Kära söndag, ÅH kära söndag

sen när har man börj å tyckt öm söndagan egentligen? ärä nu man har gått å blé gammöl ? nött har da gått snett eller? ja jä vet da int ! tal öm för mä isåfall :) ida har jä vör på auktion i bygdegårn å tett på en massa fölk o ropping. Dä fantes da ittna för mä där, men dä va gött mä en prommenix t rådom iaf. Sola tett öpp tämle myck där ett tag idá. Mormor ropp in e kron te å häng i tak, farbror min ropp väl in lamper, e motorsåg, tennisplan etc. dä va att mysigt iaf(: senna geck jä hem, auktionen förvandles te e loppis teslut. Men ida kännd jä att dä va dacks te å flött hemifrå nön gang, sö ska försök å få dätta körkorte nön j*vla gang. Har ve int den fulerst dialäkta nönsin? tämle svårt å skriv söm man taler faktist. Men jä gär mitt bäst vettni . Har iaf kört min bil ida, å dä geck himla fint, ve va te kusin min ättersöm han ä ensammen hem för de anner ä på gotland mä sandra söm flötter dit nu ett år. sö da får man ge sä iväg för o häls på a där borti . gött mä lit semester å ! ja hjälpt iaf kusinen mä matten (även öm ja har IG iet) haha, å pappi hjälpt en med teven sö hann kund se på tv i vecka. sen sö skulle ve ge öss iväg på tur igen. "Dä ä din bensin, din bil å du körer, så åk hört du vill bar jä kommer hem ikväll" dömt sackt farsan. jä svängd öt motsats höll t fensbol ! senna ble rä torsby, all världens väger löver jä er, ätter pappa har skrek "HEM" i en 40minuter sö sa ja "jä ska bar gör en te grej te inna ve åker hem" sö åkt ja å tut på anna sen åkt ve hem . va tämle busi, å har nog aldri kört sö bra söm ja gjort ida! så nurru jävlar fölk. ärä dacks. akt er baar när ja ska back, ä usel pået. men men, kan ju int va bäst på allt häller. börjer bli tämle trött på å skriv på dätta hemsk språk :P

Ja ja, dagen har varit kanon . Har idag ännu gjort en god gärning. (hur det nu stavas vettesjutton). imorgon börjar jag o empan på yoga, intressant värre. sen så har jag nog inte så mycke mer till planer under dagen imorgon. träffa anna ? ja jag vet då inte. städa mitt rum iaf kanske jag skulle kunna göra? ut och gå .. YES!

nopei, har inte så mycke mer att tillägga tror jag. är otroligt sjukt sugen på att dra och shoppa av mig lite, men aldrig kul att göra det själv ? nope . men får la ta en dag här framöver :) nytt nytt nytt.. för hösten är ju här som sagt!




kommer inte kunna sova på hela natten, typiskt.


Puss o hej leverpastej.


Lördag, äre väl ellr?

jaa, ännu en nykter och vit helg för marie, blir helt dagvild när man jobbar helger.. Det känns otroligt skönt att slippa sprätta pengar på all inträde, öl och fylle mat, slippa ha den där ångesten när man vaknar, må dåligt och vill bara förmodligen dö in that moment of day. så bättre att jobba 8 timmar och hjälpa en stackars själ. ohja.. det va ett känsligt moment idag när den där tanten snacka med mig. uschamejja . va nära att gråta där en sväng faktiskt. usch . men det går bra nu :) hehe.

har jag berättat om värsta konstiga dagarna jag haft eller? isf så behöver ni väl inte läsa då. iaf när vi skulle åka till jobbet häromdagen så först så möts vi av ett får som står på vägen och tittar på oss och inte rör sig ur fläcken , då hade det rymt sin väg och gått över vägen till andra diket och tittat på sina kompisar i hagen medans han åt gräset. för gräset är väl grönare på andra sidan .. right? sen när vi åkt en bit till så stöter vi på en svart cheva van som kör i 40 på 70 väg. va värsta mysko folket iaf .. körde om och hoppades på att inte bli skjutna iaf, sen när vi ska svänga av vägen och in till mattila så står det en vit mini buss där ifrån 80talet och vi tänkte "vad är det där för mysko folk??" så jag o nora tittade på den där bussen som fan och när vi va jämte den så stack en fram sitt huvud . och han hade skägg, turban och så .. vi skrek i kör . hela bussen va full med talibaner . det bara högg till i hela mig, nu dör vi tänkte ja . han såg helt ilsken ut .. ojojoj . när vi kommer upp till mattila så ser vi iaf en helikopter som står där. har aldrig i hela mitt liv sett en helikopter och att se en uppe mitt i skogen vid mattila är inte det man först tänker på att man ska stöta på en liksom . men ja.. nu har jag iaf sett en livslevande helikopter :) YAY! ah iaf, vi körde på grodor på hemvägen iaf . sen inatt så drömde jag en helwierd dröm om att vi va på en helikopter och serverade någon slags hövding och han blev förälskade i oss på något vänster så vi hoppade av helikoptern så hoppade vi in i ett flygplan och då blev hövdingen uppgiven och arg så han skulle få oss att störta så han krocka och butta på oss så vi tillslut började störta emot havet som vi va över. sen blev det svart och jag vaknar i ett hus med en massa avdäckade folk .. jag känner ingen i rummet och inte huset . så jag går utanför och tittar mig omkring VART fan är jag? ja jag började gå iaf och kommer till en äng och en asfalterad väg. med stängsel. tänkte att jag förmodligen va mil far far away från torsby..började gå på ängen och så hör jag någon som skriker bakom mig, då ser jag fem galna killar som sedan får syn på mig och börjar jaga mig med kastspön, de försökte få mig på kroken förmodligen? hm.. ah jag hade iaf min gröna tröja på mig så jag tänkte, gräs är ju grönt? jag gömmer mig . BRA idé! men sen kom jag på att mina byxor va svarta . de fick syn på mig och sen vaknade jag ..

