra nu .. åkte iaf hem, snacka en massa, lekte med pilatesboll typ "vi kör den häära, en studs, sen typ två studsar o sen tre raa????" *fniss* man växer aldrig upp, visst är det underbart ibland :) kollade på idol och bara älskade juryn :P och alla folk som sjöng falskt. love it . it makes me skratta högt . mohauhuu . en kaffe blev det och kollade regionala nyheter (heter det väl?) aah . översvämmning tämle i värmland. såå watch ooout smålänningar, förbered er på vatten ! :D haha. wohooo .

helgen kommer bli kanoners kanoners!
jobb imorrn med nora o syster, men först ska vi shoppa smink o köra t torsby!
sen hem och tagga inför helgen again .


nån som vill hämta mig hemma på fredag elleeerrrrrr?

.....



inte ens om jag ser ut som en katt som vill ha mjölk?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





nej övertröttheten rullar runt i skallen på mig garanterat, hela dagan? ja det vet bara jag om och det tänker jag inte berätta för er. nuu vettniva.. så skriker en ensam krabat som börjar på s och sluter på äng..SÄNG! undrar egentligen vem och vad o hur de kom på ordet säng till nått man sover i och är mjukt? en äng som är soft kanske? jaa har ni nått svar på det så får ni verkligen maila in det till mig eller skriva det i min blogg är ni snälla.

puss o tjo, äru go?


090909

Den 9onde september 2009.
så vad händer denna dag tro?



Idag har jag jobbat, höllt (vad heter det på svenska? hullit?) på o dött, fått kallakårar och varit allmänt lett på överrinnande sås. Orkade inte torka upp det på väggen bakom spisen, så får la göra det någon annan dag antar jag. för det lär ju inte skrubbas bort av sig självt, eller? någon frivillig? heppsi.. ja imorgon är jag iaf ledig och känns otroligt skönt att få städa altanen (?) nej kanske inte, men får väl göra det för kära mors skull, och min kanske.  skulle kanske hjälpa till i hälsokosten med skyltfönstret också .. men vi får la se about that :)

Igår måndag va det yoga pass också, man känner sig helt slut, kall och avslappnad efter ett yoga pass, även om man kanske känner sig lite töntig många gånger när man hamnar i roliga ställningar, men tror det är riktigt bra faktiskt för mig . hjälpter mig slappna av och inte tänka på en timma . dock kom jag på mig själv att jag inte tänkte på någonting så jag fick panik i huvet men det gick över tillslut, tack o lov!

Btw, det där med att jag höll på o dog.jag satte en älgfärsbiff i halsen, och nu tänker ni, "hur kunde hon få en hel biff ner i halsen".Då ska jag berätta för er att det va bara en bit av biffen .Syster säger "uuh, jag hörde när den satte sig fast faktiskt" medans jag sitter där och sippar efter luft det slutar med att jag spyr i handen och springer på toan. Happ det va den middagen det tänkte ja. så nu sitter jag här och är hungrig igen men klockan är alldeles för mycke, så får la gå o lägga mig istället för att käka .


så till helgen så är den årliga mârtens helgen igen, det alla torsbybor längtar efter hela året(?) mjaa. jag kommer åtminstonde ihåg när jag va mindre att jag och min kusin va som galna i mârten, karusellerna va höjdpunkten på året. för vem gillar inte när det går fort, får igång adrenalinet, fnisset, pirret i magen, upp o ner långt uppe i luften, runt runt tills man blir alldeles snurrig tillsammans med en kompis. jag ska inte säga att jag är vuxen nu och detta va för länge länge sen, utan när jag tänker på mârten så minns jag det som på mellanstadiet. när man tog bussen ifrån sörmark, bussen va knock full jämt, längst bak och frågade vilken karusell man skulle åka först. men klev av vid busstationen och sprang ner för att åka, visst va det mycke lättare då och visst mådde man underbart på den tiden, om man bortser alla bekymmer. jag har alltid haft en kärlek till att åka karusell, men den är inte lika underbar som när jag va mindre. men jag känner pirret, adrenalinet och fnisset. det va någon sorts berusning.. stackars mor o far, tänk vad mycke pengar de har fått lagt ut till karusell åkning varje år. för jag skulle alltid ha det största åkbandet annars blev jag väl sur eller nått (?) de står o tittar på hur glad jag blir och bara ser hur hundralapparna sprutar iväg och tänker "jises, tänk om hon bara hade varit 19år" kanske:p . nu är jag 19år och jag älskar fortfarande att åka karusell, dock känner jag mig lite gammal att åka på dagen bland allt smått folk. men det är strunt samma :)

