no suprise

vart tog den här söndagen vägen? den bara försvann .. jag vaknade vid 11, såg på sista gossip avsnittet, tittade på min stjärna i fönstret och kände bara hur julen trängde sig på och hur stillsamt mitt liv är ändå .. typ om mitt liv skulle va en stor jävla glasbubbla så skulle det eka där inne .. maha . men typ . flyga lite damm kanske . puff!

glögg blev hemma .
men imorrn hoppas jag på glögg hos anna :p



jag skulle kunna gifta mig med honom faktiskt .. hur old han nu ändå är .
fyfan vilken känsla ! kan se på den hur många ggr som helst och ryser varje gång

with or without you ?





konstiga dagar..
hoppas allt löser sig .

julbord

Skyltsöndag ! så nu ska jag göra mig iordning för en walk there. glögg och pepparkaks mys ikväll? jag hoppas på det iaf.  Julbordet i helgen va iaf kanon, bara positiva saker man hörde så det va ju bra :) dock jobbade man 12timmar och det sliter på hjärnan o kroppen det .

Men nu är snart slutet nära, 2 helger kvar med julbord :)
och sen äre körkort och jul som gäller .

och på nyår händer?


puss


26 november

Solen har ännu inte kikat fram och jag vet inte hur jag ska hinna med att sova & plugga. FRAMFÖR ALLT plugga! för jag ska klara teorin som är någon gång framöver nu, uschamejja.

Har städat hus med susanne idag och jag va helt utslagen när jag kom hem . la mig på soffan och somnade direkt. otroligt skönt vill jag lova. men nu är klockan mycket igen så lär väl bege mig till slängs eftersom jag ska upp på jobb i mattila imorgon . tjoho. jobbar ända till lördag nu . sen är det nya tag inför en ny vecka igen . ja nykterheten lär ju gå fint iaf.


Free fallin' - john mayer :*
love that song




jag förstår inte.


Julen är påväg men var är snön?

IDAG HAR JAG:

Vaknat
sett på en bra film som jag inte kommer ihåg vid namn:p
jag har luggit i soffan
jag har spelat gitarr
jag har varit ute och sprungit i ösregn
jag har styrketränat
jag har duschat

idag har jag mått bra,
hade glömt bort hur skönt det är att springa.
så imorgon lär jag ha träningsvärk.

jag tappade bort mina nycklar förut, letade överallt
sen kommer pappa och viftar med dom . "är det dom här du letar efter"
JA! då hade han hittat dom i skålen som jag hade varit och letat i 4 ggr.
att man kan va så blind ibland.. förstår inte.

har beställt julklappar nu .... va det tänkt,
men det blev grejer till mig själv >.<
Är inte det typiskt? eller är det bara jag som är egoist
och bara älskar att köpa grejer?


jag känner på mig att denna jul kommer bli rätt bra iår.
men detta år får jag väl inge nikotinell 150 tuggemi pack i postlådan väl?
we will see.. folk slutar aldrig överraska :P


Godnatt, imorrn blir det julbak! mysigt värre.


beautiful stranger


Vad gör ungdomar en helg utan alkohol i en sånhär liten by? Man skulle kunna umgås med varandra, men icke! det är inte ens ett altenativ tydligen . så OM någon någonsin vill umgås nyktert så säg till . lite så jag känner ibland .

SÅ.. vad gör marie åt saken? jo hon kryddar upp sin tillvaro med en bok, en bok som kommer förändra hennes liv förhoppningsvis. och jag kan knapp bärga mig tills den kommer faktiskt! spännande

Nej nu blir det sängen,
klockan är åter igen 02.03 !


godnatt



                                                                Dagens låt är samma som igår (y)


I surrender myself

Nu är det helg igen vettniva, och veckan har gått med stormsteg .. men vad har jag gjort?  Ja jag har iaf teori & uppkörning snart så det ska bli kul ! hm.. sen skulle jag börja mitt nyttiga liv hade jag tänkt. Alkoholen står jag över iaf, men allt det där andra som är onyttigt? Som godispåsen och chipspåsen jag köpte idag .. dumt marie, dumt! Men det kommer en ny vecka, och nya tag på måndag förhoppningsvis .. när ska man sluta göra sig själv besviken? det är frågan .

Solen har inte tittat fram på hela November,
varenda jävel är hängig och trött . Så give us some light please!


Va iaf till Ikea i onsdags och inhandlade bla. : två lampor, en gryta och en termos! och en julklapp till lilla emelie 5år (?) som jag också skulle vilja ha ! men men . Nästa projekt är mina väggar på mitt rum, men får ta det efter nyår antar jag blir så mycke nu annars .

Jani, vad gör jag en fredags kväll då? Jo de vetni jag ska berätta för er, jag har suttit framför tvn sen kl 6 och tittat på gokväll med melissa horn som gästade, sen blev det repris på ullared och sen sveriges största musik program...IDOL! Reza åkte ut idag och nu är de 4a bästa kvar, så nästa fredag kommer jag gråta ihjäl mig om jag får se på det :p uschmejja . men tror starkt på att Erik & Tove kommer stå i finalen ;) me like it a lot.


