Shallow beautiful people

idag har jag jobbat ifrån 13.30 till 21.00 ;P och ja va helt slut i slutet :p gick runt som en "levande" zombie och visste inte vad jag tänkte på och gjorde konstiga saker, hörde tillome inte att diskmaskinen va igång så nöt som ja är så öppnar ja den och de bara sprutar vatten! (y) tiptopp . Kungälvs roddklubb va nöjda och skidgubbarna också ;P så imorgon blir det nya tag ! höll på o köra av vägen gjorde vi också, men de va då inte ja som körde:p

jag är världens bästa vän ibland :)
linn ringde o grät häromdagen "fyfaaan va söt du är, detta gjorde min dag".
vad de va .. de vet ni inte .. men ibland kan ja allt va en braen en ;)



jobbigt ..



godnatt

jag börjar lägga upp bilder när jag köpt mig en kamera!


Segertåget

Idag har jag träningsvärk, sjukt jävla jobbigt. speciellt i axlar, röv o ben ! men det är ju bra, ellerrr? jag ser det som en bra grej iaf, all smärta är inte dålig smärta;) så långt i utvecklingen har jag kommit.

såå vad har jag gjort idag då ? hm .. tagit foto till körkortet, pratat m en främling till gubbe som "kände igen mig", sett två filmer hos maria "the skeptic" och "avatar" . två på raken! sjukt jobbigt o hålla sig riktigt fokuserad och vaken faktiskt . men avatar va bra men den enda vettetusingen va ja tyckte om, käkade fiskpinnar o ris . det va nått nytt måste jag få säga:p sen tog jag bilen påväg hem i sliret, men blinkade in till baby först o kolla så att läget va bra efter en arbetsvecka . så nu sitter jag här hemma och ska klistra på min bild på denna gula lappen till körkortet som kom på posten :) sjukt roligt ! :D

Torsdagsångesten existerar, jobb hela helgen!
och lusten är inte direkt myck te'et !

men hey! det är pengar och när kontot börjar skrika efter pengar
så är det nog dags back to work i think.



Elvis Lunde it is och han är världens bästa katt!


godnatt .

14 jan

idag har jag varit till mattila,
och sen så har jag varit till sunne o hämtat mina skidor!
Så imorgon är jag fit for fight i backen får jag hoppas.

Varm oboy o skidor ! :B gött !




How I go .

Blev inge skidåkning idag heller,
eftersom jag blev tvungen ringa chefen o plannera o greja.
Så lär åka dit imorgon och se vad ja ska ha i inköpet.

Jobbar Fredag - söndag denna helgen .
mjukstart med skidfolk :p haha.
de käkar som hästar;)


Har blivit helt inne på att flytta till västkusten, tänk på sommarn att känna den doften jämt och havet, fiska krabbor, okänd tjej ... vore kanske nått? men vad ska ja jobba som eller med?  mmh. bara till att söka de :)

Sitter nu på o väntar på att maria ska ringa mig så det händer nått idag .


17 januari 2010

17 dagar in på året, redan har det hänt endel men ändå inte speciellt mycke. Det har varit mycke bil åking i 4 dar nu, i torsdags blev det en tripp till torsby o träffa stina, marcusåhl o crix . maria kom och vi drog några varv. begav oss till maria sen när jag hade skjutsat hem stina o lämnat av marcus. "vi åker till stöllet då" säger maria, "jamen de gör vi" tyckte jag så vi satte oss i bilen på kvällen för att dra en sväng dit . kommer hem t jimmy o peter o dricker kaffe, kollar katten, träffar folk o jenni kommero hälsar på :) vi tog bilen och åkte o hälsade på  älskade erika o hennes familj i deras hus :) kul o ses igen! sen åkte vi hem till torsby igen o ja sov hos maria.

