Valborg

jag har sagt det förr och nu säger jag det igen ..


Varför ska det va så svårt att försöka anstränga sig o planera in något på valborg? Om man vill härifrån så måste de planneras, men "en gång torsby bo, alltid torsby bo" kanske stämmer .. Ja imorrn är det iaf valborg igen .. och varje år när det är dags att fira det, så har marie lunde ALLTID panik . eftersom ingen vill/kan/orkar plannera in de, utan vi väntar tills nån gör första rörelsen så hänger vi på ? lite så känns det iaf .. alla ska ut men ingen vet vart. hur i helvete kan det va möjligt? det är samma sak varje år på nyår, valborg, midsommar, halloween, juldagen .. jaa you name it . inte konstigt att man tappar lusten . Skulle blitt karlstad egentligen, men.. de blev bara en massa problem . Hade varit underbart att komma härifrån ..

"Du, det löser sig"
- får mig att få kallakårar, det är nog den jobbigaste meningen i världen. Den får mig att tappa hoppet och lusten till allt . Jag körde den själv en gång i tiden, meen inte längre.

Känner ni min panik? det är soligt, värsta glass vädret och jag sitter inne o har inget till hopp kvar för den här dagen typ . Men andreas kommer och käkar glass med mig sen iaf en sväng . Så jag har nått o göra ett tag . Att gå in på bolag ifall man ska ut, se vad man ska ha på sig ifall är inge roligt.. börjar väl dricka ifall jag ska ut ikväll också . neeä . "de löser sig" ...



Verkar inte bli nån gbg resa heller?


over and out

Aww . hälja!

Lördagen blev en kanon dag/kväll/natt ! Det började med att Nelson kom hit och vi sen begav oss till Anna som fyllde 20 i onsdags . Åkte hem och sen kollade läget vad som hände denna lördagskväll, gick ifrån ingenting till sälen, stöpa, sunne, torsby, hagfors, karlstad , bara välj o vraka bland festerna. Men vi blev kvar i torsby, vi samla ihop lite alkoholhaltig dricka, hämtade jottis gitarr och senare åkte till Tobias o gänget. Det blev sång, gitarrspelning, mycke skratt o trevligt sällskap. Sjukt mysigt när man slipper all den där dunka musiken, och eftersom gitarr är ett av de bästa instrument som finns så njöt jag (:

Tillslut blev det time to go away, ingen av oss hade skjuts så jag, anna o jotti satte på oss skorna och började gå. Sjukt kallt, men tacka vettja Kir? nej. jag kunde lika gärna ha varit utan den flaskan ^^ åkte longboard och jag ägde brädan ;) gick till idet och möljde dansgolvet där. Träffa en massa folk, o ville inte att kvällen skulle ta slut :) festen fortsatte såklart på torget . käkade mat och hoppade in i en bil, efterfest! ringde till pappa och fråga snällt om jag fick dra med mig folk hem. men de va inte så populärt just då :P

söndag : jag sov hela jävla dagen ! fyfan va dö i huvv ja va. har nog aldrig luggit i sängen så länge som den här söndagen .


Vad händer på valborg?

Karlstad

I torsdags så gick jag upp, gjorde mig iordning och mötte upp mamma vid möbelhuset för att hämta en sänggavel åt mormor. Sen åkte jag till karlstad efter det till elina, hämta upp henne och blev med henne till arbetsförmedlingen. Sen.. ja vad gjorde vi sen .. Vi åkte runt lite och fick för oss att åka till Hammarö o hälsa på Oscar. Efter det så skulle Elina dansa, så blev med än en gång o kika. Blir så sjukt sugen på att börja dansa igen så ni vet inte... jises va kul! Sen åkte vi hem t elina o bara slappa o gjorde hamburgare :) Träffade Fredrik o en annan oscar en sväng och efter det så begav ja o elina oss på äventyr i ... ja? vart va vi ? :P Det va iaf helt sjukt, mitt i ingenstans va vi verkligen och har aldrig sett sånna enorma hus, de tog andan av mig. De ena huset va värre än det andra etc. Vi kom väl hem runt 2 kanske sen blev det sängen o snacka tills klockan blev 4 typ.

Vaknade och vi käkade korv m bröd :D Slappa järnet, va ute o gick o åkte t bergvik för att träffa sara, anders o nson . Mycke känt folk on bergvik faktiskt :) myysigt. fikade och sen skjutsa jag hem elina o åkte hem.. när jag kom till sunne så kände jag för att träffa linn, så tänkte överraska henne. men hon va inte hemma. drygt. åkte o hälsade på syster en sväng o sen åkte o träffa linn o käka lite. skjutsade henne till jobbet o åkte hemåt. Spenderade resten av kvällen med anna, sara, anders o ekke.

idag är jag mest trött o sliten o får väl se vad som händer ikväll .


ciao !