Happ .. tog svinsprutan igår förresten och har nog aldrig haft så ont i armen sen jag hade växtvärk när jag va liten! :o att det kan påverka så jävligt . skulle kört med pelle imorse, MEN kunde knappt röra armen imorse när jag vakna såå .. han ville inte att jag skulle köra med en arm tror ja så fick en ny tid till veckan om jag kan .

Nu ska jag spela lite tvspel och sova ! hejsvejs .
( jag köpte mitt första tvspel någonsin häromdagen, '
sims på en öde ö! spännande och nördit)

Dagens låt :

I surrender - Saybia


mörkt

Meningslös dag.
Bitter och hopplös
vissa dagar är mörkare än andra

.punkt

trodde att min pirret inför vintern skulle hålla i sig
men det är visst någon som dödar den känslan dagligen.


jag kan inte göra än att sitta och skratta åt mig själv,
jag vill så jävla mycke men vad gör jag åt det?
jag går i strejk, jag deppar ihop eller så rymmer jag.

för prio 1 jag har ju alltid en flyktväg i allt som jag gör .


hemsk o trött på't


bittert inlägg ..
hejs .


80tals festen

Ja nu har jag återhämtat mig ifrån Lördagens bravader.
Man hade såklart skit kul som vanligt, va minst som vanligt och man drog med sig kameran eftersom man skulle ta SÅÅ mycke kort, men orkar man någonsin göra den ansträngningen att öppna väskan leta reda på kameran och sen upprepa det varje gång man ska ta kort? NEJ. så jag tog bara några bilder på förfesten hos Suz . Sen när vi kom till bygdegården så höll jag väl mest hus på dansgolvet with the partypeople! :P

Hur många gånger fick jag höra,
"Marie, kommer du ihåg den här låten ?.... nej just de, du är ju inte född på 80-talet ens en gång" ?
eller mer sånna clever frågor som va pikar till att jag är född 90.
Mitt svar till dom va "jag va iaf påtänkt och gjord på 80talet."
Då blev de tyst och vi kunde gå vidare i några vettiga samtalsämnen som .. som..
nej jag tror inte de sas värst mycke, mer än sjöngs o dansa.


Och eftersom jag inte va född på 80-talet så klassades jag inte som dom
utan jag va mer "Du är ju britneys spears" eller nått annat kul.
och ja.. jag va minst på festen.

otroligt kul att marcus och anna blev med .
tack för en kul fest!



Här är ett kort på mig och syster iaf på förfesten hos Suz.


Den berömda Fredagen

Tja tja bloggen!
Fredagen den 13e

idag har jag inte gjort ett skit, typ sett sisodär 8 avsnitt av Oc säsong 4, och så har jag pluggat lite teori, sett idol och mysit framför tvn med mor o far denna Fredags kväll. Så när jag tittade ut förut så va det alldeles vitt på backen. OCH ingen har sagt nått om att det snöat, helt otroligt.. har varit alldeles för upptagen för att kollat ut igenom fönstret idag. totally !

Imorrn blir det öppethus och 80-tals festen som ingen visste om typ? nejda . minst 70 pers blir det iaf, sen kommer det väl alltid eftersläntare . kommer nog bli otroligt kul skulle jag tro iaf . hemskt .. men kul! :) Marcus kommer också och joinar tror jag om jag hör nått ifrån herrn någon gång. Så det blir skojigt .



Tove ägde skiten ur idol idag iaf, thats for sure !








Bäste låten right now.
otroligt kul att sjunga t




men öj ? sängen ! nu ! godnatt


Helgens bravader

Jahaja, nu har ännu en helg passerat. och den tillbringade jag lördagen med fröken maria larsson. jag och mamma åkte ner för att inhandla farsdag present och sen blev det till att möta upp maria, bege oss till winer o fika :) efter det så gjorde vi ett besök hos åsa för att hämta lite grejer som jag hade glömt kvar där. Det började ösregna så vi åkte till bowlinghallen senare, bokade bana inför kvällens bravader och åkte hem till maria för att käka urbans utsökta porterstek.

Vi provade min nya vågtång, sminkade oss, peter kom och sen begav vi oss till bowlinghallen för att dra några strikes. Blev några stycken men förlorade såklart ändå, men det va nog alkoholens fel... ellr? Skidbrudarna kom och joinade en timma eller två . Sen drog vi in i bilen med bulletproof i högsta volym ner till idet som va smockat med folk? nääh ! max 10 pers tror jag att det va i början när vi kom dit iaf :P men vi fick väl fylla ut idets stora dansgolv med oss 4 pers iaf tills klockan va halv 2 då folk bara kom ifrån ingenstans. Dansgolvet blev fyllt iaf ännu en helg :P helt otroligt.

söndagen vaknade jag upp hos maria, mormor hämtade mig för att jag skulle hem och fira farsdag. De stöpte ljus, och jag va mindre pigg så jag sov verkligen bort hela dagen i våran nya soffa. gött !

