Håkan hellström är kärlek

Idag har jag jobbat at mattila och det har väl gått bra.
Imorrn ska vi jobba där och blir till att låna en stuga över natten eftersom vi ska ta frukost på lördag morgon kl 6.
fyfan .. va gött !


Kollar håkan dokumentären igen på svt24. och kan man få mer lyckorus? festival, håkan, sommar, sol.. finns ingen bättre känsla! Usch va jobbigt. tänkt va länge det är tills då!!


T helgen äre halloween, men ska man klä ut sig? 118100 tyckte det iaf .. eftersom halloween är den 31a iår.
tycker det är sjukt dåligt att det inte finns någon maskerad fest denna helgen . så om det är det nsäta helg så blir jag ur sinni!

men men, får väl se hur det blir m allt. läskig ska jag försöka va iaf isf . får fixa det på lördag :)





Du får höra av dig om det är nått,
du får höra av dig om du vill dela med dig.
Är så trött på att klämma ur, lista ur, prata i gåtor och ta emot tomma ord.
Du är värdefull men jag orkar inte tjata mer.


Ibland kan man ha flyt i livet

I helgen har det varit blandade känslor, mysigt, kallt, ilska etc.
I Fredags grattade vi syster m smörgåstårta, vin och en massa släkt o vänner. Mysigt vare, sen i lördags så drog ja o syster o shoppade på oleby folkets hus. Finns FAKTISKT grejer som är riktigt värt att köpa där. Så fruktansvärt underskattat av folk! Sen efter det så åkte jag till karlstad för att besöka Marcus, blev en massa mat lagande m Marcus x2 och Jocke hemma hos Marcus i Skoghall.
Senare på kvällen så åkte jag hem, umgicks lite m Anna. Och sen åkte jag hem t Ganterud för att sova... trodde jag ja! Syster ringde och ville ha skjuts hem, jo men visst! Efter många om o  och ett dra åt helvete ... så fick jag åka ett lass t Torsby igen eftersom jag är för snäll.. drygt. Men men .. såg i kors den sista metern.

Söndag = slapp = kände mig bakfull oavsett jag inte hade missbrukat alkohol.



Måndag:
Jobbintervju 11.30 i Karlstad, gick awsome och de döda mig inte, jag svimma inte eller själv dog. De va faktiskt trevliga och roliga människor. Va otroligt skönt att ha det gjort och jag lämnade dom med ett leende på läpparna.

Jag o Elina gick på stan och vissa människor borde inte jobba med människor! Folk har väl problem nog, så kommer man och de gör de bara värre. Sjukt irriterande. Jag åkte ifrån Elina till Anna och vi drack kaffe o bara mös, sen så drog vi ut på tuné! :P sjukt kul som man kan ha m Anna en Måndags kväll . Längesen jag skratta så mycke. Slutade med att jag sov över i Karlstad eftersom det blev rätt sent.

Tisdag: Vakna, satte på mobilen, fick ett SMS... "147" röstbrevlåda, grön lur.. tut tut . "Hej det va karin på branäs, ring mig när du hör det här. hejdå" kom idag .... 08.30 .. .. så jag vaknade till lite och senare ringde jag till karin och frågade vad hon ville.. "Vi skulle jätte gärna vilja att du kommer och jobbar hos oss i vinter!" JAAA !  så jag tackade ja direkt :P så nu har jag jobb i vinter och jag kommer ha en awsome sådan uppe i skogen! :) Ringde o jublade t min familj o vänner och de jublade likaså tillbaks! Så har varit glad som aldrig förr hela dagen och är sjukt taggad inför säsongen!  jag ska va uppe i toppstugan i vinter :) Britta hon t Anna och vi begav oss till Ikea och jag fick min efterlängtade Zebra tavla! :) och ryckte med mig lite ljusstakar och ljus :P Träffa elina en sväng och sen åkte jag hem t torsby. så nu sitter jag i soffan, mår illa och är alldeles yr i huvudet. buhööö



Gulli du! (:



over and out


min tavla ;)

Didn't see that coming

... För att vara bitter så har jag suttit och funderat på fler grejer som är otroligt störande och jag kom på en jävla massa saker faktiskt. Endel som är sjukt störande, men som man själv gör när det är till ens fördel.


