Fryksdalsdansen

Igår va jag och syster Emelie till Råtorp för att hämta en utemöbel som hon hade sett på Blocket. Fin fint och totally värt 1500 spänn. Jag hoppade av i Sunne hos syster Jennie och hoppade in i duschen för att göra mig iordning inför kvällens bravader. Stekande sol och humöret va på topp, vad kunde gå fel liksom? Kvällen började bra hos Edvardsson och det va trevligt. Men sen va de bara drama drama drama.. som en vanlig utekväll i Sunne ungefär. Kvällen slutade med att jag satt vid tågstationen i 5 timmar för att ta tåget hem 07.15, höll seriöst på att frysa ihjäl eftersom jag lyckades glömma min jacka innan jag åkte. Stackars Fredrik kämpade för att hålla ögona öppna så jag slapp sitta o vänta själv i kylan. Men jag tog mig hem och sängen va skönare än när jag kom hem ifrån Arvikafestivalen faktiskt, så då kan ni tänka er hur mycke jag längtade till att komma hem igår ^^

Idag har jag fått nya släktingar också, mammas kusin ifrån nordnorge kom och hälsa på med familj. Så jag har fått 3 st nya tremänningar som jag aldrig träffat förr ^^ Dock va bara 2 av dom med hit idag, men det va trevligt o träffa dom. Efter dom hade åkt så slängde jag mig i bilen, hämta upp Anna för att sen åka vidare till Sunne och kolla läget på festfolket i ösregnet. Va inge vidare drag idag faktiskt. Mycke förståligt.

Så imorrn hoppas vi på skinande sol, glatt humör och fest med bra folk:) hakuna mantata? jajjemänsan!


Time to sleep,
godnatt!



Höst? NÄÄÄÄ

Det jag vill säga idag är att det INTE är höst ännu !
Jag tillåter inte det, blir så arg när folk säger det. Sommarn är inte över än folks!


over and out

.

Tänk om man hade gjort annorlunda, hur skulle allt se ut nu?
Jag skulle bara vilja sluta tänka bakåt ibland, på alla de bra stunder som man fuckade upp.
Hur vet man vilken väg som är rätt? Jag vill bara sluta ångra mig, för man kan inte backa tillbaks.
Men det är väl mänskligt att göra misstag i guess.


You cant play with broken strings
you cant feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real
Oh, the truth hurts and a lie's worse, how can I give anymore
When I love you a little less than before ?

Let me hold you for the last time, it's the last chance to feel again.



Arvikafestivalen etc.

Nu va det ett tag sen jag bloggade igen, men har inte haft ork eller tid eftersom jag varit på Arvikafestivalen & sånt. Vi drog dit på Onsdagen & stannade där tills på Söndag. Det va 4-5 fartfyllda dagar med bra arvikacamp som vi slog oss ner hos, roligt folk, lerigt, många skratt, mycke kärlek o disneyallsång. Som en festival ska va! Duschen va uppskattad när jag kom hem & sängen också däremot eftersom de hade regnat in i vårt tält, nästan så att man låg och flöt omkring där inne. Men som sagt.. Vi har betalat för eländet, så äre så blev de så vart de.

Va förstörd i flera dagar efter Arvika, men har återhämtat mig nu äntligen. Den här veckan har det inte hänt så mycke, jag har mest chillat, sovit & vilat. Va vid Brevika i Tisdags & såg på Topcats, sen va jag där i Fredags & kika på Kapten Grus en sväng. Igår va det det årliga Ibiza partyt på Faktoriet, och så va det Pontus hejdå fest. Men jag orkade verkligen inte, va helt igenom sliten så jag satte på mig myskläder, satte upp håret och såg på film i Annas soffa istället.. och vet ni? Jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det faktiskt, för idag mår jag prima fisken.


Idag har jag städat, bäddat rent & bara mått bra när det är världens skit väder ute.



People makes mistakes my dear.
Im sorry



Arvika 2010







.... Så nu får vi väl hålla tummarna för att det kommer bli Arvikafestival nästa år också!
För då kör vi igen pojkar o flickor :)



over and out

Sjuk

Nu har jag vart sjuk sen i söndags och jag börjar fan tröttna på att va sjuk, jag har nötat hela säsong 4 av How i met your mother snart. vad ska man göra sen liksom? Jag är inge febrig nu iaf, men jag hostar tills jag spyr, såndär torr hosta som är helt meningslös.. själva grejen är väl att man ska spy upp allt slem? haha. ja jag vet inte. sjukt trött på att va sjuk är jag iaf .

