Its cold around me !

Hallå där istiden? Är du tillbaka?

hej 30 minusgrader ca.
hej en halvmeter snö
hej halka
hej is
hej frost
heey... jag tror vi har fått den vintern som vi hade önskat?
om de bara hade varit lite varmare.
Det är ju så kallt så hjärnan nästan fryser och sprängs.

påtal om det .. idag fick jag tillbaks min vågtång som syster snott av mig, idag skulle hon bara "ut" och hade min mössa på sig "DU lämnar mössan här, annars blir ja sinni!". jaja sa hon och nu hoppas jag för hennes egen skull att mössan ligger här hemma i hallen. Annars får hon åka personligen till mig och lämna den tillbaks, för inte i helvete ska ja gå runt o frysa inte! :o ibland blir man faktiskt tokig ! hamster som mamma sa ^^

Imorgon är de efterlängtade nya året, och vad har hänt då ? jaa . säg de.. inte så himla mycke faktiskt, året har varit fruktansvärt märkligt. På väldigt många sätt o vis, folk snackar inte längre utan man SKA veta va de tänker o tycker genom blickar, kroppsspråk m.m. nuförtiden. MEN faktiskt inte har ja fattat ett dritt . va tydlig, annars kommer man ingen vägen .

Jag ska till rinn, får se hur det blir, jag måste ta mig därifrån men inte fan går ja! Filten ska med och sockor eftersom de finns då ingen värme där heller :p Hellre varm o go än go o iskall  (y) om ja är varm så är ja förmodligen glad också ^^ och sen typ .. känner jag någon där ? :p hah.



Morgondagens meny ala marie & anna:


Förrätt:
Hummerröra i eget skal m krutonger o kallad

Huvudrätt:
Sufflépotatis med lammstek ala m&a
sallad!

Dessert:
Vi skippar den eftersom vi förmodligen redan är mätta!
Sen så finns det annat flytande dricka som mättar resten av kvällen.


Välkommen åter!


usch va många menyer man skrivit i sitt liv egentligen :p
detta är dock inte av de bästa men xD HAH.

Det här med att köpa dator lär få vänta för lilla marie ... sjukt jävla drygt . TÄMLE!


Aja , GOTT NYTT ÅR ALL FOLKS :)
nytt år, nya möjligheter!
hejdå 2009, hej 2010 !


H&m

De skickade förstora "glitter tights" hem till mig så jag kan inte använda dom , de ser hemska ut . Skicka tillbaks yes! Och idag fick jag ett välkomsbrev ifrån h&m att det är kul att jag blitt medlem där .. öhem.. de blev ja ju för i helvete medlem i våras när vi flytta till karlstad ja o maria ! :p Fail on them .. fick mitt club kort idag också, det va på tiden! men när jag öppnar och ska titta på det så står det "ARIE LUNDE" vart i helvete tog M:et vägen? jaa jag får la ringa o klaga. det ska då alltid va nått fel . fail on them again!

Ja juldagen har iaf varit, och vi har fått snö! "Här får ni snö för alla dessa år ni inte fått!" sa han .. tror jag iaf . "storm ska ni få också" sa han .. och de fick vi i fredags, höll seriöst på o dö upp till brårud, i en halvmeter snö, snöstorm, i klackar och strumpbyxor.. ville inte åka hem heller så jag stannade i sunne tills söndag (igår), i 3 hela dar så har jag varit partyklädd och frysit halvt ihjäl . Igår fick ja bege mig hem till torsby igen, och idag sov jag till halv 3 ! HALV 3! vart tog tiden vägen? det är ju helt sjukt.. mamma ville inte väck mig eftersom ja förmodligen skulle bli sur .. ja det skulle jag. men en hel dag är ju förstörd rent ut sagt. jag som skulle till körskolan ..

Jäjä , i julklapp fick jag min externa hårddisk, mitt capo, tröja o pengar till dator . sjukt nöjd med det. nästa år införskaffar vi "en pakets" regeln, så vi ska bara köpa ett paket till en speciell och sen får man inget mer .

