"Du ä helt förstörd"

Jaha .. vart är kärleken?
skit i den, jävligt lyckad kväll iaf !

Helt sjukt att endel musik bara gror in i hjärtat på en och tillslut gör så att man får ont och magen vrider sig ut o in så fort man hör låten . Att det blir så jobbigt så man inte kan lyssna på den. Det är ju trotts allt älsklings låtarna..

I helgen iaf så blev det stan några timmar innan incheckning på plaza hotell. Provade klänningar till kvällens bravader. Tillslut så hitta jag en rockigljusgrå klänning med nitar på ofc! en tant sa att jag va söt i den . SÖT? jag är ju hardcore i den! men jag log mot tanten och gick till kassan o köpte den.  Tillslut ringde malin och det va dags att bege sig till hotellet för att checka in, gå på bolaget och bada bubbelpool . MEN hade ja med mig bikinin? nehejru . den ligger nerpackad i kartonger som resten av min garderob gör just för tillfället. Så jag fick bada fötterna och dricka cider . men de va inte fyskam det heller. Såg hajk gubben naked, men det va inge speciellt med det. Blev inge blue moon bar tackvare bubblet men va inte fel med förfest på hotellrummet. Några va hungriga så vi drog till ... mongolia? och käkade pommes o friterad kyckling.. iaf jag. va mer ute efter ölen de andra efter ålen? eller ne? jaa, vi gick till nöjesfabriken efter käket o drickandet. Mölj i flera timmar tills vi svimmar.. nästan. Men när man står längst fram nästan så finns de inge luft någon vill dela med sig av. De va iaf grymma som alltid och en marie va alldeles varm o svettig . så ska de va :D Folket försvann och då återstod det bara jag o anna, vi pulsa runt i snön o skrattade högt medan vi försökte hitta till burgerking. Träffade på larrie på vägen o drog med honom tillbaks. Bråk på burgerking och läsk i håret. En riktig pang kväll måste jag få säga! blev inget fyllebad i poolen för de va stängt, men efterfest på rummet en sväng och en högljudd marie. vad mer kan man begära? bätter kan de inte bli:p

Hotellfrukost med rödsprängda ögon och alldeles fyllevarm. 10 liter juice och en smörgås.(y) En kaffe på det som jag inte drack upp. Packa ihop sig och checka ut . Hänga på stan hela dagen, gå aldrig på clas olsons med ett killgäng! Det tar en evighet o dra de därifrån. Det blev käk o sen färd hem till torsby igen. Tack för igår! det va helt loveli folket! :)

Kom hem och "överraskas" av enormt mycke snö, happ! tänkte ja .. sopa av trappen och skotta bort snön där de inte ska va snö. tänk så bra det skulle va om snön bara kunde lägga sig där man vill att den ska lägga sig. man skulle ju iaf få slippa skotta!

Vi har käkat korv o kroketter med vitlöks dressing. MUMMA!:D
Sett bröllopsfotografen och jag hade förväntat mig mer av filmen faktiskt men .. jaja.

Imorgon blir rummet klart och städning på hög nivå!
nej sova blir så man orkar med!

vi hörs all folks . ha de fint o simma lugnt i snön.

Köss.

här får ni lite bilder också :)



karlstad tripp o lite sömn

Nu är snart rummet kvar, har en dörrkarm kvar att måla sen riva bort plattorna på golvet o in med alla möbler ! Inatt sov vi 3 timmar o sen blev det till att slänga sig i duschen för att sen bege sig till karlstad på en hel dags upptäcksfärd! Fick med mig ett par skor, en massa möbler på ikea, en jeans jacka o kläder . (y) me like.. men va rätt dö hela dagen, rödsprängda ögon och helt fnittrig till allt. Mitt övertrötthets skratt är inte alltid det roligaste bland folk . Jaja .. Nu är vi hemkommna iaf och blir till att sova en skvätt nu innan väckarklockan ringer igen och man ska packa ihop sig o bege sig till karlstad igen . Lika bra jag stannar där hela helgen, för det är ungefär så mycke packning jag packat med mig .. för en natt. otroligt. men är man tjej så är man .

För er som inte vet så blir det afterwork på bluemoon först med starboys o sen hardcore superstar på kvällskvisten. MÖLJ! sover på hotell och får käka hotellfrukost . MUMMA! jaa.

idag har de bannimej snöat hela jävla dagen . så nu hoppas jag faktiskt på att våren ska komma o att snön smälter o de blir översvämning. Man kanske måste fly härifrån bygden.. ifrån torsby .. värmland . sverige? jaaa vem vet vad som sker, inte mig emot . Snön är iaf enorm iår.

Nesch . Nu blir sömn o önska mig en lyckad kväll imorgon.
I mitt horoskop står de att ja ska träffa kärleken, så man vet aldrig.

Köss o klem.

Söndag

Jahaja .. söndagsångesten existerar. Sara är på besök o vi sitter o ugglar bara . toppen!