Sen går jag upp, duschar och klär mig . sminkar mig and soo.. för att ja o mor skulle möta nora vid frykenskolan för att se den spännande byggnaden som är ENORM. anyway .. det va kul till att börja med, men sen när man fick känslan av att all nostalgi ifrån förr va borta, ingen korridor som vi hängde i, allt va bara stelt, vitt.. och SKOGRÄNS? va ens. vi fick ha på oss sockiplast när vi gick runt och kika. ska dom gå runt med sockiplast i 3 år? eller 4år för 6orna? vadå pengar de lägger ut för att slippa sopa grus .. det va iaf illa . va som om vi va inne i ett sjukhus nästan. jag tyckte det va bättre förr och är glad att jag gick där på den tiden det va som grisigast . hade inte sett fram emot att va uppdelade i klassgrupper i denna byggnad. och se dom ute på rasten sen . bättre att hänga i korridoren och snacka skit . hellyeah ! hade dock viljat sett ekeby men får väl gå dit och va den där omogna tjejen någon dag när det är skoldag. för jag har väl inte tagit studenten? neesch .. inte heller? om ett halvår är jag 20 och då är jag vuxen på riktigt.. hur bra känns det då? tonåren bara rusar iväg, men fysjutton va kul man haft. life is up and downs :) aah. iaf så handlar vi inför dagens middag och sånt. o kommer till jobbet för att börja arbeta, chefen kommer och säger att vi hade kunnat fått åka helikopter om vi hade kommit lite tidigare..VADÅ osis? hade mer än gärna viljat åkt helikopter ! när får man den chansen igen egentligen? va va va ? men men . laxspett, ris och paprikasås har stått på menyn idag. OTROLIGT gott vill jag lova er. brukar inte tycka speciellt mycke om fisk . men det va loveli :) åt hela 3 spett faktiskt. OCH jag har bara jobbat 8 timmar idag. helt konstigt kändes det :) men men skönt med sovmorgon. nu är man ledig tills på torsdag. fredag jobbar man igen, och så kanske man va ledig på lördag också ? hm.. jo jag tror bannemig att jag är detl. måste kolla upp imorgon :)

Ja iaf imorrn (söndag) så äre auktion i rådomsbygdegård. så ska väl gå upp och ta en prommenix dit med mor imorgon bitti? nääh men kl 12 iaf. va längesen jag va på auktion nu iaf så lär väl bli intressant antar jag .. annars så ska jag inte göra något alls tror jag. på måndag så ska jag och syster på yoga klockan 6. DET kommer bli intressant vill jag lova . marie och yoga? jaa. någonstans måste man väl börja antar jag :)

nej nu vet ja inte .
todilooo goodnight.

va nått jag skulle skriva .. kommer inte ihåg .




.. mygghästar





hittade en bild när vi va påväg t arvika för år o dar sen, underbar dag.
i miss those days .

Dreaming with a broken heart

waking up, is the hardest part


Idag har jag lämnat hjärnan hemma under kudden.
Börjar dagen med att J sätter på kaffe när vi kommer upp och jag ska hämta älgen i frysen, sen när jag kommer upp vettefan vad jag ska göra men jag ska bannimej va vid kaffekokaren och störa den i sitt arbete. så jag välter allting där och det är kaffe pulver överallt .. om man nu säger kaffepulver ? aja . så skulle jag sätta på mer kaffe, men då va de ju redan vatten i , så jag hällde ju i en kanna till och det slutade ju aldrig rinna där. stackars kaffemaskin !
Varit mycke oväntade stirr blickar och dumma kommentarer idag . good shit .

gjorde 13 timmar idag också, imorrn får vi börja vid 2 iaf och va där till 10. de va väl snällt ..eller?jag har konstant huvudvärk och är helt skakis och trött . så kanske borde gå o lägga sig ja ..Inte så stressigt imorrn iaf, tacka gudarna för det. inte för att de varit speciellt stressigt idag men otroligt seeg och jobbig o jaa .. jag kan inte sätta fingret på ordet som kan förklara hela dagen . Är pengar rikare iaf soo, väntar bara på söndagen, vilo dagen för marie lunde det nuförtiden. för vem behöver roa sig ? jag håller ut till marten och hoppas på party då . kalajs ! här ska det åkas karuseller senni ! åk mämää  ring, så jag kan bok in dä ? ^^Nej, jag är en jobbarmänniska, de behöver sömn? right? eller? va fan vet jag .. jag är ny .Men man vill inte sova när man sitter här och har nattsällskap. men får väl dra sig till den nybäddade sängen och vänta på att en nora stormar in till morgonen och sover tills klockan blir 12. TÄNK så mycke lättare det skulle va om man hade körkort. elöler va säger vi ickekörkortare?

Ja vad mer ska jag tillägga,
hunden dricker ur toaletten, har ätit upp pappas fjärkontroll till nya tvn idag, och han älskar skor.. speciellt foppa skor o mina. eller kläder på mitt golv i rummet ... lagomt irriterande och sen typ veta vart allting låg när han varit och flyttat på alla kläder på golvet liksom .. suck . detta är då ett jävla elände . ironi .

fick två myggbett inatt också, på benen fast tvärtemot

Han kan få tag på mig vartsomhest, känns tryggt o bra.
uhu


nej vettni va. jag har en framtid att tänka på.
har då sagt några kloka ord idag iaf.

ska nog gå upp i skogen o rensa min blåsa
och pussas lite tror jag .
 

jag är king, du mä.


nej nog för idag. hejdå . *vinki vink*



och kom ihåg.
Lyyyygn faan . peace out.