Idag måndag så har jag varit först till tandläkarn där de sa att jag skulle börja använda tandtråd än en gång sen fick jag gå därifrån. Hur många år har de inte tjatat på en att man ska använda det liksom? men ändå så gör man ju inte det. får la börja göra det dädanefter :P blev attakerad av duvor som sket på min mössa och sen gick jag ner till körskolan för att plugga teori och köra med pelle. rondellkörningen gick galant ! woho . dock måste jag nog börja plugga mer teori märkte jag idag. otroligt tråkigt men måste ! sen åkte jag till mormor, sov och åt fiskbullar, ringde till anna och vi begav oss på jakt efter 80tals kläder i torsby. MEN vi lever 2009 och det finns inget sånt här. tydligt de. Så om ni äger ett par leopard tights eller något färgglatt så hör av er!:P

Vi käkade middag på lustgården och sen drack kaffe hos henne. Hon begav sig till friskis och jag gjorde ett besök hos carl en timma .

så nu sitter jag här hos anna igen och vi ska nog bege oss hem till mig för att rota igenom mammas garderob och se vad vi hittar att ha på oss till helgen . eller måste man åka ifrån torsbys kommun för att hitta nått ? jobbigt.

aja . har inte så mycke mer intressant att berätta och inte så mycke mer som händer i mitt liv just nu:P köra med pelle o plugga teori imorrn står på schemat !

heddaa.

Winnerbäck 4nov

Winnerbäck va magisk som alltid, hade dock förväntat mig mer av honom och att det skulle va mer mölj på låtarna än vad det va. När det väl blev mölj så lyckades han göra dom lugna tillslut ändå så . tror han har coolat ner sig lite på den här tunén . Jag blev såklart lite besviken eftersom jag ville hoppa, skrika och dansa. Men kanske stämmer som syster säger "Det är en helt annan grej när det är arenor det utspelar sig på". Ja jag vet inte, första arena konserten iaf. Annars har det utspelat sig på arvikafestivalen, i tält eller på herrgårdar under bar himmel. och det kanske är då det är som mest mölj? Men trotts allt de lugna låtarna så fick han mig gråta än en gång, han fick mig få ont i ryggen och han fick mig gå därifrån med ett leende på läpparna än en gång, jag är nöjd med andra ord:) Träffade Marcus och hans syster så vi stod med dom hela konserten.



Elden



Glad Marie, och glad bäste marcus.




Syster marcus, marcus, jag och anna innan winnerbäck




förbandet
(som dessvärre slängde/tappade micken i publiken) FAIL!




Sen började det ..












otroligt bra kamera





Efter spelningen så va vi hungriga jag och anna tyckte jag så vi drog till mc-donalds eeftersom burgerking va stängd . i sista minut fick vi våra menyer på mc driven. ketchupen kosta 0:- och skriker marcus in i luckan, sen satt vi och åt mat mellan bilarna . otroligt mysigt. och trötta va vi, så vi fick sjunga, hög musik etc.. kl 2 va vi hemma typ tror jag .. sjukt trött ! Så idag har jag sovit hela jävla dagen medans mamma haft ljusparty som jag inte än en gång ville närvara på, kände mig inte så sällskaplig idag. Så hoppas på bättre sällskaplighet imorgon. Någon frivillig? jag har inte en aning vad som händer i helgen nu när det inte blir karlstad ? eller så kanske det blir ändrade planer ? vem vet ..


Återligen ställer jag mig frågan ...

- VAD händer på nyår? någon krake som vill bestämma det åt mig?
Är tacksam för svar.

Godnatt


winnerbäck

Imorrn är det Lars winnerbäck på kaffe arenan i karlstad !









Lördagen med dessa tre va helt underbar !
Tack för en bra kväll.


Halloween

.. va as kul för en gångs skull ! :D

ett smäck fullt selma, ett fullt dansgolv, många drinkar i taket, mycke dans, förfrysningar, många skratt, äckligt jobbig lång kö till garderoben, kyla, värme, punkrocker, Günter, Dolly parton, lie mannen, elvis,  återträff, skjuts åkte ifrån mig, sunne, vakna i sunne..

så idag har jag spenderat hela dagen med Linn och stefan, luggit på soffan och mått allmänt som jag förtjänar. mysig dag måste jag säga även om det inte hänt speciellt mycke. men usch va man ska må dessa söndagar jämt.

Imorgon fyller min kära mor år !
så jag hoppas på smörgås tårta
eftersom det är den enda tårta jag äter.


Nu är snart vintern påväg.

veckans happenings:
onsdag - winnerbäck
fredag - karlstad ?

sen får det fan va nog alltså .
fast iof det är ju 80-tals fest den 14:e .. vi får se.

bra helg, godnatt !