.... det va den bra sidan och gamla sidan av marten, nu när man blivit såhär vuxen så är det förfest, faktoriet och efterfest som gäller. dock ska jag allt klämma in många karusell åk där emellan . det ska ni då veta, även om det regnar! ah iaf, så blir ungdomar totalt stenfulla, och det gör så att folk slåss, folk är högljudda, de snackar skit om varann, de dansar på borden, de är otrogna, de strular runt, de skiter i allt just for this weekend.
man behöver dock inte vara skitfull för att göra dessa saker, men i torsby är det en självklarhet. i en by där det finns för lite med fritidssysslor så har ungdomarna inget annat val att umågs, och vad gör man när man umgås? jo.. dricker öl! ganska tragiskt men rätt så sant .

men hey, helgen är vad man gör den till.
och jag brukar.. oftast lyckas rätt bra?
det är bara folk som förstör intalar jag mig själv :)



Besök av små-lands folk till helgen,
kommer bli otroligt kul! (;
fun fun fun.





sis and me



everything is complicated..


Svängelska? me tycker om it

Ännu en heelg har passerat och är blott ett minne now .
Inte konstigt att man inte kommer ihåg alla helger och vad man gör för det finns ju otroligt många helger, och dagar om året så hur egentligen ska de kunna få plats? baaah. någon som vill berätta för mig ?

I fredags jobbade jag som sagt va, i lördags så började dagen med frukost rätt sent har jag för mig. men vad gjorde det, det ösregnade ju ? för då får man sova länge? Anna kom iaf hit och vi tänkte att vi skulle gå emot regnets principer och gå ut i det härliga vädret (y) hela 1mil tror jag det är (?), runt sjön iaf . vi klarade oss rätt bra tills det började ösa ner när vi hade kommit halvvägs, fick springa över vägen som va översvämmad och det va en fors i skogen . Vart kom den ifrån liksom? nej det va en upptäcksvärd som hette duga . vi kom iaf hem sjöblöta och fick i oss lite foodie senna. Vad gjorde vi sen? jo vi gjorde oss iordning för att bege oss till torsby för att hitta på nått roligt, FILM och lugnt tänkte vi.. men eftersom jag inte hade socialiserat på evigheter så kändes det som om jag tvingade stackars annis ut. Så vi drog på förfest och det va ju sådär lame faktiskt .. men begav oss ner till faktoriet iaf för att kika. Vi möttes av två primadonnor i the twincar, sen gick vi in. Va trevligt att träffa en massa folks igen, moa bjöd mig på en cider. thanks. Sen blev det väl lite deep talk and so.. men känns bra iaf.

Idag söndag så drog jag upp vid 12 och åt müsli o filen som INTE smakar beskt. helt loveli ären :D me like. men tydligen så finns den bara i karlstad? illa. så nu måste man flytta dit också ? attans.. naat!

aah. efter frukosten så tänkte jag, "NEEE-EE, jag ska bannemig ut och gå idag också i detta underbara väder!" så det fick bli en lång prommenix idag också. kommer inte kunna röra mig imorrn dock, men vi tar dom problemen imörrn ? ohyes :) ja sen har det väl inte hänt så mycke mer idag faktiskt, sett på film med mig själv o duschat.