Jag står lite mellan valet och kvalet nu när min mobil börjat krångla ... än en gång. Den går inte att laddas, efter många om och men så går det . Tror det är glapp ... Så ska man köpa en ny mobil ? det är min stora fråga.. jag ska fundera tills ikväll iaf:P mamma tyckte det va onödigt men .. jao .


så äre, så blev dä, så vart dä.


P&L

Nu är det hela 2 veckor och 6 dagar sen jag bloggade sist. och det känns som evigheter. dock skrev jag inget vettigt sist, eller det kanske jag gjorde? för är jag verkligen den smartaste människan på jorden? det beror på vem jag snackar med iofs .. för allt såntdär om politik o grejer har jag inte en aning om faktiskt . jäjä

Mitt liv leker nu faktiskt, mer än någonsin. Va ju meningen att jag skulle åkt till höljes och se på rallycross med pojkarna hela helgen .. men jag satt o svor över att jag inte ville sov i tält på tisdagen, så syster emelie sa "men bli med till borlänge då på p&l? vi åker imorrn?" jag tänkte på saken kanske en halvtimma och sen bara "ja men jag slänger mig med!" beställde biljett och började packa? näej, de gjorde jag faktiskt inte, eftersom jag fick besök av linn samma kväll och hon åkte hem vid 1 på natten så det blev till att packa på morgonen tyckte jag, synd att jag försov mig då i onsdags när vi skulle dra iväg :P kvar över 11 vakna jag och vi skulle åka vid 12 till lysvik för att åka med Martin, Jocke och John senare till borlänge . Men vi hann iaf :) jag kan va snabb bara jag vill ;)

Vi landade tillslut i borlänge hos Johan efter typ 5 timmars bil åkande. Efter ett tag drog vi in till Festivalen och kollade på Julian Casablanca! och plötsligt upptäckte jag en ny kärlek när det föll lite regn på hans kolsvarta hår med gula slingor i .. MUMMA HE'S HOT! Det började regna lite som sagt var, men det gjorde inget för vi hade våra plast regnkäper? hur de nu stavas vet jag inte men . it was loveli. men sen va det uppehåll hela kvällen, tror vi hängde mest till öltältet resten av kvällen faktiskt? Mika hörde vi ifrån öltältet, och jag kunde varenda låt han spelade konstigt nog.. inte ens nykter kan jag.. :s Vi träffade några ifrån Belgien också så snackade sv-engelska hela kvällen/natten :) synd att vi inte såg skymten av dom igen för dom va faktiskt riktigt roliga (: Sen drog vi med dom på Theresa Andersson och jag tror jag också ska börja med "looping"? va det det hette väl? hon är grym! Dileva med sin vattenkanna kom på besök också ..


Smakade Svinkebaben också påvägen hem, men det va en ren flopp faktiskt .. attans.
Och sen så fick vi gå hem jag, syster och john på nattkvisten . för vart tog de andra vägen?
fick se ett äkta skräckhus iaf de vet då ja de :o







Det blev sen torsdag och som tur hade jag köpt treo så det räckte och blev över :p och då skulle det komma fler folk o joina :) fyfan vilket gäng. har inte skrattat så mycke på länge tror jag ^^ Låg ute i solen hela morgonen och skulle nog in runt 6 tiden till festivalområådet så de va chill hela dagen i solen :) sjukt mysigt och härligt att känna att man inte behöver åka hem förens söndag :p jag njöt varje dag för att slippa torsby :)

Efter några vin, 7up o hallon drinkar så blev det till att bege sig in på festivalen för att se vampire weekend. de va riktigt jävla bra faktiskt (: hade dock bara hört några låtar med dom men de va helt loveli. missade dock melissa horn då men .. de vare värt:) efter vampire weekend så träffade jag philip som jag inte hade sett på år o dagar, 2 år är det väl nu eller nått? sjukt kul iaf . Sen blev det mer öl och sen slutligen så blev det KENT ! fyfan va magiskt det va som alltid :D Sen blev det hemsk hamburgare med rostadlök o dressing.. va nog den hemskaste någonsin tror jag .. totally not värt pengarna, sen blev det taxi hem efter många om och men :p slockna direkt jag kom hem :p

alla gick o nynna på Mika hela dagen
(bästa meningen på dagen va martin :"vad heter den där låten som mika spela, om feta morsor?")






