27/2-11

Nu har det ännu gått en helg, det är sjukt vad tiden går fort alltså . 2 Månader kvar av säsongen och jag vill bara inte sluta. I Fredags så fick man den efterlängtade lönen = överlevnad.. sen unna man sig en utgång på det hela på kvällen såklart. Vi begav oss till Gästis 2 och satt där och snackade mest tills vi skulle dra till Brants. När jag skulle gå nerför Gästis trappan, som förövrigt är aslång, brant och gjord av STEN. så såklart, jag av alla människor ramlar, tappar kontrollen och glider ner på knäna med fötterna bakom mig, och bara avslutar så fint i foster ställning och skriker alla vackra ord jag kan på grekiska. (TADAA) Det är SÅ typiskt mig att göra nått sånt, jag är bäst på att göra mig själv illa. Är det nått jag är bra på så är det det ja!

Så i Lördags (igår), blev det först äckel pizza på Sysslebäcks pizzan, sen  blev det storhandla på coop med min kvinna och sen blev det mysmiddag framför melodifestivalen. Runt halv 12 så begav vi oss till Brants för att kolla läget och dricka alkoholfria drinkar. Det är helt SJUKT vad mycke man missar när man dricker. mycke man inte ser, som man borde kanske se... och mycke man kanske inte borde se också. MEN! fick iaf bekräftat att det verkligen finns folk till ... i stort sett ALLT! haha. kändes som om vi va på zoo nästan :P Galet!

Och idag har jag fördrivit dagen med jobb, betalat räkningar, Bingolotto, Bigbrother och lite folk :) Alltid lika mysigt :)
Så nu blir det sova inför en hel arbetsdag imorrn med m Emma! AWSOME!

På Onsdag blir det lite karlstad och lite shopping skulle jag tro :) MUMS!



Lycklig brud med rosa hjälm, JADÅÅ!


Godnatt ! hejs

True Colors

Idag slog det mig att det inte är så värst mycke kvar av säsongen.. och det gjorde ont fruktansvärt ont i magen. Jag måste tillbaks till verkligheten, arbetslösheten, förvirringen och kanske mitt förra jobb? Att man måste skiljas ifrån alla som man har kommit så nära inpå .. Som man bott ihop med, snackat med när det vart tungt, delat åsikter och känslor med.. FRAMFÖRALLT GLÄDJE O LYCKA! Allt det där bara förvinner. Vissa av dom flyttar redan i Mars, och det är jag som är sist kvar i huset, så det är aldrig jag som åker ifrån nån med ett farväl.. utan det är dom som åker ifrån mig..lämnad kvar i Brattmon.

Bah! Allt är så sorgligt om man tänker så. Usch.. vad ska jag göra åt mitt liv sen när man kommer tillbaks till verkligheten? Jag vill inte tillbaks . Jag trivs här.

Nej! cheer up ! det är drygt 1 månad kvar iaf tills det börjar droppa av folk :)
Vet att jag kommer sakna folk så äckligt jävla mycke och Brattmon.



Godnatt

En dag i backen

(fler bilder kommer inom kort, internet är sjukt segt måste jag få säga här i skogen)



februari

Nu är jag hemma för andra gången sen Jul, det känns bra. Har haft en Bingolotto kväll med syster Empan. Har fått en tidig födelsedagspresent också, HÅKAN's bok! mumma!

Töjningen i öra är borta, gone .. så just för tillfället så går jag med en avklippt topps i örat, innan dess hade jag 3 tandpetare ifrån Logen.  Men lär köpa nytt smycke imorrn och en stav till läppen som jag kan ha när jag arbetar på toppis :)

Förövrigt så vann jag 10kr på bingon, fick tillbaks avgiften som smset kosta så känns ju ovärt tämle, jag hade hoppats på en sprillans ny bil jag. Men icke! Sån tur har man inte..

Nej nu borde jag sova, ska nog m syster t sjukan imorrn och sånt innan jag drar mig upp till skogen igen. jiha


Mikrofonkåt !