All these things that i've done

Drömmen inatt va inge vidare, vaknade med ont i magen o hjärtat.
förutom när ja o anna snodde matlådor på sjukhuset.


I helgen så har jag jobbat. gött o få in lite pengar, så efter jobbet igår så åkte jag hem till maria o sen vidare in t byn för att träffa pontus o nano. de käkade o vi titta på typ. kolla på fulla folk, ibland kan de va sjukt kul faktiskt o hör på dom o veta att endel saker kommer de ha ångest för dagen efter liksom . och hur jävla bakis o slöa de blir . Sen tror jag inte att jag missa direkt nått heller . Händer alltid samma grejer här ändå . samma folk jämt. Jag och nora snacka om det häromdagen när vi lyssna på frykdalsradion på jobbet, att på ett sätt är det rätt gött o bo i torsby ändå om man räknar bort allt negativt. Typ som om nån ska ut så äre bara o säga "ja men då ses vi ikväll då" för garanterat ses man liksom, kommer till quikly och ska köpa mat. "tjenare, ska du ha de vanliga eller?" yes. eller som på pizzerian. "samma? med cola?" yesbox... eh ja . de va väl de hela eller? nära till allt :P men så äre i byn, alla känner apan men apan känner ingen sägs de .true oftast

Ja, så idag så har jag kollat hockey me Sara och Anna, färjestad vann. kanoners, va va de jag sa? :) Sen har det mest luggit o snackat med Sara i några timmar när anna va o prommenera. Smidiit en massa planer inför våren/sommarn som jag hoppas kommer slå in :)


Hoppas på en Kungälvs resa snart, eller ett besök i byn :)


Puss !

Jobb Fredag

Kära dagbok .

idag o imorrn blir det jobb, så ska alldeles strax dra mig till toria för att handla grejer. Kommer la gå segt like hell idag men det blir så när man inte jobbat på en hel månad. Till veckan så blire till att söka jobb igen.

Kanske ska köra t Elmia nästa fredag men har inte riktigt bestämt mig ännu .. fulla människor, nykter och ska hålla sig vaken på det också. Så jag vet inte .. men det skulle va roligt också ändå .. står lite mellan där känner ja.


Jaja. time to handla .


Death cab for cutie

And when I see you, I really see you upside down
But my brain knows better, it picks you up and turns you around
Turns you around, turns you around

If you feel discouraged when there's a lack of color here
Please don't worry lover, it's really bursting at the seams
from absorbing everything the spectrum's A to Z.

This is fact not fiction for the first time in years
All the girls in every girlie magazine can't make me feel any less alone,
I'm reaching for the phone to call at 7:03 and on your machine,
I slur a plea for you to come home.
But I know it's too late, and I should have given you a reason to stay



ibland vill man bara börja om .





Dagen började med gröt och sen en tripp till Anna för att dricka kaffe, åkte hem till pannkaks osen . UNDERBART. not . eftersom jag tycker pannkakor är nått av de vidrigaste som finns här på jorden så fick jag steka mig pyttipanna i ugnen eftersom stekpannan va full i DEEEG av pannkakorna. Men eftersom jag skulle ha ägg så fick jag använda den ändå .. attans osis duruuu! Har dock funnit en kärlek till rödbetor, vet inte om jag har berättat det förut men rödbetor ä fan gott! inte rödbetssallad o sån dret utan bara rödbetor. färdi på burk! uuu se gött mä pyttipanna! Fredrik o Linn kom på en visit till mig, sen droppade Anna in också :) Vi målade påskbrev i några timmar och bara stree skit om allting, gamla tider och sånt. Tack för att ni kunde va här idag allihopa . Behövde det verkligen:)


Jag saknar Älvdalen, det va ju så kul!





Även om jag kan va grinig på dig så vet du att det inte är på riktigt, det är våren älskling. jag hoppas och jag vet att du klarar av mig, klarar av mitt humör när jag inte är på topp som jag brukar va. För det går över, det gör det alltid. Du ska veta vart du har mig oavsett väder, årstid, månad, vecka, dag, klockslag ..B.B.B.B.B :)


19:19

Svårt de är med relationer så att man inte får behålla sitt täcke.
Grynet låg på mitt täcke idag och även om jag knuffa bort henne så la hon sig tillbaks, och jag hade inte hjärta till att slänga ner henne på golvet. Hon va ju så söt. så jag fick nöja mig med en litten del av täcket inatt. Frös tämle imorse, men hon låg då stött kvar då också :p haha.

Idag har jag gett mig på det där med att skriva CV, halleluja! Det va inte det lättaste jag hade gjort i mitt liv, visst.. gillar att skriva, och uppsatser va inte nått svårt i skolan när man väl kommit igång. Hur simpelt som helst. Men nu... jag ska skriva om mig själv, mitt liv och mina mål i livet.. lite svårare, för vad har jag för mål i livet? Vad vill jag egentligen göra med mitt liv?