Fredag.
Vaknade av att folket har vaknat och sprang förbi mig 100 ggr, så det va väl dags att gå upp . Svin varmt så dra på sig bikini o shorts o lägga sig i solen de.. orkade inte ha på mig nått annat om dagarna. helt sjukt varmt. Jag har fått färg iaf och det är så sjukt gött :) Denna dag drog vi till "fast pris" (?) och köpte grillat :) så sjukt gött m grillat! Började dricka vinet igen och det ordnade upp sig ännu en gång, Jag och syster åkte in tidigare till festivalen runt 6 tiden medans killarna skulle se på fotboll istället :p  Vi såg Lily allen o Robyn . Sen fick vi en timmas rast för att sen kolla THE HIVES ! :D Hade viljat sett Billy talent men ville inte åka in själv så fick skippa det . Fyfan va möjl det va på the hives, lyckorus ända ner ifrån tårna . Jisesamalia! Skulle vilja gifta mig med honom på riktigt :p PELLE! Vi såg Europe genom öltältet och hela öltältet stod på borden o dansa, gissa om vakterna hade fullt upp ;D haha. Träffade Idol Tove (trodde jag ja) och möljde gärnet med någon som hette... jessica? Det va riktigt awsome. Kolla en sväng på The ark innan man drog hem också. frågan är varför de fick huvudnumret ? Vi gick hem tror jag? eller om vi fixade taxi igen? jag har inte en aning. men somna direkt som vanligt gjorde jag  :P jag som tjatar på efterfest så förbannat så är de alltid jag som somnar först . helt utmattad ^^

Den dagen jag vet hur man lägger upp egna klipp i bloggen så gör jag det ;)









Lördagen = Baddag .. men vi vände efter 4km kanske? för det va tydligen 1½ timma kvar av att hitta en sjö... lyckat.  Iaf .. Sista dagen innan hemfärd på söndag, och stämningen på morgonen va tyst, deprimerande och inte så värst uppiggande . Va det för att alla tyckte det va tråkigt att det va slut eller va det för utmattningens skull? Ja, vem vet. jag tyckte det va sjukt tråkigt att det va sista dagen iaf, trotts min oändliga bakfylla . Vi åkte in för att se Mando diao, som va en GRYM besvikelse faktiskt, så vi drog efter halva och ställde oss i en enorma öltält kön. Men står man inte i kön får man inga öl så man fick lov till att göra det :p Många som försöka smita före men detta sätter jag då stopp för om det är före mig :p "Inte fan ska du före mig iaf, om det är efter mig så skiter jag väl guld i det" :P sen om nån annan bryr sig om det när de smiter före efter mig i kön är deras problem inte mitt ;)  Mando diao körde "Gloria" och "Dance with somebody" som extranummer och tror jag inte va den enda som va besviken heller för öltältet va smockat tillslut. Vi såg John Fogerty igenom ölstängslet.. och typ.. jaa jag vet inte, men tillslut va det Jay-z ! och jag tror inte jag är ensam om att det va GRYMT! han drog upp två random folk och de fick sjunga "Forever young" för 42.000 människor som lös med tändare och skrek på en för att man är så jävla grym o stå på scen med Jay-z liksom .. Nej han tog mig med storm och det blev en av festivalens bästa spelningar. Sjukt glad att jag va där ! Vandrade runt själv och va förbannad, trött o hungrig efter det.
Hitta syster av en slump och vi fick gå hem till fots, vi länsade kylskåpet när vi kom hem och fick mig på bättre humör :p tillslut la jag mig i soffan och slockna, vakna med att halsen va igen täppt och jag va alldeles förkyld . Det va så varmt åt mig att jag fick gå och blöta mitt lakan som jag hade som täcke för att överleva. feber javisst!





Stekardansen va närvarande hela veckan, och det har varit ett par sjukt roliga dagar. Tack allihopa :)
Hoppas det kommer bli en favorit i repris och att jag får bli med nästa år (: Ett kanon gäng, och skrattmusklerna har varit igång i hela 5dagar.


Men nu är man hemma igen, jag ligger i snuva, hosta och feber.. orkar inte äta nått nästan och det är konstant varmt och kallt åt mig så vet inte vart man ska ta vägen faktiskt ... usch. får se till att piggna till nu tror jag, need it . Pojkarna verka ha haft de bra i höljes iaf ;) haha . idioter:D



Nej nu får det bli lite how i met your mother och sen försöka sova lite :)

Godnattusch :*