I fredags så skjutsade jag maria till körskolan o blev med för o hälsa på ;) grymt skönt att slippa det där måste jag få säga ! oh loveli ! sen blev det hälsa på syster på försäkringskassan, fika med dom o sen åkte vi o handla mat inför min körkorts middag :) blev lamm ! senare på kvällen så va ja o skjutsa på the boys and people . så jag hade fullt upp där på kvällskvisten o nattkvisten, natten tog slut vid 3 halv 4 tiden och jag fick äntligen sova. klockan ringde kvart i 9 "hej baby, skjutsar du oss t träningen, ingen ä nökter" mmmh. bästebabyn i alla väder .. bara slänga på sig klär de o hoppa in i bilen, skjutsa de på träning o skjutsa hem johan o sen hälsa på mormor o få frukost :) sen blev de att skjutsa de hem o de blev gratis käk för ja varit en ängel ! göttit . sen blev de hem o vända i dörren för ja skulle fika med stina o sen träffa anna efter london resan. sen på kvällen blev det sunnetorgmat, en massa skratt o övertrötthet . slutade med 100 raggervarv i torsby, the hives, sällskap i baksätet, efterfest, kullebyttor, stå på händer o jonglering . runt halv 5 tror ja jag va hos anna för att sova .

vakna vid 12 idag. åt frukost, hämta stina o vi såg på 5 avsnitt av desperat housewives, sjukt underhållande! soffläge tills torsten, emmy o sara kom o skulle fika för att fira anna 20år! :P raggervarv m tremänningan å några försök för o sladd, misslyckas . sååå .. hur i helvete sladdar man på mening? kröcka ä ju värdelös ? jag är kanske lite tjejig after all ?! :o

jag hoppas på att få åka skidor imorgon jag !
... och jag vet vad du gjorde igår kväll! :P


nej !
ännu en söndag slut, ny vecka, nya andetag
jobbet börjar på torsdag förmodligen .


godnatt . take care

körkort 14 jan

jag har körkort!
3 dagar med stress, så varför sluta nu ?
fika med stina nu, men vad händer ikväll ? tjohej .


året var 2009

Om jag skulle sammanfatta mitt år iår.
och om ni orkar läsa är frågan :p

Januari.

Det blev nyårsfirande i Andreas hus i Bada, ett litet gäng som skulle ta de lugnt, men så blev inte fallet. Pingvindyk nerför stentrapp o ja vet inte allt... Den årliga cupen va här igen och velen vann såklart än en gång! Anna fyllde 19, och jag lärde känna kim rätt väl . Hade rätt mycke att göra i skolan eftersom jag låg efter, gjorde tusentals med listor, och läxorna o tentorna bara hängde över mig.. Studentmössorna hade kommit men de trodde jag va ett nöjesfält ? "MARIELUND". stod det .. jag skrek rakt ut och skicka tillbaks den . Gjorde nog 100 smörgåstårtor för att få ihop pengar till våran resa i maj . Jag hade bäst närvaro i klassen under hela 3e året . Hade jag blivit ordentlig? ..  ångesten började stänga sig på inför studenten och verkliga livet. Letade bland alla dessa balklänningar i karlstad, och tillslut fann jag en som passa mig, som va mest jag . Fick praktikplats i karlstad och letade lägenhet och fick en lägenhet på drottninggatan tillslut :)





Februari.

Jag skötte fortfarande mina läxor, va i karlstad o titta på lägenheten o bara längta till att få flytta till "storstan" börja praktisera där och bo med maria, för de gick ju så bra i aspen i 1an ..right? den 7:e blev det 30års kalas i bygdegården. Så fort dörren öppnades så gick jag i trans, du hade nått som ingen annan hade. "take it or leave it" tänkte jag och gick fram o uppförde mig som ett jobbigt fyllo som fyllde år på 12 slaget . Fick prata med dig och krama om dig iaf. Gick hem med två trummpinnar och ett leende på läpparna.. Jag hade träffat på ödet, eftersom han fyller år samma dag som mig ! Månaden bjöd också på hrs årliga dringtävling i sunne, vi uppträdde med "holy berry" och "bloody coconuts" två otroligt välsmakande drinkar.. men vi förlora:p arga miner det blev^^ helt totalt världelös tävling om ja får säga det själv. Studentmössan kom och den hade mitt fulla riktiga namn. thank god! Bag in the boxen åkte fram och det va studentfest på högnivå.. M gick bort och hela skolan sörjde i veckor.. det va så hemskt . hoppas du har de bra . minnesstunden va vacker, kan fortfarande inte förstå de. . Jag skötte mina läxor hyffsat iaf o så . Drinkdagar med klassen och torstens 50års kalas, med detta kända "lars-birjers" eller va de hette. hemsk! I slutet av månaden så åkte jag till karlstad för att träffa pontus, o de blev fest o umgänge. Träffade jesper o philip också, eller träffade o träffade. drog med dom på bussen o hem t pontus för att de skulle spela rockband med mig :p ! Jobbade på vargnatta för att tjäna in pengar till rhodos ! hemskt slit i 19 timmar !