Poker skillss

I tisdags (igår) blev de meningslös film .. det handla om en bro?jag, sara, ekke, anders o erik. jaaa. behöver väl inte säga mer egentligen. mycke skratt o vet inte om nån fatta nått av filmen alls :P vem fan va anton liksom? aah. hokken vet.

Ja idag har jag tagit tag i mig själv, gick till banken med skattelappen och sen så gick jag senare till arbetsförmedligen. Karin va sjukt glad att se mig . haha. hon är söt :) jag råka träffa på sara på byn också så vi ringde väl 100 ggr till varann utan nån svara . helt stört. men tillslut så träffa vi rätt och hon ville ha hjälp med att plugga "javisst" sa jag. så jag gjorde de jag skulle och sen åkte jag till andra konsum parkeringen o ställde mig. Vi började pluggandet o nötandet direkt. Sen efter nån timma så blev det food time, eftersom jag är en ängel så diska jag o lagade makaroner till ett helt hockey lag o köörv! rostadl ök, ketchup, pommes krydda, pasta krydda ooo .. ja de va väl allt på, salt ! sen så blev det en prommenix på andra sidan vägen o tillbaks, mer plugg och en massa skratt.

Anna kom o vi snackade lite, eftersom de fanns grejer att ta ikapp, som saras historier . HAHA! ekke kom och vi gick t jouren 5 i 10 idag igen . sen blev det pokerspelande, jag va nog poker spelare i mitt förra liv. för jag är sjukt skillad! faktiskt :D haha. Men turen vänder alltid .. ekke vann min heliga 1krona som jag har på mitt konto . drygt. så nu äger jag väl typ sisodär 60öre :P haha. men det är väl gott ändå ?


Neej, va säger man?
Imorrn blire lite karlstad, lite elina, lite crazy .



natti !

kaffe på en tisdag

idag va jag tänkt så mycke men jag skret i allt . så blev spela gitarr, laga mat. fixa med lite grejer o så .  men imorrn blire arbetsförmedlingen o banken och på torsdag blir det förmodligen karlstad o lämna in min mobil !


nej ajg har ingen som helst lust att blogg idag så de va nog allt för mig idag:)
nu blir det till att gå ner o ta en kaffe me ala familia .

PUSS!

bjur på en bild å


ihiik

Idag har jag inte gjort någonting, därför har jag inte så himla mycke att berätta om mitt liv. Vart helt död idag, tappade min mobil på golvet förut idag någon gång och jag har inte orkat ta upp den ännu. Den har plingat typ 2 ggr idag eller nått och jag kan ju ändå inte svara så varför ens kika ? .. Men nu va jag tvungen så.. det va ifrån Erik. och jag fatta ändå inte vad han menade med det smset så .. drygt :P får väl vänta tills herrn loggar in på msn i guess.

Jo jag har iaf deklarerat idag och kollat på skola på gotland.
meneee. vem fan vet vad man ska göra med livet?
jag lär väl söka men då lär jag skynda mig spela in en cd och skicka in den till skolan, 
eller åka på audition till helgen ? nån som har lust att bli med till gotland fram o tillbaks? :p
neej. tänkte väl de.


hjälpt elina med hennes blogg. annars har inte mycke hänt :p
men en sak vet jag att jag vill ha kaffe och ballerina kladdkaka!
Imorgon ska jag till banken, och sen så ska jag väl ringa abf o bestämma möte.