Idag när jag fick reda på att jeppsi dragit iväg på äventyr utomlands så sög det i utomlands o äventyrs tarmen faktiskt. Ta en enkelbiljett bort, leva där och söka jobb . när man tröttnar så söker man nytt o knallar vidare.. inte ett dugg avis örru!:p

Ja, men nu ska de sökas jobb härifrån förhoppningsvis iaf.
göteborg i sommar maybe ? hade varit juvligt.



Hur kommer det sig att alla förlovar sig samtidigt?
Och får ungar samtidigt? måste va nån sorts ny trend?
allt ska ské så himla hastigt o plötsligt .





Who says that I cant be free?


.....

Våren är här,
frågan är om det är positivt?


liv

Ibland kan livet va sjukt komplicerat .
betydelsefulla människor bor långt bort
och man får reda på en massa på facebook.


just nu hatar jag facebook
de är en jävla dret.
borde avsluta kontot.
msn också .
slänga mobilen också.
isolera mig .


varför ska allt va så jävla komplicerat?

BAAH

Idag är det en sån dag som allt bara hänger på ens axlar. Allt är jobbigt och man tänker på folk man saknar, och tider som man saknar. Allt som man borde ha gjort ogjort o grejer man egentligen borde ha sagt istället. Men livet går framåt och det är bara ett minne blott. Magont och illamående, arg o irriterad . Vill bara dra för gardinerna o stänga ute allt ljus, eller vänta.. hade redan visst gjort de. Idag är det grådaskigt väder o det blåser. ett perfekt väder för att sitta inne! Jag har nötat 21 avsnitt av how i met your mother sen i måndags, hela säsong 1 så atte .. nerd? ja kalla mig för va ni vill, men jag blev fast! :O cant help it . fruktansvärt beroendeframkallande.

Igår va jag och andreas o åkte skoter på tosseberg o sen grilla korv o snacka i nån timma :) de va trevlans, sen drog vi hem t han o spela tv spel och såg film? jag sov ja och blev väckt av att andreas skriker "inte sover du väl! :O" hundra gånger . jag:" nej nej ..." haha .. Att man kan bli så trött av friskluft? det är ju helt otroligt.

Nu idag tänkte ja iaf att jag skulle bege mig till sunne om jag nu tar mig dit, o dela med mig lite tankar. tror jag behöver snacka av mig lite .. OCH komma hemifrån . jag är som en tickande bomb .



14 mars

.. eller den 15e mars kanske man skulle säga eftersom klockan är över 12 .

Vad händer i mitt liv nuförtiden? Jaa, jag har varit hos linn i sunne endel o bott där ett tag i hennes nya lägenhet i sunne. Hälsat på folket i stöllet och möljt runt lite. Sovandet i mitt rum har inte blivit bättre, utan jag drömmer mardrömmar varje natt. Blir aldrig bättre, är allt ifrån mord, döden, blod, knivar, vapen, bli slagen, slagsmål, jagad ... jaa jag vet inte allt. Kan inte direkt säga att jag är utvilad när jag har sovit, dock är det inte bara när jag sover här, utan så fort jag blundar och slumrar till. Vet inte vad jag ska göra åt det. nått tips?

Annars så leker livet, jag längtar härifrån och lär börja söka jobb utanför torsbys gränser. Så att skriva CV är en grej jag ska göra denna kommande vecka, har försökt många ggr MEN de är ju så jävla svårt. Så kan nån skriva den åt mig? kanske får anlita mamma till att göra det hon som vet.

Nu ska jag se "The reader" innan drömmarna kommer och tar mig .


Godnatt



Do you really miss me?


Stöpa kalas och blåmärken

Ja vart ska man börja, i fredags så blev det dags för ett stöpakalas igen. ja vi va försenade men va ändå först på plats ja o maria,. helt otroligt ! När alla kom in så skulle vi bada tunna, eftersom man inte hade tänkt sig bada så hade man inte tagit med sig bikinin men hey! det löste sig rätt bra ändå . 1 timme senare o en massa alkoholdrycker senare så skulle marie gå ur tunnan .. eftersom vi plaskat o drängt trappen full i vatten så är den helt igen isad, vänster fot på högsta trappsteget . halkar ...faller.. tar tag i kanten river upp hela låret . hade ingen återvändo så jag fick släppa taget och PANG rakt ner i isen . +40 grader till -20 grader på 2 sekunder .. inte konstigt att jag svimma och inte kunde andas . det resulterade i att jag har blåa ben och värk i hela kroppen . det är som om jag skulle ha misshandlat mig själv brutalt . mitt ben borde jag dock gå o kolla upp . har haft problem med det ända sen min 20års dag när vi va o pimpla . dyyyrt men stöpa kalaset va väl kul som vanligt :P några champagne flaskor för mycke kanske? mhm! vakna upp i stöpa och blev hämtad av mor o far, födelsedags kalas hos mormor . sov några timmar och sen blev det myskväll med syster. sen torsby en sväng på nattkvisten o hämta mor o far på pias 30års kalas .