Mars.

Skoltrött som aldrig förr, va inte bäst i klassen på närvaro längre. utan pepijn va bättre tillome. enligt gunnar o micke .. Jag träffade "Random sound" och började umgås lite smått med stina igen . Glömmer inte första ögonblicket och hur blyg jag va när jag kom in där o ja kände ingen :p men det ordnade upp sig efter några öl, skratt och när de förstod att jag va lika konstig som dom :p otroligt bra kväll och trevliga pojkar.. blev fest ända inpå småtimmarna, med "tekvinnor" och en massa skratt :) Tillbaks till verkligheten igen och vi hade en vecka på oss att bli klart med projektarbetet innan ja o maria flyttade till karlstad .. jag blev ovänner med pär o micke eftersom ja sa vad ja tyckte o de va inte populärt. slutade med att jag o maria skrev nästan allt i projektarbetet, pär några rader och micke sket i det totalt . Det blev dags att hämta lägenhetsnyckeln och underbart kändes det att flytta mitt liv till karlstad för en sväng .. gjorde mig hemmastadd och garderoben såg hemsk ut efter nån timma som hemma!:) Det blev sista dagen i skolan innan helgen, och vi stod i baren på gourmet veckan, jag, maria o hansson. riktigt trevligt och kul va det :) det blev fest på våxnäs med trevligt folk, nätterna va sömnlösa och första praktikdagen va hemsk.. första veckan och de andra veckorna också .. trivdes inte alls.  Första helgen i lägenheten blev jag kvar för att gå på arena igen o träffa erik som va i stan, det va helt lövli. det blev japansk tv ända inpå småtimmarna(: sen tredrag i ladugårn dagen efter(: Tillbaks till en ny vecka igen och magonten va värre än någonsin, illamående och spydde som en kalv. vad va nu detta? Hemlängtan o ångest it was.. älskade stan, hatade jobbet. anna och jag piggade upp det med lite the hives på nöjes för att få oss må bättre! och jävlar va bra dom va! kvällen slutade med att vi va typ sist ut, ensamma på dansgolvet :p  började umgås med elina när jag kunde:)






April.

Jag va förvirrad, hjärntvättad, deprimerad o hade hemlängtan varje dag tror ja . Det enda som gick runt i hörlurarna va "the killers" och "coldplay" .. och såklart "sweet marie" med timo . funderade starkt på om jag skulle va kvar på praktiken eller hur jag skulle göra, vi hade personal möte och jag berätta hur jag kände o tyckte o tänkte. det fanns förklaringar .. Spontanfester i torsby och helgerna va underbara. Började gå hos doktorn eftersom ja hade magont, humörsvängningar, grät jämt etc.. de tog 7 stora rör blod av mig för att göra tester, men fullt frisk ! Vi tog SM GULD igen i hockeyn och de va en jävla massa glada miner!:) Vi åkte till falkenberg för att hälsa på morfar, han gick sen bort och det va otroligt jobbigt . jag va bitter, pratade ur mig med någon .. men solen och sommarn va påväg så jag va glad för det. valborg jobbade jag, drack öl själv och de sög mest har jag för mig . eller så ahde ja rätt kul .. vem vet.





Maj.