näeeej . felm ? :D


18 april

Hallå bloggen .
Jag blev antagen till p&l festivalen som camping funktionär, hade varit kul om man hade fått med sig nån men verkar inte vilja va någon som vill va nykter och jobba med mig på festivalen. men finns du där någonstans så hör av dig! yee.. Igår blev det party efter många om o men, skulle bege mig till sunne hade jag tänkt mig. MEN jag ändrade mig i sista sekund, och det blev ju lyckat :) Till en början så begav jag mig till torsby, ställde bilen hos Maria och började korka upp. Vi åkte t bowlinghallen o socialiserade lite, när de stängde så gick vi ner till hörnet o satte oss o tog en öl. Först på hörnet är inte alltid man är, sen runt 12 tiden så rullade det in folk .  sen va de fullsmockat och folk på dansgolvet ! kanon kväll . slutade med två efterfesten, den ena va inte så mycke att hänga i granen. och den andra tog aldrig slut .. vi somna i larriebarries soffa vid 6 tiden, vakna halv 7 och va hur pigg som helst.. somna väl sen halv 8 eller nått o sen vid 12 tiden drog vi o käka deg .. det va verkligen deg, för den va inte genomstekt överhuvudtaget! :O totally vidrigt . undrar när jag kommer käka pizza ifrån västanviks igen ... vad sägs som aldrig? efter vi suttit där i en timma så drog ja o anna to her place. mina fötter är döda efter klackarna och jag är fortfarande partyklädd . fick mig iaf en dusch nyss. gött vare! så nu ska jag sitta och klura ut hur jag ska ta mig till maria.. men det löser sig väl tids nog .



Följ ditt hjärta, åk iväg. det kan va din livs chans .
Vilken väg du än följer finns jag alltid här och stöttar dig.
Det sista jag önskar här i livet är att se dig olycklig

bitterfitta

sökte p&l funktionär också . varför inte liksom . festival är ju kul så då lär det väl va gött jobb endel av tiden iaf. Jag blev helt plötsligt på dåligt humör, "dig är inget att snacka med" "du är oshysst för att du inte blir med" "dålig stil" MEN VA SKA MAN GÖR DÅ NÄR MAN INTE HAR EN KRONA? HA? uh jag blir så jävla less, dubbelmoralen hänger i luften och folk är så jävla tröga och kan inte diskutera utan det ska va fönedrande och på-hoppande! jag är inte sur, jag är inte kaxig, jag är inte elak. behandla andra som ni själv vill bli behandlad .. just nu som en påse skit elr? nej jag är bara så lett så det går att bli, trött på att folk inte förstår hur de själv behandlar mig och när jag säger det till dom så verkar de inte fatta, eller inte lyssna på fakta.  alltid jag som börjar (?). jag är inte bitter, men ni får mig att verka bitter inför andra..  så jag tuggar o sväljer, mina vänner...jag tuggar o sväljer.

och neeeej! "folk" är verkligen inte alla.
nämner bara inga namn, det skulle va elakt.


tack för mig, mår lite bättre nu iaf.
jag är ingen skugga.

Arvika-funktionär?



Trött man blir på att alltid faila varenda blogg inlägg när man skrivit hur mycke som helst. dynga.

Igår blev det grillat med anna, linn och fredrik tills natten va ung . satt o spela kort o bara stré skit som vanligt, och det är alltid lika trevligt varje gång :) innan de kom så va jag o anna ute och gick runt sjön, handla och tvinga pappa byta däck på min bil ( eftersom jag inte får göra det själv? hur svårt kan de va!!? ) vi va helt sluta efter prommenixen och vi skulle fixa grill "den nere vid sjön" tyckte pappa vi kunde ta. hahaha. de menade ju den lilla grillen. meen det enda vi såg va den stora typ, vi skulle att ha med oss den ! :P och det fick vi allt tillslut. slängde den på fyrhjulingens släpkärr o åkt hit mäd :)  fick igång grillen, men innan linn o fredrik kom så hade de hunnit slockna på nått vänster. la ju på ved hela tia. men men .. så ärre. vi käka väl inte förens klockan va sent iaf . mycket mycket trevligt :) förutom att ni skrämde upp mig o anna igår så vi höll på o dö när vi skulle lägga oss. haha . jises. men vi ses på lördag kanske?

Idag började jag dagen med att söka som funktionär till arvikafestivalen, det skulle väl va nått? eftersom jag inte känner att jag vill lägga ut pengar på årets arvikafestival, pga att de inte är speciellt många värda band, så kan jag ju jobba där, få en 3dagars biljett gratis och se dom ändå! :P kanske tillome jobba med och för dom . men jag har iaf sökt så vi får se vad de säger :) kan ju bli en upplevelse det också .