Viva forever

med spicegirls, det va inte igår.. sitter här och är alldeles nostalgisk .alla band tröjor och t-shirtar jag hade som liten och va hur cool som helst . hur många gånger jag suttit på mitt rum och gråtit till den låten, tänkt på alla pojkar jag hade i mitt liv och vem jag skulle va kär i nästa vecka ungefär :P hur bra man hade det på den tiden, man kunde få va kär i vem som helst närsomhelst och det va helt normalt. fick bestämma själv lite. men när killarna gjorde slut för att den ville va som austin powers så vare droppen xD nämner inga namn ^_^ eller när jag skickade kärleksbrev t min kärlek och väntade på att han skulle lämna tillbaks det och hade i kryssat om jag hade fått chans på honom eller inte. hans lillebror kom o sa att han hade satt upp det i taket och hade kryssat i JA men vågade inte lämna det tillbaks till mig.. han låg o titta på det varje gång han skulle sova. naaw .. får dock aldrig veta om det va sant men, blev såklart glad och besviken. men men . kom väl över det halvt och blev kär i en annan kille förmodligen . aaah . jag saknar sörmark lite, jävlar vilket mölj det va de sista åren där faktiskt 5an o 6an . när våran klass knäckte våran lärare så hon sprang ut och grät. där satt vi och fatta ingenting, förmodligen gjorde jag inte ett ljud av mig. tre tjejer och 11 stökiga pojkar .. man får inte en syl i vädret ska jag lova er. 90talet va allt underbart faktiskt . no problemo. typ iaf . förutom att jag va bussrädd och grät varje morgon, va mamma kär och ville inte gå utanför dörren utan henne .. fixade jobb åt henne på skolan iaf :P haha . inte dåligt ^^ alla busringningar vi gjorde och det va skyhöga räkningar tillslut, vi lekte big brother i skamvrån . och det va klädpoker på stora toaletten.. när jag började spela saxofon för att jag skulle impa på en kille som jag tyckte om. slutade efter 3-4 veckor tror jag eftersom jag blev tvungen att köpa mig en egen saxofon och det va bökigt att dra den fram o tillbaks på bussen och så . haha ! eller på engelskan när jag verkligen HATADE att läsa i boken högt för hela klassen, så skulle jag läsa fort en mening så det skulle va över sen . övade in den som fan kommer jag ihåg så att det inte skulle bli fel .. så va det min tur "marie, läs!" och jag tittar på meningen och är tvungen att läsa utantill ändå eftersom jag va så äckligt jävla nervös ..... "eeehm ... MY DAD IS STRONGER THAN YOUR CAR!" hela klassrummet blir helt tyst ... och alla börjar seriöst och asgarva .. folk viker sig och ligger på golvet, tillome våran lärare som aldrig brukar skratta, skrattade så han grät. där satt jag och log lite och va knallröd i ansiktet .. "dolfiner swimmar ofta" kläcker andreas ur sig efter det .. så blev ännu ett skratt anfall . men kul kul (: shit vad man bara vill va liten igen . umgås med linnea igen, ute i hennes stuga, övernatta där. ringa dumma samtal klockan 4 på natten och fråga om han ska på bingon imorrn :P HAHA ! guuud .. i miss it all . så har någon en tidsmaskin och vrida tillbaks tiden med mig ? avslutningen i 6an när vi hade parad och klädde ut oss till en massa olika, jag va svart. sminkad som fan och säkerhetsnålar o va värsta punk/emo brud ;) haha . det va kul på den tiden. åker förbi där varje dag och bara tänker tillbaks på allt kul, kojjorna i skogen, stjärtlappar i ögat på anna så hon fick åka till akuten . sorry for that. :p alla discon .. ojojojoj . kanske ska göra en reunioun snart ? eller vad sägs ? :D haha . en sörmarksskola get together ? :D aja .. nog med nostalgi :P

idag har jag plannerat schema, sovit, varit ensam, gjort dokumentär på 10minuter om min familj xD, betalat min bil, plannerat mera, suttit här och degat och inte gjort speciellt mycke mer .. varit lite glad också faktiskt :p ska kanske berätta om min hemska situation idag när jag o mamma sitter och dricker te o pratar lite på altanen .. katterna rusar under bordet och där ligger det nått som ser ut som en hundbajs. så jag frågar mamma "VAD är det egentligen under bordet?" det rör sig lite och mamma tittar.."usch , nu har de släpat in en mus igen .." vi tittar igen, och den kravlar sig mot mitt håll och är nästan vid min stol . mamma börjar skrika "DEN HAR JU VINGAR,AAAAAAH . EN FLADDERMUS !" jag börjar såklart också skrika och fryser till is , och bara skriker o känner att tårarna börjar komma .. mamma springer in så fort hon kan och stänger dörren där sitter jag" VART ÄR HAN , VART ÄR HAN ?????" aaaaah !! han börjar låta och jag flyger upp och står plötsligt i fotöljen brevid och skriker o trampar för fulla muggar .. "AAAAAAAAHIIIIII !!! PAPPPAAAAAAAAAAA !!!!!!!" jag skrek seriöst så jag väckte nog hela Ganterud . mamma står bara och tittar skräckslaget vid dörren och tittar vart han är. och jag står där och tårarna börjar rinna livrädd .. pappa kommer och  sopar bort han och jag springer in fort som fan för att undvika att höra han flaxa mot golvet igen .... usch. dessa vidriga varelser . ryser när jag tänker på att han kravla sig med vingarna för att ta sig framåt och ifrån katterna som försökte döda den ... :| uusch .. hemska upplevelse !



en annan låt ifrån då tiden
Feven - Bränn BH
illa att man kan texten :p





three sisters in a sofa on the altan .


God put a smile upon your face

hade så gärna viljat varit där så ni förstår inte hur mycke och hur jobbigt det är att inte jag åkte dit, att jag inte hade råd, att jag inte hade tid för lyckoruset ens en gång i lördags.

Idag har jag jobbat, sovit och sovit. fått schema inför september, tämle tråk.Tämle gottit, marcus va och hämtade sin keps en sväng också innan han begav sig till norge.Jag sov lite till, helt utmattad.Tänkte spela 8a bit, men funkade inte på min tv i min rum så jag gav upp.tänkte spela ps2 men hade inga spel så jag gav upp.satte mig och funderade på varför jag inte har nått kul o göra, eller nått nördigt att göra när jag är hemma, som tvspel eller nått mer än jävla datorn :p

Ledig imörrn/idag o onsdag !
frukansvärt skönt med lite ledigt.
ska betala räkningar, bilen.
och sen så ska jag ringa pellefjun.
om inte så får jag åka dit på onsdag o ställa mig o vänta på att han dyker upp :p
innan vintern ska jag ha körkort iaf . annars ska ja inte ha det alls !