Imorrn på schemat är det jobb & yoga som gäller.
marie glöm nu inte dina 800 spänn!
nej det ska jag inte göra.

Vart är partyt på fredag?
jag är öppen för förslag


      
water on a traktorväg .

    
Disco at hampus place


tjosan


femteseptembertvåtusennio

tydligen har BK videokamror ? tråkigt, hade varit roligt med min variant.


Idag har man iaf varit uppe och jobbat, va en massa finländsk folk iaf och de va riktigt nöjda. tur:)
Blev tillome kallad finsmakar kock :p det va det värsta ^_^ men men . va en massa spill, porslin i golvet etc idag. har varit riktigt kladdig faktiskt, tror syster kan hålla med om att det inte varit någon speciellt bra dag i köket ^^
ah när vi skulle åka ner för berget så springer det över en älg o en kalv, så jag skriker väl som vanligt och syster lägger sig på gasen . "AAAH, EN BJÖRN!!" skriker jag och tittar in i skogen . jag driver inte, det såg verkligen ut som en björn .. men när någonsin har jag sett en björn förut? finns det ens björnar i de här skogarna är en fråga. jo jag har sett en björn, men ingen vild :P
aja. nog om det .


mitt horoskop för september
"Du har ditt livs stund-och det ser ut att hålla i sig ett bra tag framöver,
så passa på att ösa, Håll inte igen, kör bara på"

it sounds great !
mer ös på mig lär det väl bli... elr? hope so

just gjort en genomgång på datorn,
det tog bara sisodär en 4timmar och 31 minuter och hade 29 objekt infekterade. (Y)
tro fan det att datorn mår åt helvete :p stackarn .

men har gjort en god grej idag också ..
har ätit en kiwi idag, sen har det inte hänt så mycke mer spännande i mitt liv denna dag idag idag idag.


john blund är på besök.
see ya .




haha . kul


Shoreline


Jaha ja, idag har jag varit in the charlstown och spontan shoppat lite med mor o syster.Blev två par skor, ett par leggins, ett linne, underwear i massor och hudprodukter.Va till sjukhuset idag för syster skulle ta spruta för dessa getingan, åt en suuur mandarin uhjamejja.
Såg nått som jag inte skulle vilja ha sett, usch så hemskt :(


aja, vi kom iaf hem tillslut.
Så vad har vi lärt oss idag då? Att man har blivit för old för att hänga vid ett cykelställe utanför ica på våxnäs, att man har vuxit ifrån det där med att busvissla och ropa "öj" efter folk man inte känner(?), att man ska undvika ljuset i affärerna när man tittar sig i spegeln, att spets inte är så dumt, att volanger är nice, att man borde va försiktig att leva, det händer olyckor hela tiden man har bara turen med sig, att mirakel kan ske, att sova i bil får man ont i nacken av, av crispy chicken meal luktar man curry o klyckling i flera timmar efteråt (dock visste jag det innan också, men ..), att lila o rosa är inte så dumt after all, att spontan shopping inte alltid är den bästa shoppingen, hur lortig man blir när man kommer till "storstan", att tvätta händerna är nog ett av det skönaste som finns när man verkligen känner att man är lortig, att det är härligt att se bara lorten rinna på de vitahandfatet och känna hur ren man blir igen,  att livet är pengar (?), att pengar är livet(?).. whatever.

Imorgon är det jobb igen, men sen är man ledig hela helgen. kanoners göttisch äre!
Till veckan är det älgjakt och fullt upp varje dag, förutom helgen som jag är ledig på, marten .^^

fint fint fint . elllr ?


mössa och halsduk beställt,
kommer inom kort ! wohohoooeey.


Dagens fundering:
Hur ser Burgerking drive in gubben att man står och väntar på att beställa
när det inte finns någon möjlighet att dom ser en ?

