Lets start a band

Give me a stage and I'll be a rock and roll queen
Your 20th centaury cover of a magazine
Rolling stone hear I come
Watch out everyone
I'm singing, I'm singing my song

Give me a festival and I'll be Glastonbury star
The lights are shining, everyone knows who you are
Singing songs about dreams, about homes, about schemes
Oooh they just came true

And if you wanted to, then there's nothing left to do
Lets start a band
Lets start a band
Lets start a band
Lets start a band


Hey! Its monday

dagarna bara går, och man hinner knappt med att andas tamefanimej !
även om ja inte orkat gjort nått idag så har jag iaf hunnit med att va arg, skrikit lite, sett på en psykfilm som knappast gjorde allting bättre och varit allmänt sur. nått leende har mamma o pappa fått idag men inte allt för många. för det är väl farligt att va glad för mycke väl? jo det va det jag tänkte . men alla har sina dagar och idag hade jag min, ville bara helst va ifred men det får man inte va när man inte bor ensam soo .. dags att flytta kansk?

fryksdalsdansen drog jag som sagt på i fredags och va där sen igår . det va en jävla massa blandade känslor .
fredags: så tog jag the train to sunne och syster and the family hämta mig på stationen, vi gjorde en massa ärenden o sen begav oss hem t dom . fick börja ringa runt för o se vad som händer och sker denna kväll . tillslut fick jag tag på nson o jessica så jag begav mig några hus bort o sen till tina för att fortsätta förfesten :) där va det en massa folk som jag inte hade sett på år o dar så det va trevligt o kul . erik ringer o kommer på besök, helt loveli :) så tillslut så hamna vi på parkeringen vid kolsnäs på ett bilflak med en främling med stråhatt medans björn rosenström spelade inne på kolsnäs . men det gjorde inte så mycke eftersom jag hade sett honom många år innan och ringde mig igenom låten "värdelös" så det va fint . drack upp min dricka, peppa som fan och så begav vi oss in på kolsnäs. Gick runt lite, verkstan och sprang runt själv som vanligt eftersom jag alltid tappar bort mitt folk . men träffa en massa som jag inte sett på århundraden ungefär . så det va loveli. sen så vips så titta jag på klockan och den va 02.05 så det va till att springa till parkeringen för att få skjuts av erik . otroligt roligt att du kom den här kvällen. får ta o hälsa på er innan ni drar iväg (:

lördags:vaknade och mådde inte allt för bra, såg tills klockan va 2 tror jag. de va ungefär då som jag kunde röra mig utan att hjärnan sprängdes i bitar . ringde anna persson o fråga vart hon va och när hon kom t sunne. duschade, försökte äta men gick inte, satt vid datorn o packa ihop mig. sen ringer anna o de kom o hämta mig så vi drog på kinan och skulle käka kinamat.  mhm .. hallå där ekonomin . så de fick bli en barnmeny "köttbullar och pommes" .. det är väl kina mat elr? det gick förövrigt 30 minuter innan jag fick min jävla mat . och då va köttbullarna kalla och ett svart jävla hårstrå i ! vidrigt . men aao . sen så begav vi oss t johan o gjorde oss iordning för att dra oss till hanna! sen blev det öling o en massa stirr i lufta.. va helt borta vad de pratade om ibland.. hårt liv . men men . tillslut så begav vi oss till campingen och där vare röjj ? NOT! haha . vart fan va allt kännt folk? öjhöj . 15- allihopa tror ja. ja jag blev genomlerig och skvätte upp lera upp över bena så jag gav upp det hela o vi gick på toa . där träffade vi johan o golfbilen ! :D helt loveli o ses . och så stötte jag på marie, åsa och emmeli där utanför . kul kul :) åsa är förövrigt 19 år nu . grattis till henne . och marie också ! :D :* PUSS på'et ! nej sen så gick vi till någon rickard o sen till torget för att käka mat . kebabtallrik me hälften mos o hälften strips. vad annars? :D de ville hem men det ville inte jag . så jag gick å mötte linn o folket så blev det campingen igen o träffade johan o golfbilen igen och fick lite hjälp :P sen så mötte vi upp andra folket där o sen gick vi mest o flydde ifrån poliser som vanligt :D haha . jag blir så pirrig o fnittrig o framför allt kissnödig när man gör nått busigt :D hahah . men det va kul .
sen blev det torget igen o de skulle ha mat, äckliga strips ? för va fan vare för fel. hur svårt kan de va att fritera strips ? :o
ah iaf, de va helt äckliga iaf .. sen så begav jag, linn och stefan hem t stefan för a sleepover . men fick inte så mycke till sömn eftersom det knacka folk på dörren kl 8 på morgonen o ville in o sova. och stefan snarka så väggarna rasade ner nästan .. tillslut fick jag öronproppar o fick sova någon timma med dom . tacka gudarna för det.