dagens låt igen :  Lifehouse - Storm


Storm

Nu har jag i stort sett jobbat ihjäl mig .. vet knappt vad det är för dag, tro mig jag va tvungen att tänka länge innan jag kom på det . Är helt utmattad i huvet o kroppen. Detta är fan inte nyttigt för något mer än ekonomin . I fredags så va jag ledig dock, och då kom marcus på en visit at my home, så vi tog en prommenix med hunden och begav vi oss till torsby för att hyra film . Efter många altenativ så fick det bli Stayalive (som jag dock hade sett redan) och sen surfer dude. Köpte dipp, cola o chips o begav oss hemåt igen för att sätta i den första filmen. Men tror ni att dvdn funkade eller? ... nej. det gjorde den inte "no disc"  happ .. så jag fick springa upp o hämta min dvd dom jaf iofs vet har krånglat himla mycket . men jag gjorde det iaf och hunden buttade omkull mig när jag stod på alla fyra och försökte få in kontakten .. men det va "no disc" där också.. så vi fick åka till syster och hämta ps2 för att försöka se på filmen . Vi höll på o bängla med en massa sladdar och grejer och marcus skulle sätta i kontakten och jag sa till han att han skulle dra ur den andra dvdn . tryckte på play. neej . hände inget .. tryckte igen .. alldeles svart .. jag checkar om allting sitter i .. jo men visst, herr åhl hade dragit ur tv sladden. där har vi suttit o svort över att det inte funkat i kanske 10 minuter liksom . tillslut funkar det iaf . så vi sätter i skivan ... "reading no disc...." HEPP! då vare jävla revor över hela skivan, en massa cirklar eftersom de har slipat skivan . Vi ringar mor o far eftersom dom va i torsby, men inget svar .. så hoppar in i bilen för att dra t jouren för att klaga. vi får hyra ny film .. åker hem o det funkar iaf . thank god ! men vilket jävla böök för att se film .. Lördagen va en katastrof som jag inte helst vill prata om . jobbade iaf 13 timmar, sur, trött, uppgiven, förbannad .. va tvungen skrika av mig lite på anna sen på natt kvisten . tack you ! idag söndag så vaknade jag med en massa missade samtal och en massa roliga sms .. drog på jobbet vid 9. fixa dona . idag har det gått hyffsat bra iaf . Imorgon måndag så jobbar jag och nora, o har bara en lunch vid 12 . sen är jag ledig i 2 dagar! känns äckligt jävla underbart . men kommer förmodligen få beställa varor etc på tisdag . and that sucks .. Får ta och lösa detta på något vis . Någon som vill va med på min personal lista? hör av er .

Jag har skärsår överallt på händerna och brännmärken på armarna, fötterna .
MJOO. ännu en helg som jag jobbat .. otroligt jävla kul livet kan va ibland, right?
marten kräver jag ledighet ! det ska ni då ha klart för er . en helig helg som mor sa idag ^^

nej sänga ! Puss :*

 

How long have I been in this storm?
Will you catch me if I fall?

Sammanfattning Torsdag

Jag ska berätta min dag i ord & små meningar (?) eller nått liknande.. i stort sett .
En disktrasa, allrent, damm, snuva av damm, prommenix upp o ner, gå gå gå, dammsuga, spindelnät, död feffel på golvet, skrek, fortsatte damma, kurt visade mig städa toalett, SKRATTA och gick därifrån, aldrig städat toalett förut?hmm, vika lortiga handdukar på ett sätt, spindel i fläkten, skreek!! , hungrig, chokladruta, gå gå gå, snacka skit, en syster, en bil, hund snack, nycklar hit o dit, sool, hungrig, nära o spy för jag va hungrig, hamburgare o pulvermos, larver, lingondricka, mätt!, skitiga fönster, fläsk, flôôt, disk, motti, glass, hjortronsylt, glada norskar, glada norskar med pengar, dricks, vinflaskor, öl, mera öl, levande ljus, disk, mer disk, tittar ut o inga får??, vart ÄR FÅR?, orolig, tittar igen, borta, ledsen, skrapar ihop matrester, tittar igen, DÄR!, glad igen, kommer ut och ska ge mat, BORTA, kastar in maten, åker hem, pokerface o kill me now, lockigt hår, osar fläsk, blank fet hy, fötterna på instrumentbrädan, this is my life, stämmsång m syster, skrattar, tar det igen, låter hemskt, bas i bilen, sms, sms igen, mottagning, volbeat, skriker, skrattar, trötta, womenazer, pappa skryter, om fixad glugg, försöker va rolig, uttråkad, macka, iskall oboy, ute på altanen, levande ljus, mamma, pappa, myggorna, en katt, dator, leta program, spotify, lifehouse, free fallin', storm, goggla i 2 timmar, hittar inte, blir arg, uttråkad,cama, en lars, lite storm, en jobbig, en rolig en, utlänningar, spets,sång, skratt, glad, konstig.dusch, studen tröja, tänkt på anna, tänkt på åhlen, ledig imorrn gött!, och framför allt, hål i strumpa o rosa foppa, hardcore!

skratta ihjäl mig igår till marley & jag
men fick inte se de sista 20 minuterna så får väl titta igen antar jag :o
jävla dynga.

     min snygga Grynet

Gravity

Tjoho . idag såg jag en film till frukost igen, grät som ett vattenfall (?) ahh. om jag skulle uttrycka mig på något sätt så skulle jag uttrycka mig så . beställt varor och varit allmänt pissed ett tag eftersom allting kretsar runt mitt jobb o hur ja gör etc . och hur jag ska göra.. jag får inte tänka själv och i egna banor alla gånger, men när jag väl får göra det så kommer det alltid någon o ska förstöra att det går bra .. så om det fortsätter såhär så är jag hellre arbetslös, blir ju totalt hjärntvättad .. men men .. just fan ja jag skulle ha ringt till chefen o till nora . får la ta o göra det .