Juldagen iaf va sjukt kul, begav mig till jocke och det kom en massa folk tillslut . Förfestade lite och vi åkte sen till selma. Ställde oss i kö, efter 30 minuter kommer vakten och säger att det är ingen idé om vi står så långt bak.. ändå va vi inte så långt bak, men ... happ! så vi åkte till pp, inte så mycke folk. men det tog 10minuter så va pp också fyllt :) sjukt kul hade jag iaf! även om kvällen va lite wierd ..


jag vet vem jag är när jag är hos dig

Förra inlägget va nr 100!
grattis till mig själv . jag har varit duktig . oh yes!


I helgen blev det fest, selma, klackarna i taket och drinkar så det stod härliga till!
Längesen jag hade så roligt, mådde så dåligt och va i gasen länge...
efterfesten höll på ända in på småtimmarna på morgonkvisten .

Marcus ringde som jag sa att han skulle göra, jag begav mig till morgan o sen åkte vi för att "fika", jag åt en bakpotatis och de tog 45 minuter för att smälla i mig den o 2 coca ! :P men roligt hade ja, o de också hoppas ja . men sjukt härligt att se dessa wonderbara faces igen iaf :) hoppas att vi ses på juldagen igen ! :D

ja, sjukt kul va de iaf .

nu har jag 4-5 klappar kvar .. sjukt jobbigt .
men får la bli shopping imorrn å på onsdag.

dagens låt :
melissa horn - falla fritt

PANIC IN THE HEAD

INGEN kommentar igår! va är de här! :P

När man sitter ensam en lördagskväll och som man har gjort hela veckan i stort sett så vill man bara härifrån, mest o helst hela tiden .. typ nu ? när någon frågar en om man vill bli med på fest så vad säger man ? när nån god själ vill umgås med lilla mig med alkoholhaltiga drycker en lördag som denna. så får man väl säga ja tack ? eller va ! BAH . syster förut "va? men ska du inte göra nått idag, ska du inte ut?" samma med mamma . "ska du va hemma idag??" typ .. "ja?" men just nu vill jag bara springa härifrån o träffa folk. ut med dig marie!

det enda vettiga jag gjort idag va att va ute med barnen o åkt pulka när jennie o pontus va på besök, och självklart drog jag mig i eftersom jag inte köpt mig några vinterskor än ! dret .. borde gört!


neej .. borde se över det där med fest kanske?
selma o sunne ?


hedda

bakfull?

Idag känns det som om jag drack 24öl igår, va på discotek och stod vid högtalarn hela kvällen/natten .. men på en torsdag? i torsby? hah! nej jag jobba igår, så hur ska jag hinna dricka öl o roa mig? nääeeh. men det har sett ut så iaf, med rödsprängda ögon ... ett dunkande huvud tills öga blör ! helt enkelt.

Såå .. det är vad jag har gjort en fredag . haft huvudvärk . försökt druckit kaffe men ibland gör jag "gör först TÄNK SEN!" och resultatet blev ett halv kg socker i kaffet .. hällde ut och skulle börja om, kaffet snart slut, sockret gick bra och sen tar jag en pepparkaka till kaffet... ja! vilken bra ide. did it and i lost it .. i kaffet, smulor överallt, gjorde det bara värre av att jag försökte få upp den i koppen också, såatte ... blev inge mycke kaffedrickning där inte.

har iaf rensat garderoben idag, så nu står det en ikea kasse i min soffa och gissar på att där kommer den stå rätt länge till. för vart ska jag ställa den? behöver den ju inte förens till sommarn liksom. sen har jag packat in de julklappar jag köpt iaf, men inget julrim så långt ögat kan nå ännu iaf .. drygt.. ÅHL kom o hjälp mig snälla! :P


har 6 julklappar kvar att inhandla jag..
varför ska det alltid bli såhär varje jul för?



nej nu ska bästebabyn försöka sova
och kanske göra nått mer vettigt imorrn ?


Missing you

Idag har jag fått julklappar och vet inte vad det sände för signaler direkt, så jag skiter i att berätta om det helt enkelt. Julbord o jobba, nu är jag sliten tjej, tämle .. ringt på lägenhet idag å. eller anna gjorde :p men inget svar, så prover imörrn o ser:) busigt värre. men skönt vore det.. ohyes.