A: sitter han och säger "välkommen till burgerking, vad får det lov att vara" hela dagarna i hopp om att någon skulle svara honom i högtalarn ?

B: finns det någon slagt pling plong klocka som låter när man står utanför "högtalarn" och ska beställa ?

C: står de och räknar bilarna när man åker förbi o de ropar "bil på ingång" till all personal när man svänger in ?


tankarna virvlar omkring ..

xoxo


Dead girls dont cry

Idag har jag beställt varor till nästa veckas händelser, ringt samtal o grejer.
Ringt till pellefisken och beställt tid för halkbana och körning.
Så nu är det bara att plugga teori marie, jises halloj.

Det högg till i magen på mig så fruktansvärt idag, gjorde ont ända ut i ryggen, fick lägga mig på golvet och hoppas på att det skulle gå över med en massa filtar/täcken. somnade och det va borta.
Vet inte vad som hände riktigt, men nått vare allt.. mysko

ååwh. jag älskar när det är dags att inhandla mössor o stora halsdukar inför hösten/vintern.
det är så himla mysigt med mössor. tycker ni inte?

i helgen ska jag bannemig färga mig .
om jag inte får en tid hos mickan så får jag göra det själv..:P


städat min garderob idag, det va väl på tiden att slänga kläder och grejer!när jag va klar i garderoben så titta jag i mitt rum och då hade jag ju allt bråte där, så fick ju städa mitt rum också . när jag va klar med mitt rum så va det hallen som va stökig.. jag är allt otrolig ibland .men nu är det rent iaf!


nej karlstad imorrn t sjukhus etc m syster o moder svea.
kalas kul? aah vi får väl se .


nu blire sova.
nattisch .


Pokerface?

Papapapapapa pokerface
Cant read my, cant read my
eller kill me now kill me now ,som jag förut sjöng
och ja jag trodde stenhårt att hon sjöng det. många skratt blev det.

Ibland funderar jag vad jag får allt ifrån, eller varför jag inte har tänkt på grejer som är helt självklara.Jag ser min katt som en person, för han förstår mig precis när jag tittar på honom. eller kan han read my mind? eller är han kanske min farfar? tänk om det skulle va så att man dog och sen bytte bara anden en kropp hela tiden, spela ingen roll om det va en fjäril eller en elefant i afrika liksom.. och om man är medveten om det och inget kan säga till personen som man står framför en."jag är marieeee. hallååå?" om man skulle sträva och få folk att tro på en så blev man förmodligen inlagd på psyk i livstid eller få bo ute i skogen i en koja i resten av sitt liv. isolerad, jaga sin mat och dricka ifrån bäcken.. nej jag vet inte, för varför kommer de där "det här har jag varit med om förut" momentsen ibland då? man vet vad folk ska säga, man vet vad man tänkte när den sa det sist det hände etc . otroligt jävla läskigt är det, för ett tag och jag får alltid kallakårar när det händer för det är så otroligt frustrerande.. att inte få veta vad som händer efter döden, eller vad man gjorde i sitt förra liv om man hade nått eller varför man känner att det där har hänt förut när något händer. Sånt här kan man sitta och filosifera i evigheter, jag och anna är specialist på att driva oss själva till vansinne med alla konstiga tankar som kan va sanna men man vet inte om de är det. och jag får förmodligen sluta nu innan jag måste sitta o fundera hela natten på det.

Idag har jag inte gjort så mycke mer än vaknat, gjort work hemma, ätit, sovit lite, sett en film jag redan sett, satte mig här och nu blev jag här "idag ska jag lägga mig tidigt" tänker jag varje natt men POFF så är klockan tre igen. dagarna bara flyyter iväg.


Jag fick vykort idag dock !
en hälsning ifrån småland :)
otroligt kul och glad blev jag
tack! :)



marten 08
(i was redhead och ringen ligger på en åker någonstans,
tappade tillomed bort johan tror jag)


marten 08
fick en pinne rakt i benet, så världens blåmärke och
världens hål i mitt ben, ärrad för livet halleluja.