Jag har blivit totalt besatt av John mayer, det är det enda jag lyssnar på i stort sett, och har gjort i nån vecka ? tiden går så fort så jag hinner knappt med . Va inte alls länge sen vi stod på ett traktor flak och skrek halsen av oss, eller vi festa i en hel vecka, eller drack champagne och cube till frukost.. alla va uppklädda och såklart det föll en tår. the last day with the gang.. att en grupp med människor kan va otroligt olika men ändå gå ihop så jävla bra som vi gjorde egentligen . även om vi hade våra stunder, som på rhodos när jag, maria o pär fick dela rum .. sen dag ett käftades jag och pär emot varandra om allting, en av gångerna så blev vi ovänner om att engelsmannen på stranden va nice i krulligt halvlångt hår . och att jag tycker att det är helt okej och snyggt, men det tycker inte herrn så vi blev ovänner .. eller johan på rhodos sista utekväll på barstreet eller när han aldrig kom hem xD shiet va arg jag va. snackade inte med herrn på flera veckor efter ^^ god damn . men ändå så längtar jag tillbaks till rhodos, all skratt, mys och värme som vi hade, bada i poolen och spela boll tills vi skratta ihjäl oss o alla blev sura runt poolen för det skvätte vatten . Den värdelösa frukosten varje morgon saknar jag också, att bara ligga och måå .. men jag tror jag aldrig förstod att vi va där när jag väl va där, och att jag aldrig köpte någonting värt, mer än ett par prada glasögon o ett par andra brillor. Sen gick resten t taxi, parfym och sprit. (y) kanoners. Jag vill bara iväg igen . nu med en gång .. rhodos resan, studenten och alla fester är värt att minnas ... :')



Jag & Maria innan servering på skolan



Gourmet veckan och vi stod i baren :)



Avloppsröret



Våran nyttiga trerätters middag innan jul. myys .



På bartömningen förra året . klapp



kick off dagen som vi sket i :p



Inget grekland utan Mythos.



On the airport



äter mat uppe på taket i gamlastan




vem va mest taggad?



de skrattade åt oss tillslut när vi kom o handlade varje dag,
de dricker ju inte som vi gör i sverige^^



on the plane home .
det va kallt ute och jag satt vid vingen som såg läski ut.


nu blir det macka. hejs .

the tisda' uppdating

vad har jag gjort för bra idag? ingenting.. for real. ingenting. såg två filmer vid frukost, avbokade körning med pelle för "i dont feel like it", såg en film till. åt mat när mamma o pappa kom hem, såg en film till o sen satte mig vid datorn . såg ghost town och halva fired up . linn ringer och frågar om jag vill komma t sunne . me dont feel like it, så vi bokade träff imorrn tror jag? så frugan kommer imorrn en sväng . ska beställa dessa underbara varor imorrn och så så lär väl skriva en lista innan jag går o lägger mig (y) halleluja .. har spotifyat i flera timmar nu och börjar bli lite trött . ännu en värdelös dag har jag gjort mig av med . yaay . send me back to school please? hoppas på lång semester snart så jag kan åka iväg härifrån ettt tag . maybe for one day? for a week? a month ? a year ? xD njaee .. men nån dag . hade varit fint må jag säga.

Näääj skriva inköpslista, WOHO. ser fram emot det foooh shooo .
sleep sleeep. heddah !

The tisdag

har en lika jobbig dag idag som igår,
förlåt för att du fick se mig när jag va ledsen .
Du är en bra människa . :*

Åka eller åka inte till sunne om en halvtimma, beslutsångest som fan.. vill ju träffa linn men jag är helt slut i kroppen och har ingen ork. ställde in med pelle idag också eftersom ja inte hade någon som helst lust att träffa någon . börjar man bli folk skygg tro? nej jag vet inte men alla har väl sina dagar när man bara vill gömma sig o känner sig för hemsk för att visa sig alls . har egentligen endel att göra idag så det får nog bli imorrn isf tror jag.. beställa varor etc again . the usual thing. and i hate it .. redan trött på o arbeta i kök. vad vill man göra med sitt liv egentligen? usch ..

ska iaf börja på yoga den 31a (y) nybörjare yes i am!
får väl se om detta är nått för mig,
hoppas det är värt dessa 800:- bara .




Idag vill jag tillägna en bild till marcus
jag saknar dig och vill att du kommer hem snart




(btw, vart fan är min blåa scarf? :o någon som sett?? i miss it)

Alla dessa måndagar

har jobbat idag med syster, grymt jävla jobbigt va det när folk kom in o sa att de va veg, gluten, laktos, vegan etc.. stod där som ett utropstecken o bara ville springa iväg. men det ordna väl sig tillslut . vet inte om ja orkar jobba om de ska va såhär . så har varit arg hela dagen nästan .

orkar inte skriva idag egentligen men tvinga mig till några rader eftersom jag varit så duktig nu m uppdateringen på bloggen , iaf ganska . är sjukt trött på folk som ljuger en rakt upp i ansiktet, man ber dom om sanningen och att det inte gör nått varken eller av svaren bara den är ärlig ... så lika väl ska den ljuga en rakt upp i fejan .. blir aldrig förvånad .. thats true .