- När någon går före en i kön dvs de gör en "åh! där står ju han, han känner vi ju" medans de springer fram och sedan vinkar dit hela dess gäng.

- När man sitter på en buss någonstans och ska åka ett tag, så sitter man där i lugn o ro .. sätter i hörlurarna..lutar sig tillbaks och sen känner man hur killen/tjejen brevid fäller ner sitt säte så att mina knän tar i. sjukt irriterande!

- När man fått en gitarr i julklapp, man är skit glad och så kommer ens syrra och ska prova.. spelar tills 2 gitarrsträngar går sönder. God jul?

- När man snackar med någon men kan inte koncentrera sig på vad han/den/det/hon säger för han har en gigantisk jätte vit/gul finne i pannan eller på kinden eller någonstans synligt.. och frågan är då vad man ska göra, förnedra "den" med att avbryta honom och sen säga "ursäkta, men du har en gigantisk finne i pannan" eller inte säga nått alls och sen får han upptäcka det själv när han gåt på toaletten nästa gång och tittar sig i spegeln o tänker "oh shit" o sen klämmer den.

- När man sitter på tåget och ett gäng kackel fjortisar sitter bakom en och man får höra precis allt de säger, eftersom de snackar så andra vagnen hör också.. speciellt när man har huvudvärk och man lämnat hörlurarna hemma!

-.... Eller när någon sitter och spelar hög musik på sin skrövliga mobil jävel ... speciellt när det är "do you wanna be my fjåårtis boy"!

- När man bor hemma som jag gör, alla är på jobbet och jag ensam hemma, jag är på bra humör... städar och när klockan närmar sig 4 så kanske man ska laga mat, de kommer hem. går in med skor, slänger matlådor överallt . "nej men vi käka just förut, så käkar sen" happ! :p ( inte för att det händer så ofta men ändå! har hänt )

- Nyklippt hår, det är inte snyggt förens 2 veckor enligt mig själv. ( på mig själv )

- Borsta tänderna. Ljudet får att resa vart enda hår på kroppen.. hemskt!

- Nått som är sjukt irriterande också är när man inte vet vad man tycker, känner eller tänker.

- Att man inte förstår endel saker förens det är försent.

- Att man tex. inte kan ha ett lejon eller tiger till husdjur, giraff skulle också gå bra.

- När nått oväntat dåligt händer när det är stressigt och panik... som när jag stuka foten nått så extremt innan jag skulle åka t torsby och sen spendera hela dagen åt halkbana och stadskörning m pelle. ( fick inte av mig skon när jag kom hem, så hemskt vare )

- Att mina mobiler inte håller i 1 år.. tror jag haft EN mobil i hela mitt liv som hållt så länge. ananrs har de blivit, snodda, drängta, söndertrampade, bort tappade i nån buske, snodda i ett låst rum på gympan.. mystiskt.. jaa jag vet inte allt. Nyss "la jag ner" min mobil brevid mig men gjorde det med en sån kraft tydligen så han hoppa ur sängen och gick sönder i 3 delar, men pussla i hop han igen ...( har ni hört?! kallar min mobil för "han" :o .. då kanske singel livet har gått för långt? )



Sen har jag en fråga till alla i förhållande och ni/vi som lever singel livet.

- När är det okej att ha stubbiga ben? När man har kille och har nån att va fin för? eller blir man så bekväm så man slutar raka dom för att han älskar dig ändå ? eller singel som man är och känner bara... "jag har ingen att va fin för, jag ska bara ut att ha kul så jag skiter i det" eller är det kanske då man egentligen SKA raka benen för att man ska hitta nån att va fin för och sen gå hem med och så kan man visa sina rakade ben? Fråga mig inte, men jag har tänkt på det där vilket svar som är egentligen bäst... men har aldrig kommit fram till något . Eller så finns det ju killar som frivilligt rakar sin tjejs ben också ... det är ju en grej. Man kanske skulle hitta en ben-rakande vän som kan raka mina ben och sen gå härifrån?

nej nu ska jag nog lägga ner hjärnmagasinet för några timmar tror jag för det börjar spåra . klockan är ju trotts allt 02.57 ! och jag börjar bli lite trötter, BIG day imorrn. Ska t torsby och göra några ärenden, åka t oleby folketshus och kolla om de har några plåtdosor ( mmh. jag köpte min för 99kr på bosättningen och den gick sönder samma dag! toppen! ), sen så blir det väl fixa o dona hemma eftersom de kommer en massa folk imorrn och ska dricka vin o käka smörgåstårta (:


Nej nu ni..
ringer mat o sov klockan.. fast sov klockan mest !


bjur på en bild! städade idag och damma av min studentmössa,
så blev tvungen ta en bild. tänk om man kunde va så lycklig men så ledsen på samma gång igen
med människor som bara försvann efter den tiden! buhää.