ja men jao . idag har jag inte gjort ett jota, seee sherlock holmes 2 ggr (nästan, eftersom jag somna efter 20minuter), austrailia och ... jaa va vare för film . ja jag kommer int ens ihåg :P fullt upp . haha

imorgon blire kanske karlstad.. eller inte . jag vet inte , men måste lämna in min dator iaf... dret.


godnatt eller nö


5e mars

Idag är det fint vääär ännu en gång. och det ska jag alldeles strax fira med att ta en prommenix med mamma bara hon kommer hemifrån torsby :) har just dammsugit o skakat mattor o sånt dära kul. Druckit en vitamin brustablett också o får se om jag blir så mycke piggare :p

Igår va jag till sunne och livade upp stämningen lite och jag tror jag lyckades rätt bra med det faktiskt :) Hämtade linn på arbetsförmedlingen och sen blev det till att flytta grejer till hennes lägenhet :) Hälsa på tusse en sväng o drack kaffe, ringde bumbi o drog på nån fest o hälsa på. Tröttna o drog o kidnappa morgan lite o lyssna på gamla godingar ifrån förr. Kul ! hoppas du hade en bra start på din födelsedag Linn! och grattis på 20 års dagen gumman!

Min dator går inte att logga in på och jag blir sjukt jävla störd på´t . VAD i helvetes namn har hänt ? guud jag blir så störd. haft den i 2-3 veckor och sen bara nehej.. nu kan ja inte använda den längre? guuud så less jag blir.FAKTISKT!

STÖPAKALAS idag/ikväll .
fram med hinken och köttyxa! höffer vet ja int.
men kul äre!



Höjt! :)


2 mars

Idag har jag småplockat lite och jag börjar få ordning på smågrejerna. DOCK har inte pappa eller mor hjälpt mig få upp lampan, tavlan eller hyllorna så jag får väl ringa efter hjälp antar ja?

Kom på att jag har en snowboard stånas så jag lär väl ta o åka någon dag? Idag hade varit perfekt, vädret har varit solit och det va stekhett på mitt rum när jag vakna, eftersom solen ligger o steker på mitt fönster hela morgonen . Tänk er va varmt det är på sommrarna . uschamejjen.
Har iaf sovit första natten i de nya rummet, vaknade ett ex antal gånger att jag höll på o ramla ur sängen och dra huvet i natt-bordet. (avlastnings bord kanske de heter) aah .. iaf. de va jobbigt. har som sagt ingen vägg att krama om numer så .. men jag vänjer mig.

tipp topp.

Har fått ett djävulskt munsår igen. Sjukt jobbigt. ser ut som om jag har gått o gett mig på botoxen ! men det går över tids nog .

jaja . hörs da!



En bild ifrån när vi va i stöpa, grilla korv, käka smörgås tårta o "pimpla" på min födelsedag.
sjukt mysigt, såå .. när gör vi om det? :)

Renovering för amatörer.

Eftersom renoverings bilderna inte gick att ladda upp på facean så får jag la ta det här så länge :)Är klar nu iaf och har städat huset i 12 timmar och just blivit klar tills mor o far kommit hem.(y) toppen!

Ni ska iaf få se bilder ifrån renoveringen :)

FÖRE!






(höll på o flytta ut allt därför de är så rörigt ;)

Under renoveringen...
Dags för att riva sängram i spikarna satt ofc som en smäck i vägga. men vi löste de... på bästa? sätt:p hacka hål ! Dra bort bård o slipa röven av oss . spackla och slipa ännu en gång . damm i lungan delux.





På med skivor på golvet så inte färgen kommer på, tejpa listor och sånt annat jobbigt.
Dra bort bård!




Dags för att slipa, spackla, måla tak, måla bakom element och slipa.
Det resulterar att man ser ut såhär,
slängde oss i bilen för o köpa mer tejp när ja såg ut så. god.






Time to paint some on the walls!



TADAAA!
ja jag är nöjd iaf . skönt att det är över nu . om vi hade varit mer noggranna så kanske de inte skulle tagit så mycke tid, vi fixade liksom extra jobb åt oss. men men . tack anna för att du hjälpte mig :)

Idag för jag premiär i det "nya" rummet :) myysiiit


cha chaa,