tandborstar time..
Får väl se hur detta går ;D

Käftkalas Kräftkalas ett jädrans Kräftkalas


Igår va det kräftkalas i bygden, och det va trevligt som alltid. Mycke alkoholhaltiga drycker, höga glas, snapsvisor, fåniga hattar som bara gick sönder som sen förvandlades till kråk näbbar och folk skrattade högt. En massa käftluktande, bubblande och glada människor denna kväll trotts det hemska regnet. Även om jag inte gillar kräftor speciellt mycke så tog jag mod till mig och skalade några stycken o käkade stjärtar :) men tycker fortfarande att bajssträngen och romen är totally vidrigt, och att suga ur magsäcken? uuh . nej du.. Trubadurerna va en överraskning med trumlåda (om det nu heter så?) o en elgitarr o sång, men det va bra och det stod inte på förens man va uppe på dansgolvet och sjöng högt o lågt till "peta in en pinne i brasan" exempelvis. Blev en hastisk hemfärd så jag glömde både jacka och tröja o strumpor där borta så jag hoppas på att det är kvar annars blir jag ledsen i öga. Får la dra dit imorrn o titta (: Aja.. idag skulle man upp på jobb vid 10 .. hur tror ni jag mådde? som jag förtjänade. bakfyllan hade dock inte börjat värka så jag fick tillbringa många minuter på toaletten denna dag . sommarens hemskaste söndag..helt klart. Speciellt när det kommer 30pers i en buss o ska ha vofflor o motti&fläsk. huvudvärk och hundra frågor ifrån dom. Har endast ett våffeljärn .. jo men tjena. svett ! står bakom kassan o försöker inte att göra fel när jag blickar upp o ser den enorma kön och alla väntar på endast mig att jag ska bli klar. hundra frågor.. marie gör inte fel !!! men det gick bra . får införskaffa mer våffeljärn tror jag. hemska dag.. shit pommes . när jag kom hem så såg jag mat på bordet och det va inte bra för varken ögon, lukt eller mage det .. har nog aldrig varit så klen någonsin dagen efter.. jag gick iaf upp o la mig o sov i 3 timmar så mådde jag bättre sen, tog en macka, ett täcke o en mamma o kröp upp i fotöljen o kikade film . det va mysigt och behövligt. Jobba imorrn också m syster, ingesund kommer och käkar lunch vid 2 . Det kunde ha varit jag som hade varit gäst och ätit egentligen, men jag va för feg/rädd/whatever i was. Men nästa år får jag hoppas ? ja vi får väl se vad som händer o vad jag känner för. nu är jag bara intresserad av att tjäna pengar och försöka överleva :) and have fun.

Snackade med linn baby idag också, så ska förmodligen och hälsa på henne på tisdag:) alltid lika skönt att träffa dig o snacka ur mig lite. helt otroligt glad att vi har varit vänner såpass länge du o jag och all den här vänskapen bara genom en julia tidning för hundra år sen . oerhört glad att vi svarade på mitt brev och valde mig till your letterfriend :P

Grattis Erik idag har du blitt äldre
hoppas du haft en bra dag(:

näe. ingen underhåller så får väl ta o sleepa,
är ju trotts allt work day tomorrow ?
viktiga människa .

Where Is the love?

med black eyed peas tar mig tillbaks till tider som va wonderful :) såå. var är kärleken?

Jaa.. jag har som sagt jobbat tisdag-onsdag. det har väl gått fruktansvärt bra och oförväntat men har skadat mig själv, brännt mig och nästan ryckt av mig tummen i kylskåpets lås. Kycklingrytan åkte i golvet också där på kvällskvisten när man va som tröttast ofc. Det va spill överallt, där stod jag bara o titta med kycklinggryta i hela ansiktet.. "jaha.. och hur tar man upp kyckling gryta?" otroligt korkad fråga egentligen, men det va inte det lättaste, disktrasa? papper? njee. det fick bli sopskyffeln och sen fick mamma skura. Skärde upp mitt finger på en plåtburk, och i samma sår skärde jag mig på ett bläck . + mitt sår efter locktången i helgen . ojojoj . plåster överallt .. men det gick bra iaf, och trevliga kunder:)

Igår så blev nora med och jobbade o tack o lov för det, hade nog inte klarat oss därifrån på bra länge annars. Det blev en otroligt god fiskgryta som va uppskattad . goodie! :) sen så kom axelvallafolkhögskola och käka motti &fläsk på kvällen . men då stod jag mestandels i kylen och städade. i 3 timmar. +4 grader ibland. shit.. jag frös ganska rejält in i själen då ska ni veta:p så fick bli en aslång dusch när jag kom hem och när jag kommer ut ur duschen så sitter anna där som har köpt bil . en FOT :) så vi gick ut till pappas gamla bil o koppla ur stereon o skulle koppla in den i annas bil. Hela familjen, "pfft. marie.. när fan blev du teknisk? detta klarar du aldrig" ... haha . hur svårt kan det va liksom? så vi började dra ur gablar o så o förflyttade vi oss t hennes bil o det stod inte på förens den satt där . där fick ni allt ! har nog ärvt det av far min ;) är inte så dum som jag ser ut alla gånger :P Torsdag idag o vad gör man? jag är sliten som fan eftersom jag jobbat i 12 timmar, sovit några timmar o sen jobbat i 12 timmar igen. helt dö idag . va meningen att ja skulle upp o städa lite o tjäna lite extra pengar idag, men kanske imorrn ? eller inte alls.jag vet inte.. ska iaf börja plannera inför kommande vecka o så när ingesund kommer o äter.. söndag ser mörkt ut för ledighet btw. så det får nog bli jobb på bakfyllans dag antar jag .. men pengar är tid :o haha. eller tid är pengar kanske? har jag för lite fritid kanske.. ja jag vet inte.. :P haha . nej nu är jag trött, laga mat kanske? njee .. inge matsugen .. tv, chokladdryck o en filt kanske? jaaa . tennis ikväll m pappa o marcus kanske hade varit nått? fan. måste få ut nått av dagen iaf ?elller ? kanske skulle blitt med till exär på akution ändå? att man alltid ska ändra sig såhär efteråt. jag hater't.. kanske ska jobba imorrn ändå ?hm.. aja. kräftskiva lördag iaf som de känns som att jag kommer komma försent till meen . jäjä . runt 8-9 kanske . men bättre sent än aldrig?



Snart börjar skolan för dom som går kvar i skolan, och jag skulle faktiskt göra vad som helst för att få uppleva det sista året igen, eller de 3 åren igen . för shit va mycke som har hänt, vad mycke kul o tråkigheter. mycke folk man umgåtts med som man knappt hälsar på längre eller hör nått av. tråkigt men sant.. men hr06 skulle ta en reunioun snart elr? låter otroligt fint, uppklätt, finmiddag och champagne som sist vi sågs tsms? :) haha . ja vi får väl se. får snackas vid framöver o se. SÅ ta vara på den tid ni har kvar i skolan, studenten är grymt jävla kul. men något man bara får uppleva once in a live time. och GÅ PÅ BALEN ! för fyfan va kul det va.

neej, novellskrivning igen .. sry . men det drar iväg ibland. :)
skulle kunna hålla på många rader till men orkar fan inte.

chokladdryck o tv. låter fint

hejsvejs

Free fallin'

Ooootroligt jobbig dag. jobbade ifrån 09.30-22.00 . så nu är jag trött och vet inte vad jag ska skriva om . tror dock att jag ska duscha innan jag går o lägger mig . för orkar nog inte göra det till morgonen skulle jag tro. eftersom nora kommer kl 7 för hon ska jobba med mig imorrn .. så måste jag gå upp då .. yeeees.

idag har det iaf flytit på rätt bra, men har 3 plåster på händerna och några ärr till ifrån plåtar, skvätt o dylikt.  man blir väldigt vacker av att stå i köket, armarna är då ärrade för livet . ohhyees. hårt liv :p

Nej , duscha o sova.
ledig torsdag o fredag.. i think.
och jag försöker fixa söndagen :p
vore otroligt skönt att slippa jobba då .
men men vi får väl se.


godnatt :)

Is it True?