söndag: vaknade av att folket låg o prata och sen blev det några timmars frukost, snack och så . men när the boy gang arrived så fick det bli nytt smink, o en extrememakover o sen sunne pizzeria med gänget. capricosa m mild sås. VAD ANNARS? men tämle gött vare o en massa bakfylle humor . efter det så blev det 8bit o chips .. ringde t anna o fråga om hon hade lust med en tripp t sunne för att hämta mig. och det hade hon .. tackade för mig och blev med t torsby . träffa kajsi, jonas å fridet på bilisten och färd till ganterudet .. när jag kommer innanför dörren vare som allt släppte.. vad va det andreas sa egentligen? det va mycke lessamt i en massa timmar men är glad att du lever maria .. vad skulle man annars gjort? nej usch ... är glad att therese hann ringa ambulansen i rätt tid . annars hade du kanske inte varit här hos oss idag ... finns här oavsett vad du säger gumman <3

ah, det där med mobilen också.. klart det krångla med beställningen och den inte gick igenom, men mina pengar fick dom. så skickade mail för att klaga. och de skulle kolla .. så nu har de gjort en order åt mig så mobilen ska komma i slutet av veckan förhoppningsvis .. för nu är det bannimej på tiden . min rosa står inte ut längre:p



Jobbigaste söndag

om de hade tagit dig ifrån mig så hade jag inte orkat, det räcker nu . okej ! först majken, sen morfar sen du? it hurts . när andreas berätta det för mig i lördags kväll så förstod ja inte riktigt vad han snacka om .. varför stod han o ljög för mig? va de mest .. men jag blev otroligt jävla opepp o drog m linn o stefan o sov . idag har vi inte gjort nått typ ,förutom att jag haft panik o tårfyllda ögon hela dagen . när jag kommer innanför dörren här hemma brast det . det är sant, det va på riktigt .. du va död i 4 minuter, de tog dig ifrån oss i 4 minuter .. jag är helt förstörd och jag vet att jag inte är själv . mår illa och yrar. hur skulle man orkat? livrädd är ordet jag är, ordlös .. stirrblick och tom i huvet .. gör aldrig såhär mot dig själv eller oss andra igen!  tror du inte förstår hur mycke du egentligen betyder för oss. du betyder mer än vad du tror .

Aldrig mer gumman, aldrig mer ! <3


Regninga Torsdag

Liven bara flyter på, och det känns gött ! jag kommer bli en bingotant när jag blir gammal för det är sjukt jävla spännande. Idag har ja varit på bingo i rådom, och det börjar nog bli lite av en torsdags syssla denna sommar ^^ aah iaf .. jag satt där och spela semesterkassan och så märkte jag att jag hade nummer 59 kvar till att vinna 10.000 . men tror ni att jag vann? jag satt jätte länge och klämde på det där numret och jag blev både kissnödig,svett och skakade som ett asplöv :p det där med bingo kan som sagt va väldigt spännande ! :p dock regnade det idag också och alltid ett jävla krångel med dessa paraplyer utanför rutan .. men jag hitta ett trasigt och det gick fin fint så nu äre härmed mitt bingo paraply ! :)

Imorrn drar jag mig till sunne, syster och hennes kära familj :) otroligt mysigt ibland att bo där några dagar, men ska bo där en kväll iaf och sen så får vi se om jag får sova hos linn eller vart jag tar vägen :) vem vet. träffa en massa folk som jag inte sett på ett år eller nått. så kommer bli grymt jävla kul ! dock har jag inte råd att betala mig in på kolsnäs men . kommer nog ha lika kul ändå :) så imorrrrrrrrrrrrrrn far jag iväg ! förhoppningsvis får jag min mobil imorrn också ! hade varit helt loveli ! menmen .

nej nu fåre bli sova sängen ! big day imörrn !

pyss & hejs.


måste medge att jag saknar studenten och folket något !