.. men jag tänker positivt, jag behöll mobilen denna gång.


Nästa helg är det mârten all folks.
taggade för helgen man minns resten av året, eller inte??
Det största händelsen i torsby, kan man väl inte missa ellr?
dont think so :p

fast iofs så missar man inget om man varit på marten en gång i sitt liv,
för det händer samma jävla grejer varje gång. men ändå om man är torsbybo så ..
varför inte? har inte varit ute sen kräftskivan så är lätt värd ett kalas :)

IMORRN!
- frulle på "ballen"
- beställa varor
- plannera
- prommenix
- ringa pellefjun and the halkbana
- städa rum ?

torsdag karlstad och köpa KLÄDER !!
i hope iaf, ska inte förvänta sig så mycke kanske:p

neej.. sleepy time i guess
over and out


Öpp i hejsan



Dagens nostalgi
: the rasmus - Still standing


Idag har jag vaknat av att telefonen ringt, och eftersom vi har 3 telefoner i det här huset med olika ringsignaler så går det inte att undvika att höra efter den har ringt i en kvart. så fick väl palla mig upp eftersom jag tillslut trodde att det hade hänt något väldigt drastiskt, nästan springde upp och lät helt anfådd och bekymrad i telefonen när jag svarade.. "HALLÅ ? :|" då skulle jag ha varit på sahlströmsgården och käkat mat med min chef och snackat med någon typ där, men kunde inte idag så jag avbokade mig iaf . Va ju ingen idé att gå och lägga sig efter det så fick väl pallra mig upp, städade lite och sedan käkade frulle framför en film o mitt täcke. Mor kom hem tillslut och vi satt o snacka lite om när hon varit och inventerat på toria, mormor kom o jag tror jag tillome slocknade en sväng. vips så va klockan alldeles för mycke, slängde mig i duschen för att va fräsch inför yogan . (why egentligen?) men jag kände att jag behövde det iaf. så klädde på mig så stod syster i dörren och vi slängde oss i bilen för att bege oss till prosgårdsladugårn. va nästan först, inte illa .. fruktansvärt kallt i lokalen va det iaf, men det blev något varmare tillslut när man hade fått börja röra på sig lite. Andningen va nog svårast, va några gånger jag va för snabb för mig själv att andas och ibland glömde jag visst att andas iöverhuvudtaget.. ^^ men det gick fint och jag kände mig som en bättre människa när jag gick därifrån så det va nyttigt och bra för mig. hoppade av vid hälsokosten och räknade lite te'er m anna som stod där och inveterade. Vi begav oss senare hem till mig på kvällsfika och en massa prat om våran utlandsresa vi hade tänkt göra snart(: .. sen kom vi underfund med att tiden går otroligt jävla fort, vart tog augusti vägen? veckorna rusar bara iväg och man hinner knappt med. när jag jobbar så blir jag helt dagvild och isolerad ifrån världen där uppe i skogen så tiderna går rätt fort. Så det står inte på förens det är vinter och julafton all folks . MYS! ser faktiskt fram emot jul . älskar högtiden ... uj så mysigt. så funderar på och åka upp t sälen en vecka och va där i vinter .. någon som är sugen ? jag är det iaf. en vecka med skidåkning, öl, snö, sällskapsspel, brasa, massäck och kyla .. hade varit otroligt skönt. borde köpa mig nya skidor nu i vinter dock också . har haft dom alldeles för länge nu . så dags för uppfräschning :)

Imorgon består dagen av
- lång prommenix
 - plannering av arbete i helgen/hela nästa vecka
- städa mitt rum
- laga någon kul mat kanske ? trött på alldagliga, yes i am.




Någon som är sugen på Lars Winnerbäck i november?
yes I am