Igår begav jag mig till stöpa i snöstormen i hopp om ett jävla brakkalas. OCH de blev de tämle. Hade sjukt jävla kul, och såklart de spåra ur som alltid i slutändan . Bitande, nerspytt badrum och allmänt grisande inpå småtimmarna. Däckade väl vid 4 tiden helt utslagen. Vaknade imorse o de va ingen rolig syn . HAHA. öl överallt, klibbigt golv o de verkligen STANK öl blandat med spya. Inte konstigt att man mådde som man gjorde imorse.. fyfan . Men totally kul vare! Det måste vi göra om pöjka ! Vi drog o käka pizza i sunne o sen blev de en massa youtubande o skratt!

Imorrn ska jag jobba på konserten o de blir lite plockmat på det.
hoppas de blir nöjda .


aja, kvällsmat blir så fort anna har pratat klart i telefonen .


:D kul låt! många skratt i 2dar åt den ;D


Fredag

Ibland undrar jag på vad jag har gett mig in på. väggarna ska målas än en gång . och det blir inte som jag vill att det ska bli. Men får väl måla tills det blir bra antar jag . Vill bara att det ska bli klart så jag får inreda mitt rum igen .

Men nått annat än att måla hade jag tänkt göra idag .
Pp skicka ett meddelande till mig så jag får väl kanske dra dit o kika kanske?
ja jag vet inte. Imorgon blir det kalas iaf i stöpa! kul kul


Bjur på en idag da ! enjoy
i love you glases, en riktig granny !



nej! back to work, målarfärgen väntar .


Renovering Torsdag

Just nu ligger jag i sängen och jag har inte orkat palla mig upp .. det är torsdag idag väl? jises vad dagarna rinner iväg. På en vecka så har det hänt mycke, jag har fått nya väggar, vi har tagit 2 osguld och anna har flyttat in . Vi målade ända tills halv 7 imorse. vi kunde inte ge oss förens vi va klara, men egentligen så vet jag inte varför det tog så lång tid . ifrån 15.00 till 06.30 (Y) fast iofs så slipa vi spacklet rätt länge och dola med element helvetet i evigheter. Och takhelvetet. uuh. nervan höll på o sprack där ett tag men det gick hyffsat bra iaf.

Jag fick mitt vita tak, mina bruna väggar och min gröna fondvägg! :D kanon
rätt så färgig i ansiktet , hunny bunny delux!

Vaken nu och är helt jävla förstörd .
Eldar i spisen för det är endast 16.4 grader här inne (y) toppen!

tjo

Renovering dag 4

Renoveringen är i full gång , har slipat, spacklat och dolat nu i 4 dar. så nu blir det till att slipa ner spacklet och börja måla förhoppningsvis ! :D Jag tror att det kommer bli kanon, men emelie va skeptisk. Min guldfärg kosta alldeles för mycke så jag får väl ta o försöka hitta på nått annat .

Anna är min sambo de närmaste veckorna och det funkar galant.
Ikea blir under veckan också. kul! :)


Jag är ledig hela veckan så det blir kalas på lördag .
så jag förväntar mig ett brakkalas killar !


Nej nu blir det kaffe, hardcore superstar och slippapper!
perfekt onsdags kväll.

sett coraline idag, sjukt obehaglig teknad film.
men den va bra ! även om ja sov o fick se om den lite .


hejs.

Update 13/2

Cha cha bloggen! va ett tag sen nu .

jaa. vad har hänt i mitt liv tro. jag har inhandlat en dator och har det förövrigt knapert tack vare det. men äsch da.. det löser sig alltid :) köpte mig också leopardskor o leopardtights på rean ! 25spänn för ett par skor. de ni är allt ett fynd! Mor o far har begett sig till florida och jag ska börja min renovering av mitt rum imorgon med att bära ut alla möbler, städa o täcka golvet . Sen blir det till att börja slipa ner tapeten, just nu ser jag fram emot det så oerhört. Men kommer nog bli otroligt drygt í slutändan skulle jag tro. Anna flyttar förövrigt hem till mig idag/ikväll eller imorgon, det kommer bli nice.

Hade gärna sett på svenskarallyt, tagit med mig ölen, mintun och den varma oboyen. Suttit i snön o bara varit salongsberusad hela dagen . men så är icke fallet.. vi arbetarmänniskor måste arbeta för att överleva. Här har vi inte tid med roligheter inte på helgerna:p Jobb igår, jobb idag och jobb imorgon . SEN är jag ledig tills på torsdag. visst är de ljuvligt? Men nästa helg hoppas jag på stöpa kalas o galenheter. right? och helgen därpå HARDCORE SUPERSTAR!

Har haft pontus på besök. de va då inte igår man såg den pojken. så det blev film, kort speling och mycke skratt igår :) sjukt kul. Hoppas det inte tar 1år igen till nästa besök.


Vädret är underbart och hoppas på att det kommer  va såhär framöver!
Filip va här med snowboarden imorse, och nu blir det till att dra fram skillsen igen... eller förbättra dom ;P

Nej, nu drar jag på mig brillorna sätter mig i opeln och beger mig till jobbet!

