fullt ös medvetslös !

Nu har jag inte bloggat på en hel vecka, lite mer .. så vad har hänt i mitt liv. rätt mycke faktiskt. jag har jobbat och efter jobbet försökt o gjort så mycke som möjligt . förra helgen va första kolsnäs, och det betyder att de va skit mycke folk där så blev ju bara tvungen att åka ner o kika :) Träffa lite folk, det roliga är de knappt minns de :p toppen. Kom hem vid halv 5 och skulle upp o jobba vid 7 tiden, jag försov mig och vaknar av att Nora ringer mig och frågar om ja sover, va bara att springa ut i bilen de :p hej å hå ^^

Första kolsnäs menas också med att jag o marcus varit vänner i 5år, så det är en speciell dag:D Glömmer aldrig den dagen, jag va klumpig redan då. (y) butta han av bänken så hans öl gick sönder o han blev nersprutad av öl på sin kavaj :P stackars ^^ hahah . men nu kan vi skratta åt de, iaf jag :P

Sen blev det måndag och jag o anna blev sambos igen i systers hus. Men vi va inte där speciellt mycke ändå, eller sågs så mycke heller för den delen.  jag jobba t halv 10, anna också . sågs, åt, sov o sen va jag borta på morgonen liksom :P jag jobbade tills onsdag eftermiddag, sen eftger jobbet åkte jag till sunne och drack vin med linn o stefan . blev köpis och en riktig röj onsdag med efterfest tills de ljusna .

Åkte sen hem på torsdagen och skulle ha en filmkväll med anna, men så blev icke fallet. "Hejdå marie, jag åker till karlstad nu, vi ses imorrn" . typ ;P så jag satt där själv och kolla på bring it on, inte ens katten ville göra mig sällskap.. illa. Andreas ringde mig vid halv 1, "kom till tosseberg då, jag o nicklas ska dricka öl" . jaa varför inte tänkte jag så jag begav mig t stöpafors mitt i natten . vi gjorde en brasa, snacka om livet och bara titta på solen när den gick upp typ :p sjukt mysigt o trevligt . sen blev de där idioterna fulla o skulle gunga o grejer, jag kom hem vid halv 5 typ efter jag skjutsat hem Nicklas t bjälverud. gick pang bums till sängen somna och vakna sen av att anna ringer "ÄR DU PÅVÄG TILL KARLSTAD ELLER?" jag är såklart nyvaken och anna skriker "SOVER DU?:O" öhem . nej inte längre? så jag skynda mig så gott jag kunde till karlstad för att hämta min dator som jag varit smart att slänga i elementet, träffa elina o hämta anna :) blev väl lite bergvik o några köp, en väska som jag nog INTE kommer använda när jag ska ut på galej iaf ^^ för då kommer jag få ligga o plocka grejer på backen sen :p gråta förmodligen också . vi kom på att vi skulle spontan hänga på elina o louise på score's uteservering på kvällen så we did it och de va sjukt mysigt :) sen blev de sibylla och en lång 12 mils resa hem med "waka waka" i högsta hugg :)


idag har jag varit heldöd tjej. och kände inte för att gå på nån "greace reunioun" faktiskt, ni får förlåta mig all people . men jag va helt slutkörd o de har gått i ett nu ett tag så känner att jag ville ta en paus . bara chilla o slappa o inte göra nått mest typ . kollat på melodifestivalen och tyskland vann, hon va bra bra ! skit söt tjej.
Så nu ska jag sova.


Morsdag imorrn, och då ska vi på utflykt :)








ibland undrar jag hur mitt liv skulle sett ut om jag hade gjort annorlunda.
hur ska man kunna sätta sig i samma sits igen ?

Apelsin juice till frukost

Tur att det är någolunda fint väder idag, annars skulle jag inte orkat gå upp ur sängen alls idag tror jag. Men iofs så kommer jag säkerligen slumra till i bilen påväg till Mattila idag . Om jag slipper köra ofc.