Molniga Tisdag

Allting rullar på, förutom mitt munsår som har ploppat upp.. hater't , men det är väl bara att leva med det.. right ? det har gått bra idag med allting på jobbet :) jobbade tills klockan va halv 8 :p sen begav vi oss hemåt . så nu har jag lite semester . men imorrn kanske jag har en dejt med erik och harrypotter? ja vi får väl se hur det blir, ska iaf umgås med grabben varesig han vill eller inte innan han drar dig till the big usa med detta underbara pojkar :) får ta en roadtripp snart om ja bara får mitt körkort :p haha .

nej nu blire sängen .
goodnight

Måndags sysslor



idag har jag beställt en mobil som förhoppningsvis kommer snart, detta går inte annars.Vad ska man ha en mobil till som inte funkar o prata med folk i ?  Rätt illa att jag nästan haft 11 mobiler på bara några år, 3-4 år kanske, men jag har dock varit väldigt slarvig med detta måste jag erkänna, på den tiden jag ALDRIG bar med mig handväska och hade dom i fickorna, i bh eller i skon ....kunde inte slutat mer än illa på en kalas helg. nu är det ett måste med handväska. hur annars skulle man klara sig? har hundra tals mer grejer som ja måste ha med mig ut annars funkar det inte . att man kan va så beroende av grejer .. ja jag är helt förskräckt ibland när man bara ska övernatta hos en kompis och jag packar två väskor varav en påse med skor :| helt onödigt, inte ens så mycke grejer behövde jag med mig när jag åkte till rhodos liksom, använde väl kanske hälften av det jag hade med mig dit bort i resväskan. påtal om rhodos så är jag grymt sugen på att dra iväg snart . till något varmt ställe några månader och jobba lite där borta och träffa folk ifrån hela världen . hade varit loveli. men det lär inte ske just nu för tillfället eftersom har jobbet o allt sånt dära ... så får sola solarium så länge eftersom det bara regnar här i sverige på somrarna .  Nej! nu fåre bli käk, får väl se vad jag erbjuder min fader på soffan idag. helt otroligt va deppig o orklös man blir av detta väder . halleluja. har förövrigt betalat mina första två räkningar idag, så fick återligen några vuxenpoäng idag :p tycker det går galant att va vuxen än sålänge ;) .
jobb imorrn med marcus . detta kommer gå galant .


Oväntad helg .

men ändå plannerad. så vet inte riktigt hur man skulle sätta ihop det.

på fredagen iaf så va solen uppe och det va otroligt myspysigt, så jag begav mig till torsby med moder svea och vi käkade glass å köpte present till sandra som fyller 20 idag. GRATTIS! solen stekte på rätt gött där ett tag . åkte hem och va övertrött som aldrig förr. käkade veg köttbullar (eftersom jag kommit på att det är vidrigt med vanliga köttbullar och det är inte speciellt gott) och mormor kom, så jag gjorde mig iordning och vi drog hem t henne. jag begav mig senare på vandring till toria för att möta upp anna som slutade jobbet och vi skulle inhandla mat till kvällens myskväll . påvägen till toria så hade jag passerat viadukten och ser två personer kommer cyklandes, aktar mig till höger för att inte bli påkörd. tittar upp och tittar vilka det är o om jag känner dom . de kommer med en väldans fart och får ögon kontakt med en av dem och känner igen denne typ så fortsätter gå men kollar bakåt.. han tvärbromsar och bara tittar bakåt fundersamt på mig och jag stannar väl och ser vilken människa detta är. en person som ja inte hade sett förens i vintras. erik! så det va verkligen en överraskning att stöta på killen bara sådär. så vi snacka lite snabbt och senare fortsatte jag min vandring till toria . vi inhandlade flintastek och den uttjatade potatissalladen . gick/fick skjuts efter ett tag hem t anna och startade grillen. som tog evigheter eftersom inte kontakten va i (y) men tillslut blev de käk, fick besök av en andreas också som ja inte hade träffat på ett halvår. sen kom vi på att vi skulle GÅ till brevika . så vi klädde på oss tog med oss champagnen och begav oss bort. när vi kommer dit så vare grymt mycke folk, men till en början såg man verkligen ingen man kände men när man närmade sig baren så kände man sig mer hemma (: blev en massa dansande och lite drickande men . ringde senare till andreas så han hämtade oss o skjutsade hem oss . jag ville då inte hem ... så det blev ett besök hos gunilla och folket i rådom :) hade grymt jävla kul iaf . förutom rödvinet på jonas tröja och andreas gitarr sträng :p sorry för det. kan va rätt klumpig när jag lägger den sidan till :p