Klänningen till nyår kom med posten idag som serverat på silverfat och den passade som en smäck och marie blev ÖVERLYCKLIG, bokstaverat o baklänges igen ! så nu väntar jag bara på att hämta ut mitt h&m paket med mina tights o lite sånt ? att jag aldrig kommer ihåg vad jag beställer, dä ä att bra de!

annars har dagen varit rätt ointressant faktiskt.



wonderful papercakes ala e&m på 3e advent!
check it out! min gubbe med gips :p



Känns som om jag redan flyttat hemifrån .
Tror jag skulle uppskatta allt mycke mer då ?

jag kan inte skilja på, om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på, om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på, om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på, om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå att man inte göra såhär mot mig.


Halo

Dagens låt:
Tyler hilton - Missing you

Jahapp, så nu va det kirrat och klart!
På nyår blir det Rinn, får se om den här festen är bättre än för 3 år sen ;P
... eller bättre än ifjol kan jag ju också hoppas på.
för då äre bätter te o va hem faktiskt! for real.

Juldagen då? förslag ?



för de ena till de andra så känns de som om de ekar i min blogg, va fan ingen som kommenterar! Går i strejk om ja inte får minst 1 kommentar varje dag/blogg inlägg :p

hah!

idag har jag köpt en julklapp till sofie, och jag fick ännu inga vinterskor eller vinterjacka, men slipper väl frys iaf ! det är ju bra iaf ! :) men mina klackskor/stövlar står kvar där på hyllan så fint och kostar lika för mycke som de gjorde sist jag kolla .. blir så irriterad :P me want them. och om jag har en bra dag någon dag och de är kvar så ska ja fan unn mig ... igen ! :P då är det ödet att jag ska ha dom . de ropar på mig.



Just smile and wave, just smile and wave

nej om man skulle ta sin "ego girl" bok och gå o lägga sig kanske? efter mina två koppar kaffe jag smällde i mig förut så lär ja ju inte somna än iaf.  Imorgon blir det julbord för personalen, VA KUL att man blir bjuden på julbord och måste jobba själv o laga det. det är kul de .. trött på julmat förövrigt, så på jul blir det dietmat och vatten! eller trör ni? nähä ! men inget bärj blire iaf de vet da ja de.

prinskörvan kan släng sig i vägga !
godnatt


15 December

Idag har man inhandlat en nyårsklänning. Nu ska jag be i flera dar över att den ska passa på mig, jises! för vad ska jag annars ha på mig?


varför ska alltid nyår va ett stressmoment? förstår inte, folk är i sista minuten etc. jag själv började snacka om nyår i oktober-november och då klassades jag som dum i huvet . ja men om man vill göra nått kul så får man väl ta o plannera in nått right? så nu sitter jag här än en gång och blir dragen i armarna .. tackade nej till höljes idag iaf . sorry guys. så om fölka får fingran ur så kanske det blir fest i rinn så man har någonstans att ta vägen :p

Idag köpte jag mig en pucko, varför vet jag inte. eftersom jag tycker det är vidrigt.. men antar jag ville se om jag tyckte det va lika äckligt som förra gången eller va det för att jag såg den röda skylten med extrapris och tyckte det va billigt, att jag gjorde ett fynd .. nej!  de va mamma som köpte den åt mig :p

ungefär de som hänt idag, "brandövning" hemma eftersom de har köpt en brandvarnare mor o far.. skrattade så jag grät . så där panik skratt/gråt . så man inte vet vart man ska ta vägen .. ungefär så som på rhodos .

rhodos ja .. hade allt varit skönt till våren det .. åka iväg?


måndagen efter 3e advent

Nu är den 3e advent kommen och nu är det inte många dagar till jul, och har man inhandlat alla julklappar ännu? Neheeej ! ofc not . marie är sistaminuten bruden hon! :p plus att jag köper och så glömmer jag bort att jag köper och köper mer till en person .. så det har blivit lite konstigt nu i mina planer. men det löser sig antar ja .

Ja vad har hänt sen sist, i veckan så hade jag hoppats på detta förbannade körkortet, men jag hade ingen bra dag så jag fick inget intyg med mig hem . Men det är väl bara att ta tjuren i hornen igen i Januari antar jag . Tråkigt men sant som natta själv . I dont give up ska ni vet!