Dagens topplista
-  Övningsköra med pelle
- Sängen
- Sömn
- Kräftpaj
- Håliga strumpbyxor
- Linne
- Stor tröja
- Spotify



Dagens Downlista
- Regn
- Åska
- Måndagsångest
- Jobb plannering
- Hunger
- Päronen
- 20kg potatis



bjuder på en gammal pic.
saknar det håret ibland och den tiden
man kanske skulle färga sig to the mörka igen ?
nått måste jag göra åt mitt hår iaf, slitet o lessamt.
Jobb imorrn iaf och dyng jobbigt kommer det va dessa två dagar,
men önska mig lycka till (y) för det lär behövas .

 xoxo

The weekend is over again

Ja nu är helgen över igen, och vad gör man en söndag när det spöregnar, haglar och åskar? Jo vi duschar, går på bingo klockan 3, träffar folk, vinner inget och åker hem, gör mig mat. skräll? för vi har väl itne ätit nått alls den här helgen anna? shit. jaa känner mig som en uppsvälld kossa just för tillfället och jag somnade en timma och kolla på en underlig romantiskt drama. filmen va skrämmande faktiskt .. kände ingen romantik i det hela direkt, utan jag blev bara skrämd :p jaja . i fredags så va det kalas för sandra och det va väl okej, förutom att folk inte vill bjuda på sig själva och dra upp o dansa lite . så det va jag, anna och the dancefloor . utspillda drinkar och papper . we like it that way . men inte dom tydligen? jaja . vi åkte hem runt 3-4 tiden tror jag iaf? yeeeees. va meningen att vi skulle käka fin mat på lördagen och dricka lite vin o bara må gött o sen bege oss till faktoriet .. men hade vi lust med det när vi vaknade på morgonen? INTE ALLS. trodde jag skulle ruttna inifrån o mådde som pesten ett tag. så det fick bli prommenix i foppatofflor, fet pizza med en massa pizza sallad, pojken i randig pyjamas och its all about the women som va värdelös enligt my taste ! men den andra filmen va helt bra, och helt hemsk . jag grät tonvis med tears . uschamejja .. se värd film. det får verkligen igång tårkanalerna och tankarna.

Imorgon börjar en ny vecka, och är bara ledig imorrn och på torsdag... kommer va grymt jobbigt, har inte haft någon lust till nått idag egentligen men ... usch . bara ligga i sängen o gömma sig i några dar? om det va så väl . men jag ska upp och övningsköra till morgonen så lär väl sova nu antar jag  .



Vart fan tog sommarn vägen?


Without you I'll be miserable at best

Strålande väder, ME LIKE! har varit ute i solen o luggit idag, så nu luktar man steekt skinn . mumma!Så alldeles strax ska man slänga sig i duschen och dra på jobb . otroligt dålig lust för att jobba men det är pengar. yee.Till helgen så blir det 20 års kalas för kusinen och sen vet ja inte riktigt vad som händer, det får man väl se antar jag.

aja. see ya.
bjuder på en bild från igår !


Lost



Jises vad jag vill på coldplay när dom kommer till stockholm den 22 augusti.
Biljetterna är sjukt jävla dyra och jag har inte riktigt råd med det just nu för tillfället.
Men hade varit äckligt jävla gött o va där !

Ja nu har jag försökt att ändra lite i min blogg, tillslut fick ja spel och gjorde värsta paint bakgrunden . dock det andra också gjort i paint men ... photoshop tog en evighet :p så la ner och klippa o klistrade lite . kanoners ! Så får väl försöka göra det bättre nån annan dag .. just nu är orken zero faktiskt . kallt åt händerna är det också.. jobbigt de här livet ibland ...haha . ja va ska man skriva om idag tro . igår blev det ihopsatta meningar ifrån min o lasses konversation, otroligt roande va det ända in på morgonkvisten.. men fick bege mig till sängs sisodär runt 5 tiden eftersom ja skulle upp och beställa varor inför veckan som kommer.. pappa vaknade till liv när jag gick o la mig eftersom jag skrattade högt och lågt så orkade han väl inte ligga och försöka sova, så han gick upp och kokade kaffe. godmorgon sa jag och gick o la mig.

Jag va allt uppe med tuppen klockan 8 och satte mig direkt med the paperwork och fundera på allt, allt man behöver är en powernap. sen är det fit for fight igen :p beställde varor och gick dock o la mig efter det igen o vaknade vid 2 när mamma slutat jobba .. jaja . sen har jag kört en massa idag me både far o mor. jag och pappa skulle t torsby för att köpa cigg och tanka min bil . vi åkte till toria först för att tanka, det va såklart folk som tanka så fick stå o vänta. men då äre en jävel på motorcykel som tränger sig före och typ är hur jävla fräck som helst... blev grini o tuta som fan o åkte därifrån, nära på o peka finger så irriterad blev ja:p vi drog o köpte cigg på bilisten och åkte sen tillbaks till toria för att göra ett nytt försök . det va nu mindre folk fast där det va ledigt va ju såklart på andra sidan min bil så jag fick åka och vända o backa o köra fram o backa lite och bängla.. såklart när jag snart är klar med min otroligt fina vändning så komemr det en saab jävel med släpkärra som ska tanka . tutar o pekar nästan finger igen . men de bara titta på mig o körde ko lugnt in där brevid tanken .. idioter .. så jag fick åka bort o vända och ställa mig efter den där idiot bussen som har stått o tagit upp plats i 1 timma eller nått , döv i ena örat är jag också tror ja efter en arg pappa ... suck .. det finns folk till allt tamefanimej. annars har jag varit uppe i mattila o tagit upp mat inför imorrn och kört dit o hem .. mjaaa . luggit ute i solen idag, sjungit halsen av mig bland fåglarnas kvitter och sönderspelade fingrar från gitarren.. men det va skönt :) trust me.