Köss .

spökande

Det blev en roadtripp till karlstad med anna för att bara va och träffa elina :) hon va i sunne och skulle kanske åka med oss to the town, men när vi va i sunne så sa hon att hon åkte med ett par andra så då kvitta det. jag sa t anna "jaa, då träffar vi säkert henne på vägen dit." när vi kommer till sunne korset så tro fan de att det är dom ! ringer t elina och säger "vit volvo, opel röd framför?" . ohyes. så det blev en crazy ride to k-town. åkte följe hela vägen . inte många som får choklad o blir uppraggad på 45a påväg till karlstad inte. haha . skoj vare, så vi fixa en snabb powermeet vid biltema för o kramas me elina. sen åkte ja o anna på äventyr .. eftersom de va andra gången jag körde i "stan" så blev det mycke skratt och skrik denna dag :P vi va inne o ragga på ett industriområde o bestämde oss för att vända om när det sluta med en cykel väg . sen begav vi oss till henrik o kika på hans nya lägenhet. GÖTT VÄÄR! så vi satt ute på hans uteplats o drack kaffe o stré skit med the boys. Elina ringde så vi åkte o hälsade på henne en sväng så jag fick se hur hon bodde :) hel nice. åkte tillbaks t henrik o satt, åkte tillbaks med elina o sen tillbaks t henrik igen och såg på 50 first dates. ett jävla åkande :P har nog aldrig varit på toa så många ggr på en dag på länge va ja vet iaf. mycke kaffe drickande blé rä .

ja så nu har man bott i systers hus sen igår, och det började bra... anna är min inneboende igen och det känns bra för här tänker ja då inte sova själv :O igår när vi skulle käka knäckebröd till maten så hitta vi inget smör, leta som stollar men fanns inget någonstans . men vi klara oss bra utan det ... imorse när jag steg upp så stod de smör på bänken, bröd, skärbräde o kniv. och ett glas. så jag tänkte att anna hade käkat frulle och inte plockat in efter sig. tänkte väl inte mer på det så jag chilla i solen, käka frulle och dörren öppnades .. så jag fråga om nån va där men fick ingen respons... innan jag ska hoppa in i duschen så ringde anna till mig och fråga om det va jag som hade varit uppe o käkat mat inatt... nej?!! :s så jag fick panik, kallakårar över hela ryggen och börja panikgråta. sprang in i duschen livrädd o slängde på mig kläder, hoppa in i bilen o åkte fort som fan därifrån.. inte fan ska jag va själv i detta här huset na:P åkte i sara o föna håret istället . toppen! :) vi gick ner på torsby o chilla, käka glass o snacka dret :) myysigt. blev till att åka "hem" o mata snobben. så nu sitter vi här jag, anna o sara med varsin dator o nördar oss framför american idol. märks då att det är våren .. snobben (systers katt) sätter på varenda grej i huset .. typ . jises. kåt nissen där.

meeen så ärre. får väl se vad som händer o sker inatt .
hoppas de blir lugnt iaf !


over and out

Hey, soul sister

Igår så ringde Sara och ville umgås. Jag begav mig till byn och träffade Sara o Linn där . Vi åkte omkring och visste inte bättre, hämtade anna och vi fick för oss att vi skulle spontan dricka vin. så vi hämta boxen och börja dricka, va sjukt gott och det gick ner fortare än förväntat. Ifrån halv 11 till 12 så hade vi hällt i oss 3liter vin . Vi spontan drog till hörnet o röjde järnet på dansgolvet, träffa en massa gammalt känt folk . och de va hyffsat kul iaf. Det märktes dock att våren va på G, alla va helt konstiga... aah vi skyller på våren. när det va slut så tackade vi för oss, tacka nej till skjutsen och gick hem t anna för att prata med diskmaskinen. Standard. Kvällen slutade med ett efterlängtat telefonsamtal och prata sig till sömns med anna.

Idag har man varit helt totalt dö i huvv! Vi satte oss ute i det soliga vädret. Allt som behövdes va 2 stolar och 2 filtar så satt vi där i 4 timmar (?) sjukt göttit. Hämtade sen min bil, handlade mat och åkte hem till mig för att laga middag. Pappa hade hit några av hans kompisar så jag fick lov att se glad ut o skjutsa hem dom efter många om och men. skulle iofs skjutsa hem anna också så .. men ibland blir man inte klok på att bo hemma.


Nu är det den efterlängtade sängen som gäller o min älskade katt som spenderar nätterna brevid mig :) Imorrn blir det förmodligen karlstad, maybe.

nej.. trött.
en till härlig söndag som väntar.
jiho .

Förövrigt så pajja min mobil igår, "sätt in RÄTT sim kort" sen när blev mitt simkort fel?? och så stod de "Det här batteriet går inte att laddas. Du måste ha ett sony eriksson batteri" sen NÄR har jag inte haft ett sony eriksson batteri i min mobil liksom .... guud. Den höll ett halvår iaf. tummen upp för mig. Så nu använder jag en mobil som anna har haft liggnas och inte ens hälften av alla nummer jag har blev med till den mobilen . helt sick o sjukt jobbigt.. jag borde iaf inte ha en mobil, för de kommer inte överens med mig.

over and out .
Puss!


