When Im done with thinking, then Im done with you.

Lisa Loeb - I Do
sant

Tänk vad tiden går, 1 månad sen julafton, det känns som om det var enbart 1 vecka sen. Men så är det inte. Jahaaja.. vad gör jag om dagarna? Jo jag jobbar, umgås och försöker fördriva tiden med härligt folk så mycke det går. Blir inte så mycke skidåkning som jag hade tänkt eftersom efter jobbet stänger backarna och när jag är ledig så är det fult och äckligt jobbigt väder, och eftersom jag varken äger ett par googles (kör hardcore m solglajjer), ett par riktiga vantar eller hjälm (som jag förmodligen lär ha) så är det rätt kallt o jobbigt att åka. Varken ser eller har nån känsel i kroppen :P Men fick löning idag så det lär bli ett par googles och vantar nu alltså :)

Har jobbat nu i 3dar så nu är jag ledig 2;) sen jobbar jag hela helgen igen vilket suger men nån måste ju göra det också så, det blev jag. Så det blir nog chill o glida runt mest.. Glida runt på Emmi ^^


Nej nu är jag sjukt tröttis, va o kika på handboll på brants idag. Danmark - Sverige
Sjukt mycke fulla Danskar va det då iaf. herrejises. men de går braaa..


Mjau!

godnatt

bitchi?

Jag förlåter oftast men jag glömmer aldrig.



Idag har jag hört för första gången att jag har varit bitchig mot någon .. och de som känner mig vet att jag inte är sån. Så jag ber 100 ggr om ursäkt för jag är en ängel innerst inne (A) eller?

Mycke som händer här i Branäs men inget som ja tänker dela med mig av.
Så atte... vad har jag gjort idag? Åkt skidor, hälsat på folk .. Käkat på toppis. "Flyttat" hem t brattis igen eftersom jag typ levt hos Emma sen i Torsdags typ ! Mjauuig kvinni det där! :D Så nu är jag ledig imorrn, så det blir nog till att chilla eller dra till civilisationen imorrn o checka läget en sväng. Men vi får se hur det bliver.. Utgång I guess eftersom pistonheads spelar och helt Brants kommer börja gunga! men men .

äh,
Godnatt .

branäs

Man ska inte lita på någon annan än sig själv

Igår kom jag hem t Brattmon igen och det blev till att göra sig iordning direkt och sen bli hämtad av Emma, sen va festen igång igen. Vi åkte hem t henne i Bangla o sen gick över till grannarna en sväng. Begav oss sen till Gästis 3 och sen Brants. Jag hade en sjukt kul kväll. Men idag har ågren vart på besök.

Men nu jobbar man i 3 dagar och får tänka på annat.
Allt ordnar sig tillslut ..



Godnatt.

Stöpa

Igår gick jag emot allt vad Branäs heter och begav mig till Torsby för att träffa allt saknat folk, och det blev stöpa kalas.  Sjukt kul och träffa alla igen! Ni är saknade som fan! Det blev ett hejdundrande kalas och kvällen avrundades runt 3.00 i bilen påväg till torsby med "all i need is you" i högsta volym och i skrikande version typ ? :P Sladdar in på Quikly och tvingar dom göra mat åt mig och sen kan jag åka hem :P Sjukt awsome va det! Skönt att komma hem lite och hoppas ni vet att ni är saknade. HOPPAS innerligt att ni kommer upp till Branäs innan du åker till USA igen Pontus!

Nej om man skulle bege sig till Branäs kanschh !
Ikväll väntar ett Brants på mig och all in som gäller, alla kort på borden, inga konstigheter!


All I need is you

baah!

Vissa dagar är bättre än andra. Jag borde hitta på något, rastlös men ändå helt utmattad. Har jobbat hela veckan så kanske har förtjänat att inte göra någonting idag. Borde egentligen städa, för det ser rent ut sagt förjävligt ut här i huset. Hänga upp tvätt som jag ska ha imorrn om jag ska jobba (?) etc. Mat? Pyttipanna idag igen? böööh.

Gjorde mig iordning för backen idag och tänkte att jag skulle ta några åk. Menee... jag ångrade mig i sista sekund.
Såååattteee.. Nu sitter jag här i underställ o påklädd i mörkret och undrar varför jag inte åkte.


Oavsett vad som händer så är jag inte bitter.
Alla gör misstag. right?



Gott nytt år allesammans.
Mitt har börjat sådär..