Höst på min planet

Höst som håller på att förvandlas till vinter, det är -3 grader konstant typ, och man håller på och dör eftersom det är så fruktansvärt kallt. MEN, hur ska det gå när det är 30 minus är då frågan? Den frågan ställer jag mig dock alltid när det är påväg mot kallare tider.

Idag har jag varit ledig så jag har städat lite och så.
Tänkte berätta några saker som jag verkligen stör mig på, sånt som är helt ointressanta för er kanske men för mig är det en väldigt big deal faktiskt.

Första grejen är när folk inte drar in stolen efter sig när de reser sig upp och går.. speciellt när man själv ska gå förbi och får skjuva in stolen efter den personen. Andra grejen är (som jag kanske berättat förut) om fingeravtryck på osten eller kaviarkniven i smörpaketet. Det driver mig till vansinne rent ut sagt. Menlösa människor som inte förstår sig på att det finns oskrivna gränser/lagar också här i livet och gör lite som de vill och lyssnar aldrig på vad man har att säga eller vad man tycker o tänker. Det är sjukt frustrerande! Jaa det finns otroligt mycke som man kan störa sig på .. som när nån snarkar en i örat och förstör en hel film en fredags kväll eller liknande. När nån sitta och pratar en hel film, får panik! Om man ska prata kan man ju lika gärna stänga av filmen och sitta o snacka istället liksom..

Nej nu ska jag gå och dricka kaffe m visp... latte?
Kaffe är inte lika gott om det inte är vispat!
får nästan panik om jag inte får vispa det nuförtiden :p


Här har ni en bild på mitt öra. fick i den tillslut en liten bit iaf sålänge :)




Imorrn blire smörgåstårta o kalas firande m en massa folk för Empan!
Jiho!


over and out




Mannagryns gröt / systers dag

MUMMA! idag har jag ätit mannagrynsgröt till frukost. sjukt gott! :) med kanel och smör på.

Idag fyller vår kära syster hela 30år! HURRA HURRA HURRA! :D Så på fredag så blire smörgåstårta och födelsedags grattulerande. Sen glömmer jag ju inte bort Marcus som fyller hela 21år idag också! :) HURRA HURRA HURRA!

Just i detta nuläget så sitter jag vid köksbordet, har ont i örat och väntar på att klockan ska bli så vi kan åka på jobb. Det tar då emot när man har jobbat 10 dar i sträck. Men idag jobbar jag sista dagen den här veckan serni!:) För sen har jag tagit ledigt ifrån Torsdag-Söndag. underbart!

Jaa, mitt öra ja.
Jag har tagit ur min läppstav ur örat och tryckt i min spiral. Pain vill jag lova, men om man klarar av att trycka en säkerhetsnål igenom läppen och trycka ner skinnet mot nålen för att den ska komma igenom så klarar jag nog den här smärtan också ska ni se.


Nej nu ska jag åka på jobb.
Mer update kommer kanske ikväll om ni har tur.


over and out

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din


Har inte så mycke att tillägga idag, imorrn äre jobb igen så lär sova.
work work work , blir så trött. men får la bita ihop som alla andra.


Hur ska detta bli?
Tänk höss dä för mig vart.


Game over.


tjo

Little Majorette

bite the bullet


Nu har dessa pain veckorna börjat, och mina dagar består endast av stress, gåing, spring, tyska, dålig engelska, värme, kyla, ånga, rörelse, sena timmar, hem, sängen, upp o jobba igen ... Ungefär så. Låter nästan som ett tyskt-work out program ! fast ändå inte .

Jobbat sen i Lördags och jag ska jobba tills på Lördag i hopp om att jag får va ledig söndagen iaf. Men men .. Man börjar komma in i rätt rytm nu iaf och det flyter på, det är bara de sista timmarna som är jobbiga när alla gästerna gått och disken tar aldrig slut och såsandet tar aldrig slut i slasken ... usch!