Highway man



kan int bli bätter.


Idag har jag jobbat i bersängsbacken m o städa. Så nu känns det som om jag har spelat gitarr i 6tim i sträck minst i fingrarna. Fyfan i helvet! handleden är skrot också, jobbigt som fan o skrubba ihjäl sig så . men men, det är pengar. så varför inte.

Eftersom de inte blir stöten, så sitter jag här nyduschad och funderar på vad jag ska hitta på med idag, solen lyser och kanske borde umgås eller nått med nån? utgång? i vilket fall som helst så vet jag inte vad jag har lust med, är så himla delad så det är sjukt .

rixfm i öra hela dagen.

Dagens "va ens:" att "en man va inne och stal 77 tuggemipaket. och de sägs att det va i smakerna mint och jordgubb"... typ nehej? varför tog han inte lakrits för ? :o

Dagens "ojdå": att multivitamin tabletter är cancer framkallande. tur att man är så glömsk och glömmer ta tabletterna . *tuppe upp*


Dagens fundering: Är det schlager VM på lördag? ^o)

Dagens hjärndöastemening: "Hitta kärleken i bjälverud............... köp en båt hos yamaha! vi hittar den som är rätt för just dig"


nej jag kanske borde gå o skaffa mig ett bättre liv än såhär ?
de sjöng "ronkeball" på radion idag !

nej men tja tja!


baap

Nej om man kanske skulle bege sig ut på en prommenix.
gå av sig lite dåligt humör ..

så typiskt att det inte blir nå stöten i helgen.
men det blir väl så när man ska va go.

kolla jobb o deklarera idag .


tjo .

Påsken

Jag hade nästan skrivit i en timme, sen fuckar blogg.se upp sig och inte ens hälften blev med av min påsk som jag tänkte berätta om, så jag gav upp och berättar om min påsk nästa år eller nått. Bitter i know. men det finns inget som går en mer på nerverna än när man gör nått och det sen är förgäves, "gör om, gör nytt" är de värsta som finns .

Idag har jag iaf varit i soffläge hela dagen, skrällen.
Kollat 10 avsnitt av one tree hill och tänker kolla 10 till !


Har bott hos sara i påsk.
hon har fyllt 18 och vi har varit på calle kristiansson. ofc längst fram.
kunde inte ha firat påsk bättre! tack :)





jag vet inte vad du tycker eller tänker längre,
men jag saknar dig oerhört mycke.
inga kramar värmer som dina och inga kyssar gör mig så knäsvag som dina.


Långfredagen

Tro det eller ej så va jag spiknykter och hade en kanon kväll igår! :) Mycke som man får se när man inte dricker som man egentligen borde sett. Du är inte av de smartaste laget.


Vi titta till anders en sväng och sen begav vi oss till larrie o hälsa på och där vare trevligt som always. Mestandels av kvällen blev väl till att köra runt på Sara som fyllde år, anna o larriebarry. Men hade skit kul iaf. Idag tar vi nya tag och beger oss till Sunne (y) toppen. Kommer nog bli garanterat mölj, om nu tony kör ? haha . trodde verkligen du skulle göra de men icke sa nicke! ska väl inte tro på allt fullhunner säger i guess ;)

Nej nu blir det till att ta bilen o hämta folks som ska t booolag .
Jävlar sikken ängel ja ä vettni!

plikten kallar

Köss!

I dont feel like dancin'

FEEEL, jag känner vesst för å dans!

imorse så va Alexander skarsgård här o strula upp mig, sen åkte han hem .
fatta om jag är lycklig eller? den mannen ska jag gifta mig med! han älskar mig.

Nu är det påsk kära vänner, 1 april o allt.
Så det blir väl till att bege sig till bolaget för att köpa in alkoholhaltiga drycker inför påskens bravader. Jag tackade nej till Elmia körandet och det va nog inte bara jag som tyckte jag gjorde rätt i det. Sååå.. vad händer? måste ju fira påsken. branäs eller sunne imorrn? sunne, stöpa eller torsby på lördag? jaa. deet spörs ! någonstans hamnar jag iaf :)

whoops. fick lönen nu . tackar . och i samma veva så kom solen fram.
nysig är jag också men nyser inte. jaa händer mycke intressant nu

nej om man skulle ta o bege sig till byn o gå på bolag o tanka bilen tro ?


Köss!