Tjosan! :)

Knocked up

Klockan är nu 22.18 och jag fyller år vid 12 slaget. 20 år sen jag va på BB. allting känns så fel. 10års sen ja va 10 .. steget mellan 19 och 20 är ändå ett steg som är större än mellan 17 till 18. tonåren försvinner och jag är nu vuxen på riktigt, man kan säga att man varit vuxen på låtsas när man va 18 o 19.. och vart tog dom åren ivägen egentligen? va inte längesen vi fira min 18års dag på svenskarallyt ju, va på idet första gången o allt de där.. Farväl tonåren, vi har varit fantastiska tillsammans! och fått uppleva sånna kuliga saker, jag har då inte varit en lätt tonåring att handskas med.. så mamma o pappa borde ha medalj för de att de har orkat med mig:p eller tonåring... sen ja varit litet barn och vägrat åka buss heter de kanske . MEN, de går vi inte in på:p

Jag stoppar vid 20. kommer alltid förbli 20 även om jag är 45 :)

Hela helgen har jag jobbat o stått i tills jag nästan spytt..eller kanske inte spytt, men gråtit ! har fått hållt tillbaks tårarna tämle många ggr. helt slutkörd . uscha ! men jag är ledig imorgon och då blir det pimpling på fryken m maggot o stöpa, skumpa och a fire! sen mat o sällskapsspel hemma runt bordet . jobbar tisdag dock så blir väl de lilla lugna, men mysigt skare bli :)


Hardcore superstar den 26/2 !
kommer bli drag :D


Käkat smörgåstårta idag och fått presenter :) tack allihopa än en gång !

hejs .

You found me

Idag har jag suttit här och bara glott heeeeeeela dagen, har inte haft internet på några dar så de blir väl så antar ja. Har köpt biljetter till hardcore superstar den 26e på nöjes och sen så köpte jag Filips snowboard som jag får till veckan. Så nu blir det till att åka snowboard framöver ;) Har också suttit och funderat på vad jag ska måla mina väggar i för färg . ska måla på som fan när de åker bort en sväng :) Har idag också skickat iväg ett mail om jobb i karlstad, får väl se va de tycker om mig :p

Imorgon har vi bara en middag på kvällen så de blir rätt chill ändå, men sen ruschar det på ordentligt i helgen igen..


bloggen får se ut såhär sålänge tills ja känner för o byta (y)
nej, nu blir det till att göra sängen sällskap .

godnatt :)

finnfallet

Att va i finnfallet med SysterJennie är ett äventyr :p Först när vi ska åka ankarliften upp till toppen så är syster nervös, men de gick så bra så .. vi gick av .. trodde jag ja . jag åkte till vänster och vände mig inte om direkt, men efter 2 sek så skriker syster till och då har ankarliften fastnat i hennes hängslen på byxorna . och hon blev släpnas efter, jag tyckte såklart de såg sjukt roligt ut så ja små fnissa lite. Kunde ju inte skratta åt henne helt, kunde ju gått illa till :p ah .. SJUKT KUL såg de ut iaf, skratta så jag grät efteråt iaf åt hela situationen :P när vi kommit ända ner så skulle vi göra samma prosidur, åka stollift o sen ankarlift .. när vi väl kommer till ankarliften så skrattar han bara, varför visste man när man såg sig i spegeln efter dagen . (Y) aah .. vi skulle iaf på liften åkte kanske 3 meter, *schlonk* sa de och hela ankar grejen hade jag i handen, den lossna . åkte baklänges och det blev en jävla massa skratt .. "Ojdå, bulten lossna visst!" säger han som står där :p OJDÅ?!! .. tur vi inte hann åka så långt iaf .. så fick la ge honom ankaret och fick prova på nytt igen :p och denna gång gick de bättre. men kommer såklart tänka på det varje gång jag åker den i framtiden .

Nu har jag haft 2 dagars ledighet och är inne på min 3e, så imorgon blir det till att gå upp o back to work . vill bara helst slippa egentligen. MEN, vad gör man . vill man bli rik så måste man väl börja någonstans.. right?

snart fyller jag 20 . ingen bigdeal egentligen .
men fortfarande ett år mer än 19 .  20 låter bättre.



jag saknar dig


tisdag äre väl?

Man blir så dagvild när man jobbar helger, men det är tisdag iaf och det är helg för mig! I helgen har jag jobbat röven av mig, stressigt men det gick att och göteborgarna va så nöjda så. Lagade rådjurssadel för första gången i mitt liv, fient. 11 timmar jobb i fredags o i lördags blev det 12 timmar.. så efter det så slängde ja mig i duschen för att dra ner till torsby t anni . käka tacos, se på hunden och köra raggarrundan 40 ggr tills vi blev yra i huvve. På nattkvisten fick jag träffa på Erik också, de va inte igår. Men fruktansvärt skönt o kul o se dig :) så hoppas på att det inte tar lika länge igen! skärpning :)

Idag ska jag till sunne och syster och vi ska dra till finnfallet och dra några backar :) finns det nått härligare o åka skidor är min fråga? igår blev det prommenix, käka middag för födelsedags karl lasse o satt i bastun i flera timmar efter det .

Skriva CV och söka jobb är en grej som ja ska göra iaf denna vecka!


hare fient så hörs vi :)
cha cha