Mr. Fail

Vart är Frassie när man behöver han som mest?
Jag saknar dig vännen ! Vart i hela friden är du?





Dagens fail:

Jag skulle va duktig och städa och tvätta min bil både utvändigt o invändigt. Jajjemän! Städade bilen, när jag va klar med det så skulle jag tvätta den också. Jag spola och "skrubba" flera gånger tills bilen blev riktigt ren! När jag va klar så plockade in alla grejer som jag använt och sist men inte minst så skulle jag plocka in högtryckstvätten. Det jag inte tänkte på va att vattnet fortfarande va på, så det spröt ju vatten överallt när jag drog ur slangen, satte tillbaks den av någon konstig anledning, i ren panik i guess. Gick o stängde av vattnet och sen tryckte på högtrycks "antryckaren" och såklart äre lite vatten kvar så jag sprutar ur det på backen... Det jag inte tänkte på va att det va grus! Men jag ställde högtryckstvätten där den skulle va och gick sedan in. Plockade lite och lagade mat o grejer, tillslut så kommer pappa och frågar mig om jag har slängt en hink med "skrubbvatten" det sista jag gjorde innan jag gick in förut.. jag :"neee? hurså?" pappa:"nej men kom o kolla då?" så jag gick ut på altanen och titta på min bil . halva bilen va nergäggad eftersom jag spröt ur vattnet ur högtryckstvätten i gruset! halleluja .. så nu syns det inte ens att jag har tvättat den.. (y) toppen! Ibland är man jordens kladd alltså ...




Torsdag 19e - Jobb
Fredag 20e - Jobb
Fredag 20e - Lars winnerbäck
Måndag 23e - Jobb
Tisdag 24e - Jobb
Torsdag 26e - Jobb
Fredag 27e  - GÖTEBORG
Lördag 28e  - GÖTEBORG
Söndag 29e - GÖTEBORG

Fullrulle .

"Moped semester"

Va ett tag sen nu jag skrev .. Så vad har hänt .

Jag va på "moped semester" med bil till Bomstad camping för två veckor sen tror jag de va, och det va helt loveli. Fick 400 i böter första natten för att vi va för högljudda, och jag tror att vi inte va så omtyckta på den där campingen överhuvudtaget. Ingen hälsa och alla kolla ont på oss.. så atte.. endel förflytta sig tillome pga oss. ^^ De va nog lättade när vi åkte hem på Söndagen.
På Lördagen så blev det förfest, sen en öl på Ankdammen, drog på förfest hos Emma, senare till Tempel och en halvtimme innan stängning blev det Glada ankan. Har nog aldrig varit så mycke överallt på en o samma kväll, men kul va det. Träffade Emelies berömda Tind, och vi bestämde oss att bege oss till hans segelbåt på efterfest. Klockan blev väl kvart i 6 när vi va hemma, efter ett himla väntande på taxin som aldrig kom. ^^
Ja det va himla roligt iaf måste jag få lov o säga:)

På Söndagen innan vi skulle åka hem så alkoholmätte vi oss, och vi hade promille halter ifrån 0.00 till 1.25 tror jag de va, när klockan va 12 på dagen :p fick allt vänta bra länge  tills vissa av oss nyktra till.

Ja det hände en massa kul, allt ifrån leta efter studsmattor, laburinter och slå på elefanter.
tack för en bra helg !


Annars så har det väl inte hänt så mycke mer typ, jobbet drar förhoppningsvis igång snart igen. Vilket som är otroligt skönt. Men först så blir det Lars winnerbäck på Fredag i karlstad och sedan utgång ! :D Kommer bli sjukt roligt !

Idag har vi kollat på lägenhet åt Anna i Karlstad, så jag hoppas att hon får den! Håller tummarna:)


Den 27-29 aug så blir det Roadtripp till Göteborg m Elina!
Sjukt nervi för att köra i stan, men det ska nog gå bra tror jag.
Vi ska gå på Liseberg, söka jobb, träffa folk?, och sen hinner vi kanske med en utgång.
Ja vi får väl se, vi åker dit utan förhoppningar och förväntningar så löser sig allt!
I guess..


Men livet leker och glöm dina bekymmer
för det kommer nya imorrn . right?




Det hjärta skulle bli ditt på nått vis
det fryser nu sakta till is.
och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat



simple man

Det här tar knäcken på mig ...


what to do, what to do

Onsdag?

Idag har jag ansökt till Kläppen i vinter. Så imorrn blir det till att söka sig till Stöten, lindvallen etc. Hade varit sjukt nice och fått säsongs jobbat någonstans i Sälen, eller Trysil. Nått iaf.

Såhär kan det iaf inte fortsätta, sjukt jobbigt.


haha, kom o tänka på när jag o elina kom till torget kl 5 en Lördags natt/söndags morgon? på fdd och skulle ha mat. när en kiosk man kom o stötte på oss.

kiosk mannen :"har ni pojkvänner?"
jag :"nej men fyfan, tokken dret håller inte vi på med."

inte så konstigt att jag är singel kanske?
haha. skärpning.


IMORRN ÄRE BILBINGO !
Vi ses vid lexbröten kl 19.30 all people !
Och på fredag ska jag stå i hamburger grillen med syster på svenne cup,
kom o köp öm ni våger !


godnatt .



uuh se gulli man kan bli, tänkte ha den bilden på mitt personliga brev till kläppen, men ångrade mig snabbt.