Imorrn måste jag ringa till denna otroligt roliga arbetsförmedlingen o avboka möte, o sen måste jag avboka klipptiden eftersom jag jobbar.. stackars hår . utväxt, slitet och jävligt.. lider med stråa mina! yey . nej nu har jag nästan skrivit en novell igen . värst va mycke vettigt jag har att säga liksom. och att folk orkar läsa detta. men skoj skoj :)

nää . inget vettigt att skriva. så HOjt!

MarieQuri vs. LasseFrasse

-du får visa nån gång
-oh mysigt, jag gillar spets
-jag har kalsonger med spets
-oj läskigt, är en blygen flicka när de gäller de där sup mig stenfull

-det fixar vi! jag behöver inge dricka för o bjuda på mig själv !

-Det kommer ju inte bara vara mat i snön

-vi kör ner flaskan direkt...

-GLU GLAMLA GLU FLIA, GLU fLÄLLHöGA NORD!

-och ajg försöker att ta stämma

-och vi har asroligt

-men grannarna kollar konstigt

-men vi bryr oss inte

-fast det är ju som vanligt för mig då..!

-tappa inte ut bananen ur munnen nu
-cheer up! Du har ju världens roligaste jobb framför dig
-Jaha du.. mrs quri, där fick jag ärligheten i ansiktet

-nästa gång vi kör,ska jag fixa till mig lite.. fixa håret, duscha, borsta tänderna och parfymera mig med hela kittet! och ta bort gräsmattan

-jag själv ser ut som ett troll så de gör inge
-och den är så sjukt luddig ..

;D


you make my head spin twice

Sommarn 05

jag satt och tänkte tillbaks som fan igår och jag bara saknade människor .
Som denna tös som fyllde 18 häromdagen .. ser henne inte allt för ofta and I miss her .
får ta ett råkalas någon dag baby . för nu kan du som sagt bli med ut på krogen :)

Efter många signaler och försök så fick jag tag på Pelle och fick en tid för övningskörning . Men däremot så svarar inte min chef, och det går mig totally på nerverna när det är otroligt viktigt . har INGEN som helst lust att handla allting på toria till veckan .. faktiskt inte .. så . PICK UP THE PHONE!  jag hatar att inte få tag på folk när det verkligen behövs...
Ahomän, idag har jag suttit och försökt få ihop schema o så, men känns som om jag inte kan fullborda det ännu eftersom det är så läget ligger till ännu så .. men men . vill bara lägga mig ner o gråta i 14 dagar vissa stunder.
jaa. vad har hänt idag, jag har varit ute o tagit en tripp till torsby med min bil . jag har ätit kycklingrulle från torsby pizzeria. jag har ringt folk, väntat, ringt, varit förbannat, kollat på film .. så nu ska jag fortsätta ringa lite och va lite mer arg .. sen får vi se om det löser sig alltihopa ... i hope soo .



                                                                                              Att det alltid ska bli såhär varje gång ...

Use somebody

Helgen va fin åter igen !
Tredrag spela på granevik och jag fick träffa herrn igen en kort stund,
men de begav sig dessvärre till göteborg igen efter de spelat klart. så det va otroligt tråkigt men ... vad gör man . De va grymt bra som alltid iaf (: otroligt jävla drag .

ja igår gjorde jag väl ingenting tror jag, minns knappt att söndagen existerade så det är väl bra elr? va inge bakfull eller nått så de va ju bra för mig . yesbox ! jo jag gick igenom schemat med min chef och satt ute på altanen o anteckna i 3 timmar. höll på o frysa ihjäl trotts infravärmen . men men ... gick sedan in och renskrev allting och idag har jag varit uppe och kollat kylar,frysar etc . så börjar få koll på det hela . så imorrn lär jag väl försöka beställa varor etc.. får väl se hur detta går.. spännande ^^

Jobbar på kräftskivan 15-16e . INTE OKEJ! men vad gör man ? :/ får väl ta och röva mig dit ändå vettniva.. får väl skippa festen till 7 på morgonen denna gång .. grymt tråkigt men tid är pengar säger en arbetar människa well well .


dagens pose & outfit  :P
just so you know


dagens låt : Bruce Springsteen - I'm on fire - live

I gotta feeling/fredag

i gotta feeling- black eyes peas . spotifya it!


jani, idag har inte hänt nått speciellt drastiskt faktiskt. men igår däremot så va det övningskörning i min bil, bingo o road trip m SpotiFU ;) kul vare. och förbannat listigt xD vi begav oss iaf till hagfors när klockan va alldeles för mycke på dygnet typ sisodär halv 12 tror jag, kände väl att det va tvungen att hända nått eftersom vi inte vann nått på bingon. (grymt kul ändå dock) övertrötta som aldrig förr så begav vi oss t exär för att tanka. tog sin jävla tid eftersom det va ett jävla besyr, går inte att handla med kontanter där iaf :p är en sak som är säker ;D ringde o väckte åhl så vi hälsade på honom i stormen och sen begav oss vidare till hagfors när klockan va alldeles för mycke :P va lite på sightseeing överallt, jaa ... verkligen överallt tror jag i hagfors :P dock har vi konstaterat att det är jävligt läskigt i hagfors när det inte är folk ute och den där påsen på busshållsplatsen .. nej det va lite skräckslaget där ett tag men sen begav vi oss hem runt 3 tiden tror jag. vi va hemma vid halv 5 . så då fick det bli sova sängen :)

idag har jag tvättat, ätit mat och suttit här . sådär händelserik dag.
men imorrn blir det tredrag och får träffa erik . SKÖJ! yes de vill ja lova.:)
så förfest någon ? ja de märkes väl antar ja .

såå....

Tredrag i granevik.
be there !



hejda :)