på lördagen så blev det iaf veteran match på lexbröten och gert skada sig och va bara med en kvart . han hade iaf en otrolig hejjaklack där ett tag . hela släkten ^^ sen begav vi oss till utterbyn för att dricka några öl och grilla, gratta sandra vare ja :P :D haha . jag började bli helt körd emot kvällskvisten efter fredagens bravader.. försökte få i mig lite kaffe men funkade inte riktigt .. bytte om IFALL jag skulle t faktoriet, men kom underfund med att det inte va nån idé. :p somnade rätt fint när jag kom hem (y) synd... för hade gärna gått dit . men men .

söndagen dåra.. vaknade pigg som en nötkärna, begav oss till sunne för att grattulera pontus som fyllde år. otroligt kul att träffa min saknade syster igen . så jag hoppas på en badtunna kväll till helgen (y) sen åkte vi hem och sov en timma. gick upp å raka vägen till bilen för en färd upp till mattila.. där inväntade en massa folk, möte och mat . maten va god, folket va otroligt trevligt och kul, och vi kom fram till att jag blev s.k. resturang chef på mattila. så grattis till mig ! bil "äger" jag också den 1 augusti... hej vuxenlivet på riktigt. känner ja. vart är min bostad, man o barn ? :p haha . det enda som fattas. och körkort förståss :p så det lär bli spännande detta hära ^^

måndag-ledig
på tisdag blire jobb .
onsdag- ringa pelle om körkort å körning framöver
sen märks det.


höres da. tjing

Härliga Torsdag..

eller härlig? mest lortig, åskig, svettig, fuktig och tämle blöt torsdag hare vart. det va fint väder när jag vaknade och krafterna ökade och så såg jag mitt otroligt vidriga rum så jag gjorde ett ryck på 2 timmar och städa, dammtorka och tillome putsade mina fönster. inte dåligt faktiskt .. sen blev det till att slänga sig i duschen, käka food och dra me anna o ida till torsby för att köpa fika, nässpray, kolla på mobil och beställt klipp/färg tid hos mickan. så nu blir det ny haircut snart .gött! vi begav oss iaf sen till rådom för den efterlängtade bingon, vädret o humöret va på topp.. och det blev bara bättre? ^^ det bara öste regn ner och man hörde eller såg inte ett skit .. hallå där lennart, hör dig inte typ :p men blev väl ingen vinst som vanligt. helt otroligt vad man kan ha bad luck i allting :p EN jävla gång har ja vunnit i hela mitt liv i tut bingo. och hur många ggr har man inte spelat liksom. sån jävla förlust om man tänker efter :p  men meeen . kul hadd vi, blöt blev vi å skratt gjord vi . cd spelaren råkade sätta på sig "socker" med kent mitt upp i siffer ropinga xD tyckte ja va skit kul iaf. men men . detta med paraply va en dåli idé . de höll på o gå sönder ju .. och dätta va allt bänglut . men men .


kommer bli en fullspäckad helg hörde ja nyss .
fredag/imorrn: ska vi upp t torsby o köpa present t kära kusin som fyller 20 år. vad köper man tro ? sen så blir det fin käk med annis och vin. eller blire brevika tro? nått åt det hållet iaf .
lördag: fiiir sandra, och sen på kvällskvisten blir det ibiza partey (att det redan gått ett år, fattar det inte!!)
söndag: jennies pontus fyller år så vi ska till sunne för att gratulera honom med världens bästa present, och sen blir det mattila och käka . om inte så får jag åka till mattila vid 3 och laga mat och förbereda tills på tisdag och käka sen vid 6. men ska se om jag kan få slippa det. beställningarna blev inställda så jag slapp jobba iaf, så ska göra det på tisdag . jäjä .

mobilen är störd, så lär bli en ny ... (y) den höll för mig lite mer än ett år iaf .. inte dåligt så :)




vart fan tog sommarvärmen vägen ?
trött på detta plask nu . ge mig värme å sol.