Jaaao mään!

Har inte hänt speciellt mycke mer idag än jobb.
Har sett på CNN när de dragit upp folk i detta röret. panik tämle!
Annars så äre sängläge och vila upp sig.

Blir det någe Johnossi i November elr ?

Godnatt.

Idol-Fredag

Idag har jag haft HUR tråkigt som helst, städat lite, plockat lite, försökt se "MR. Nobody" men har försökt sett den filmen hela veckan MEN somnar lika mycke varje gång, och man förstår ju inget av den heller liksom .. och skit långt OFC. jaa .. jag bestämde mig för att åka ner t torsby för att strosa omkring, så jag gick in på la rose, köpte mig en töjning till örat (funderade på att dra t Ray och pierca mig i tungan först, men njee).. gick senare till bosättningen och köpte mig en plåtdosa som jag hade tänkt på i flera år. YES! finally. Va tänkt att jag skulle köpa den där kaffe vispen som de hade också 120:- .. yee, de finns på IKEA för 5:- ! Men jag va ju så sugen på kaffe m visp! åååh vad jag skulle vilja ha en kaffe visp! nästa investering får det bli!

Klockan blev 5 typ, jag började ringa folk och kände mig allmänt ensam. Ringde en massa saknade folk och snacka lite. Åkte t Maria och tog igen lite tid (: För att senare dra hemåt igen och laga middag åt mig o syster inför vårat fredagsfinalidolmyset! Levande ljus, veg köttbullar, kok korv och klyftpotatis m mango raya. H-HA ! vem orkar handla? vi tar det som vi har hemma..  Syster gjorde äppelpaj och jag vaniljsås :) Kokade kaffe och när jag hade hällt i och serverat oss kaffe så fick ja panik och blev tvungen att åka t syster för att hämta KAFFE-VISPEN! Vet inte varför den är så magisk, men den gör kaffet genast godare, det är någon besatthet jag fått, kaffet ska helst vispas! Äre bara jag som är wierd eller äre sant?

Ja, jag är iaf nöjd m kvällen/dagen i övrigt.
Men töjningen va för stor, så får ta o leta reda på en mindre imorrn, någonstans... Pain har jag iaf i vilket fall som helst, men klara jag göra min läpp piercing själv med säkerhetsnål så klarar jag väl det här? yeee.

Nej, nu får det blir natta!
Imorrn börjar de 3 veckorna m jobb!
Tjo

You are the only exception

Dagens låt och förmodligen resten av veckans låt : Paramore – The Only Exception


Idag har jag börjat städa mitt rum, sen vid frukost så ringer Anna, så det blir till att tvätta bilar och hann tillome o polera huv och tak på den där solblekta Opeln som jag har. Så om det inte regnar imorrn så ska jag väl forstätta antar jag. Förhoppningsvis så visar det något resultat när jag är klar..Men man har iaf varit ute hela dagen och dolat o fixat, avfettat bilen tillome.. jises va bra vi ä! Jamän.

Imorrn ska jag försöka palla mig iväg och fixa gymkort på pulsen och förhoppningsvis träna där också . Måste börja röra på mig igen inför beach 2013 ;) nej men har hört att det är bra att röra på sig ... tror jag läste det någonstans någongång .. så lär väl börja igen! Snön kan gärna få komma så man kan dra iväg och åka snowboard och skidor! fyfan va nice.


Jobb Lördag & Söndag m Maria.
Inte igår man såg den människan duruu :)

Sen så drar de där 3 älgjakts veckorna igång, hur ska man stå ut?
Ja bara att bita ihop det för sen får vi väl se hur det blir.


Godnatt.

Har gjort om min blogg btw, inte riktigt färdig eller nöjd
men klockan är sent nu så tar de någon annan dag :b



Bjuder på en "möss-påtagnings-bild"



Dina händer - Göteborg

Vad ska det bli av mig?
Vad ska jag göra med mitt liv?
Man får nog snart börja läsa för att komma härifrån, göra nått annat.
Ibland kan ångesten och tankarna stå en upp i halsen, framförallt paniken.


Göteborg väntar på mig .