Jag känner att det är dags för Göteborg snart.. söka jobb, liseberg och bara må gött nån dag. Så man kan ta o flytta dit snart :) aww.. jag vill så gärna .


Idag efter jobbet kanske det blir karlstad och "under ytan" på tempel.
dans dans dans, man får aldrig nog :)



puss :*

Fartfylld helg

Jahaja, nu är det söndag igen och den har varit regnig o mest slapp .

Torsdagen va mest en såndär "va ska man göra"-dag. Så hemsk, tror ingen visste vad de skulle hitta på med, men jag o anna begav oss till Larriebarrie o jonas på kafferep o satt o stirra in i väggen några timmar tills jag kom på den utmärkta idén att vi skulle kunna spela tvspel .. jonas åkte hem o anna blev trött så de blev bara ja o larrie som spela. däng fick han ! hah .

I fredags så blev det spontan utgång och det blev riktigt lyckat faktiskt. Det började med förfest hos sara o sen begav vi oss till Faktoriet där det va lagomt mycke folk. sen så blev det väl torget och en massa pratande. Gick till vägen mellan ria o kilåsen och där stod de tre fulla människor . Larriebarrie (glassbåt), careli harely o anni . Där stod dom iaf och jag joinade. tiden gick och tillslut va det ljust .. klockan va nog 5 innan vi gick hem :P mygg till en förbannelse och daggmaskar överallt ! vad i helvete gör dom på vägen för? jag skrek hela vägen hem t anna .. vidriga djur.


På lördagen vaknade jag runt 11 tiden och jag va seg som en bäver. Varmt som in i helvete, typ 26grader eller liknande.. Jag hoppade i duschen, gjorde mig iordning för att bege mig till karlstad på dansuppvisning. När Elina skulle dansa :) Det va kanon ! Elina va as duktig och alla andra också . Helt sjukt vad man vill börja dansa igen, det är aldrig försent (?)  Otrolig lust till att börja dansa streetdance asså . aah iaf. jag fråga elina om hon skulle bli med till torsby "javisst" sa hon så vi åkte hem till henne, åt muffins o drack kaffe o sen åkte hem till mig o gjorde oss iordning för jag skulle va chaffis åt syster .. Jag o elina va o hämtade emelie o majsan, sen blev det en tripp t tomas och sen faktoriet o lämna av dom. Jag va så hungrig så jag blev tvungen till att köpa mig mat innan den otroliga ändlösa kön blev för lång . så jag köpte mig korv m mos o rostadlök :) När klockan va 2 så åkte vi o ställde oss vid faktoriet och där träffa man på en massa folks.. "Jag missade värsta festen ever" som vanligt ;P skjutsade några t fensbol o så .. bada o slutligen hemåt .. va hemma vid 5 tiden även denna kväll .

Idag har det inte hänt så himla mycke, vaknade vid 1 av att linn ringer o frågar om jag vill jobba på pp nästa helg. ja jag vet inte vad jag ska göra.. ja o elina åkte o köpte pizza och jag fyllde på mobilen .. käka pizza o sen har vi inte gjort ett skit typ . mer än kollat på benjamin buttons och gråtit som en kalv.


Kul helg, men sliten som bara den efter den iaf .
imorrn blir det jobb och plannering för sjutton .

puss.


You make it real for me

Idag blev jag väckt av två hoppande barn som skrek "det är dags att gå upp nu marie !!!!" hoppade på mig och beundra min stora klocka . så det va bara att palla sig upp det och käka korv m mos till frukost . sen blev det till att bege sig till anna och mest göra ingenting, åkte till larrie efter många om o men och gjorde.... mest ingenting, stirra i väggen och konstaterade att kvällen va rätt körd . det blev tillslut några varv colin mc ray (?) och sen åkte jag hem . så nu äre snart fredag igen och då blir det vårmarten i byn, och då blir det till att kolla dansuppvisningen och sånt . sen kanske det hade pratats på fest? ja jag antar att det märks imorrn :)







nehej . nu blev de tomt igen .





puss

only you

den låten är som en drog för mig, har spelat den på gitarr hela dagen, lyssnat på den när jag städat.. när jag diskat, när jag sett på tv, när jag .. jaa vad har jag mer gjort idag? när anna varit här. när jag suttit vid datorn :p jag är beroende .. den blir aldrig dålig!