Tisdag

Hej hallopp. idag har jag dammsugit, suttit lite i solen och varit med mormor på bingo i sunne. Va så fruktansvärt nära en 3-4 gånger med ett nummer ifrån bingo. men tror ni att numret kommer elr ? NEJ. för jag är väl tjejen med turen.. right? not. Har nog aldrig läst i mitt horoskop att jag har tur i spel, att jag ska vinna eller få pengar någon gång.  står bara en massa "avstå ifrån spel" "just denna dag går du med förlust" "otur i spel" bla bla bla. .. men ja ja. jag antar att jag har tur i andra saker som .... som ... aah låt mig fundera på det . men jag hade en trevlig bingotime med mormor och hamster tanterna i bilen brevid . va länge sen jag skrattade sådär mycke med mormor sist :D älsker't

Idag har iaf solen tittat fram lite, och faktiskt otroligt härligt med lite energi . kände mig genast lite piggare imorse :) så imorrn blir det en tripp till mormor på morgonkvisten när mamma fikar med någon människa. sen ska vi kika på lite grejs och jag tänkte att jag skulle få köpa mig den där klockan ja & emelie spanade in på tärnemarks ur häromdagen :) hel nice. kolla på vad en dator kostar här i torsby också, säkert dyng dyrt . men iofs.. köper väl inte en dator varje år direkt?

Skulle kunna titta på den här i evigheter, får gåshud varje gång jag hör låten och ser klippet.
tänk att få ha varit med där, sett det eller fått varit med o dansat. helt loveli .

http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM&feature=player_embedded


enyoy .

händelser:
- bil bingo 16/7 rådom
- ibiza partey?
- jobba 19/7 mattila
- fryksdalsdansen 22-25/7
- granevik & tredrag 1/8


FAIL !

Jag gjorde nått så fruktansvärt hemskt alldeles nyss, jag har skrivit blogg i 2-3 års tid och nu skulle jag byta blogg men ändå ha kvar min gamla.. så blev de nått fel och jag tryckte fel och sen poff .. allting va totallt gone ifrån min värld ... och jag måste säga att det känns fruktansvärt tungt efter allt jag skrivit och viljat minnas ... fyfan . det svider otroligt jävla mycke. men livet går vidare antar ja ..







aja.. helgens bravader va helt wonderful faktiskt om jag får säga det med egna words.
på fredagen så va vi hos herr linder på lite myspys, drack lite å försökte leka lite ljudlekar men vi misslyckades.
när klockan slog 12 så begav vi oss till kära faktoriet där man fick träffa lite gamla själar ifrån förr :)
sen blev det hemfärd med syster och inga halvljus å halvbra bromsar ;) illa.
på lördagen så blev det välkomspartaj för kära marcus, fick iaf smörgåstårta efter många funderingar om den skulle räcka till oss runt bordet eller inte. men vi fick oss en bit tillslut ^^ sen så drog all oparty folk hem och vi partyfolk stannade kvar, drack lite bärs och snacka gamla tider ... är det nu man börjar bli gammal? känns så ibland. illa vuxet :p
familjen drog ifrån festen för att se på louise hoffsten och dricka lite cider i öltältet. 220 spänn, va inte ett dugg cider sugen och louise va inte så illa bra faktiskt.  så jag hade lika gärna kunnat lämnat de gula stövlarna hemma och varit kvar på lexbrötsfesten .. men vi drog iaf dit efteråt igen och de va tänkt att dra igen å bege sig till torsby . men ICKE sa familjen lunde och där började festandet igen på folket :) vad skulle de göra utan oss partyhöjare? ^^ haha.
blev mycke vin, dans och skratt denna kväll och riktigt riktigt lyckad må jag säga. och hoppas på att marcus fick ett bra välkomnande trotts han varit hemma i 2 veckor ^^

nu börjar en ny vecka och jag har inga planer förutom skriva CV, personligtbrev, söka jobb,
bil bingo i lex, ibiza partey å jobba på söndag. så det är nästan en hel veckas göra ändå ^^
tänkte att jag skulle dra till tärnemarksur och köpa mig den där gööör fina klockan jag spanat in också :)
har ju trottsallt presentkort där så :)

aja . tjingeling.