Jani, vad har hänt mer .. I fredags så blev det pepparkakshus"bak" o glögg kväll hos käre Tomas, så vi blev 3 lag varav 3 pepparkakshus som blev gjorda. Tävlingen finns på facebook så va snälla o rösta ! Vinnaren koras på julafton :) Sen i lördags så blev det upp på jobb igen för årets näst sista julbord och det blev lyckat om alla de andra gångerna;) annars så har jag inte gjort speciellt mycke mer i helgen, bakat pepparkakor med syster, som hon dessvärre gjorde sönder sen så de va ju toppen :p varit på lucia m farmor o hälsat på emmy  :) mysigt . och ungarna va totalt genomsöta ! :D

Idag har inte hänt nått, ryggsmärtor har jag.
Igår va de som en kniv i vänster sida av ryggen som bara vreds om.
Sjukt jävla ont, och ont har ja haft sen dess o sovit har ja inte kunnat..
= sjukt trött brud idag.




Förra juldagen blev man hos erika, skruvade ihop hennes stolar i hennes lägenhet för att kunna få sitta på någonting. Fest och montering hör inte ihop. De blev fel monterade men det gick att sitta iaf och det är huvudsaken, right? Jag saknar dig tösa, hoppas på o träffa dig o din lilla wille soonie :) Kaffe smakar inte lika gott utan ditt sällskap .


Sååå.. vad som händer och sker iår på juldagen och nyår
lär då bli ett mysterium tills den dagen det är .
Eller så blir man hemma sittande, tråkig och sover tidigt ?




Hört att anna P kommit to byn igen !
SÅ... VART I SJUTTSINGEN ÄR DUUU ??!! :o







Förvirring är nått som existerar jämt
Trött och uttråkad blir man lätt.


TISDAG

BAAAAAAAAAAAAAAAAH !
:)






Mitt & mors pepparkakshus !


har varit uppe bland snötopparna i mattila och jobbat,
dukat och fixat lite inför julbordet imorgon som jag förövrigt inte ska jobba på :)

jani, har inget kul att berätta idag heller.
Det är svinkallt & mörkt hela dagarna,
och eftersom det är 0 gradigt så är det 18 inne.

DUNTOFFLOR OCH TIGHTS ÄR ETT MÅSTE! :P


Tsuur fölk .
Men da får de va rä sö myck de örker :)


Nej nej :) nu blire choklad & chili glögg, tv, teoriboken med mina duntofflor o mor.
Jag blev 500:- rikare idag
tack farmor ! :)


nej go jul .
ska tjat lit mer på söstra öm filmen .






( japp, jag har humörsvängningar så det bara sjunger efter )


slösöndag

Jag har inga kommentarer idag, inget roligt att berätta
har varit soffläge i två dar nu.

Imorgon är en ny vecka och en vecka som jag väntat länge på .
wish me good luck.

Idag har jag bara käkat smörgås o mjölk.
När ska man få matlusten tillbaks?




Secondhand serenade - fall for you

xoxo


6

Secoundhand serenade - Your call
är det memories eller är det ?


Idag sov jag för läng, och matlusten är låg nuförtiden
jag lägger mig sent och hoppas på bättre tider?
Folk gör misstag även jag .


Det blir inte alltid som man tänkt sig ..



godnatt


! ! ! !

Butter? jajjemän!

Hoppas på ett mirakel
och på ett bättre nyår än ifjol!

Önska mig lycka till till veckan !






I want you to know
that i dont want to let you go .


Trött?

Trött! är de enda jag är .
Sömnlös & tårögd

Life has up&downs. och ibland blir det bara för mycke.
så ledig denna vecka . N behöver pengarna mer än jag just nu, så jag är snäll.

Vill bara bli klar med detta jävla körkortet någon gång,
så allt tjat, alla bekymmer som kretsar runt det försvinner.
Allt beroende till att bli skjutsad överallt o man bara kan ta bilen o åka iväg,
transportera sig själv. Just nu är det det enda jag vill. Att köra bil själv,
lyssna på hög musik, sjunga mig hes och åka ifrån värmlands län.
En tripp till ullared eller göteborg hade inte suttit helt fel .


nu lär jag dra upp och stirra i taket i några timmar
helst sova innan jag hör pappa stiga upp till jobbet .
för då är det lika bra att gå upp igen .

ha det fint så länge alla läsare,
håll tummarna för mig.



Dagens låt:
Secoundhand serenade - fix you