Är det bara jag som är het, eller är det 100 grader här inne ?? får panik, mitt rum är varmt året om verkligen, elementet är alltid lika varmt . skönt på vintern dock oftast. men på sommarn är det inte så himla rockigt när solen ligger o steker på mitt fönster hela förmiddagen och man vaknar och är svett varje morgon ... :p inte så jälla rockigt.

Winnerbäck i augusti ! ohyes, köper biljett i slutet av månaden :D


neej.
bloggtorka over and out.



mina vänner är dina vänner! haha

lycka

Lycka är när man kan skratta högt och ärligt med vänner, när man vet att de bryr sig även om man inte hörs av varje dag. Att man vet att livet kommer lösa sig framöver även om det är trassligt just nu m jobb o allt. Lycka är de där bra ögonblicken i ens liv som bara spelas tillbaks o man alltid blir glad av att tänka på det.

Åh ..jag vill skratta högt o ärligt åt nått meningslöst m Elina, sitta ute medans solen är uppe med bra folk och dricka cider! som i fredags .. fyfan va underbart de va ändå, även om det blåste som in i helvete.


saknar dig redan Älajjna , ses på lördag! :)
då ger du gärnet, jag sitter i publiken !












jag har monterat upp min klocka på väggen nu också (A)
som jag fick av syster för jag varit så duktig och städat hennes bil
som hon skulle sälja men som inte blev såld (y) men nu är den städad och fin iaf ^^

titt så grann! ;)




over and out

only you

Jag sitter och försöker skriva ett CV men kommer ingen vart mest, kanske skulle ta en prommenad istället och vänta på  att syster kommer och hjälper mig sen när hon slutat. Vad man ska göra i framtiden har jag ingen som helst aning om, helst vill man härifrån och upptäcka världen lite . Och det lär jag väl göra för att här finns de väl inga jobb för mig. Söka in till skola på gotland? ja varför inte.. vi får se. jag får ansöka och se vad som händer.

Nej nu ska jag ringa ett samtal o se hur det ligger till m jobb i mattila framöver.


det är nått som saknas.

Joshua Radin – Only You

Cooler then me

Det har hänt endel sen sist jag bloggade .

Valborg va väl .. öh . bra? det är då iaf INTE okej att kladda o taffsa hur som helst, så jag visade vart skåpet ska stå . sjukt skönt! Mycke folk på faktoriet och va döende dagen efter tror jag. sen på söndagen så åkte jag o anna till karlstad igen för att hämta min mobil, kostade 0:- så jag va helnöjd tjej. Vi åkte in till stan, köpte en glass o satte oss på en bänk och bara allmänt kolla på folk kanske i 1 timma? sjukt fint väder och kul o kolla på folk :D sen åkte vi en sväng t hammarö o tillbaks, besökte elina o åt på burgerking . sen ... gjorde vi ? öh.. JO! vi va o kolla på de där gigantiska husen i karlstad, eller utanför karlstad. efter många om o men så hitta vi dom :) tänk om man  bara hade råd o pengar så hade jag flyttat dit! vi skjutsade hem elina och åkte hem.. men när vi kom en bit så kände vi att vi inte ville hem så vi drog till kil.. arvika och sen hem istället :) mysigt värre.

Natten till måndag va mindre bra .. jag skulle kika på IRONMAN eftersom jag inte sett dom filmerna, så efter halva filmen så somnar jag med datorn i sängen, "vaknar" och skulle ställa ner den tror jag? men istället slänger den i elementet och senare somnar om . vaknar på morgonen och ser vad jag har gjort, disco dator! skärmen är helt paj. ÅH! tur att jag inte ska lämna in den också hos elgiganten ..

Elina ringer o säger att hon kommer till mig o stannar hela veckan, Javisst! :) hämtade henne på badhuset och vi åkte hemåt fort som fan för jag hade lasagne i ugnen! :) så de blev lasagne för hela slanten . MUMMA! vi har väl inte gjort speciellt mycke i veckan mer än att hälsa på nadya, suttit med varisn dator och garvat ihjäl oss för ingenting :) mår sjukt bra när du är här gumman . ¨

så på torsdagen så vaknade jag av att syster ringde o fråga om jag skulle med till karlstad, och eftersom elina ändå skulle till karlstad o jag hade en trasig dator så varför inte? hoppade in i duschen och sen ut i bilen o begav oss t sunne för o hämta systeryster o sen t karlstad. lämnade in datorn o följde med syster in lite varstans på våxnäs. och äntligen fick jag käka på Oliven som jag har tjatat på i hundra år men det har alltid blivit burgerking ändå :P biltema o sen till sunne . jag åkte hem till linn för att spendera helgen där :) fredrik kom på besök en sväng :)

Det blev slutligen fredag och det vankades fest! köttet va marinerat och alkoholen låg i kylen :) skulle hämta elina på tåget vid 6 sen va partyt igång :) grillen tände jag, även om de inte gick så bra o stefan fick ta över men.. jag tände den ändå först;) det kom folk och jag fick träffa marcus :) sjukt underbar kväll! vi drog till jocke o käka stark korv o skratta lite. sen så fick vi till fredrik o allmänt bara hoppa runt medans de andra pierca sig .. idioter! haha. avrunda kvällen o åkte hem till linn o snacka i linnstelefon medans jag laga fyllemat åt oss. pasta, bacon o smör xD haha. jag bara sjööv (stava?) i mig allt och sen slockna jag .

Hela lördagen va jag mest bakis och vänta påa tt jag skulle få sätta mig i bilen hem t torsby, men runt 9 så kunde jag väl försöka åka t torsby, där va jag inte ensam . det va ju crusing ! så tror hela värmland va där. 1 timma för att ta sig runt i torsby typ . åka på 1an hela kvällen . :p har nog aldrig haft kopplingen inne så många ggr på en kväll tror ja :p snigelfart delux . träffade Oscar en sväng och sen fortsatte bilåkandet, åkte hem t maria o käka en smörgås i nån timma o åkte ut igen för att kolla läget . jag kom iaf inte hem förens halv 4 . har varit död idag .. men maria ringde o ville fiska, så vi åkte o gjorde det, gick väl ... som de brukar göra när jag o maria fiskar. storm, regn, fult väder, tre-drag (höhö) gick. dock två tog gäddan och ett tog trädet maria råka kasta in i :p de roliga är att jag råkar göra samma sak och fastnar där också (Y) väldigt clever ! vi trassla ihop oss o jaa jag vet inte allt .. som när maria får första gäddan ..

maria: "MARIE TA HÅVEN!"
jag :"JA! MEN HUR FÅR MAN UPP DEN?? ......... SÅ! :)"
jag: "JA MEN KOM MED FISKEN DÅ? :o"
maria: "men va i helvete, du ska väl med håven under vattnet!"
hahahah !


eller som när elina va här .
jag har fått mejl ifrån tempel på facebook
som man får varje dag typ när man är medlem på deras sida ..

jag:"jag fattar inte att jag blivit medlem här"
elina :"mh."
jag:"VA?? VAD SA JAG ??!!! :|"
elina:"mahahahahaha"
jag:"nej men seriöst,, vad sa jag? jag kommer inte ihåg! :s"

inte lätt alla gånger,
men tråkigt har man inte iaf ;)


nej nu blev de endel ..
over and out !

Som jag hade dig förut ..

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut



Kan inte uttrycka mig bättre än med winnerbäcks text...