I början av månaden så begav vi oss till Falkenberg för att morfar skulle begravas, det va fint . Och kul att träffa min kusin som ja aldrig träffat förut . efter det blev det otrevligheter en lång tid .. vi åkte till ullared för att tröst shoppa och man blir faktiskt så galen som de blir på tv .. jag skulle nog passa som en riktig ullaredmamma :p När jag kom hem så va de bara att börja packa väskan för nu skulle jag o gänget dra på "klassfestresa". bästa veckan på hela året, trotts alla dispyter och värmeutslag.. loved it. flög första gången också, livrädd först . sen på hemvägen visste jag hur de gick till så jag grät inget då iaf ;p ..och de mesta som händer i rhodos, stannar i rhodos har vi väl sagt? men de va en händelserik vecka o vi levde livet, liftade med världens minsta bil. stackars grek. Efter jag kom hem så ville jag bara tillbaks .. sjukt tråkigt att komma hem till vardagen igen . fick ögoninflammation och va nog döende ett tag trodde ja . Det blev första kolsnäs och jag träffade sunne gänget igen o det va helt underbart att träffa er igen :) började jobba i mattila överdrivet mycket . och jobbade ihop mina praktik timmar i både mattila o i sunne på trollboden :)








Juni.

Hade hektiska veckor framför mig, hade flyttat ut ur lägenheten i karlstad och lämnade det livet bakom mig, kämpade ihop till ett slutbetyg och många klassmöten . Det började med studentlunchen o möttpåtagning, och det va trevligt .. det va då man fattade att det va på riktigt . Sen dagen efter så va balen, robin va min baldejr, och det är hur minnesvärt som helst. ångrar inte en sekund att jag åkte dit, party all night vare verkligen . slutade att jag gick ur bilen i ria i balklänning :) sen va festen igång .. söndag - torsdag sen vila tills den stora dagen på fredagen, självaste studentdagen ! den började med champagnefrukost försent tydligen, för de sluta med att vi fick halsa i oss champagne och stressa på hansson för han va bakfull i ria :P så de resulterade med berusade ungdommar i stjerneskolans korridorer. sjungandet va i full gång o våra påhittiga hjärnor kom på egna studentsånger:) and i loved them.  vi käka frukost i skolan, gav blommor till alla och drack öl på toaletten ;) gick till stjernehallen, skratta ihjäl mig när jag bara hördes och somnade när ja inte fick dricka procentigt .. typ . gick därifrån och hade "avsked" med mentorerna och det blev lite sång, kramar och lite tårar .. de va stolta över en och jag tror vi satte våra spår i hjärtat på dom ;) vid 13.00 i utgång B den 12e juni hände det! sprang två meter och skrek o hitta min familj direkt :p mycke till spring du ;D haha .. hade två skyltar och blev rosa på min mössa tack vare den . men men . träffade patrik väldigt mycke(: och det blev midsommar fest på åshagen och gå hem till ria i kylan. fick skjuts på hälften iaf tack o lov :) jag fick bihålsinflammation och va bara allmänt ofräsch o äcklig. hostade ihjäl mig o blev liggnas efter studenten..  men roligt hade jag och fest blev de! ångesten kom krypnas dagen efter när man läste i mössan vad alla skrivit . bästa klassen.









Juli.

Jag o syster körde på en sten mitt på sjön, otroligt komiskt. Rixfm festival i karlstad me anna, blev mest shopping och så som vanligt denna dag:p  Gick riskutbildningen och efter det kom niklax o hämta mig där o vi begav oss till höljes för en helgs party ! :P taggad som få . bodde med stöpa folket som vanligt i husvagnen! kanon :) och det va en helg to remember vill ja lova . jag o gänget, kan inte bli bättre ! dessa pojkar får en skratta är en sak som en säker . solsting o alkohol o crazyparty hela 24/7 va vad som erbjöds ^^ en favorit i repris iår elr? :) åkte hem och va helt förstörd, jobbade i mattila som ett äckel och tjänade stora pengarna ^^ va på varenda tutbingo i lexbröten varje torsdag tror jag . vann inget, men nära va jag många ggr! regnig sommar it was, och kaos, översvämningar i värmland o grejer. köpte mig äntligen en ny mobil som förhoppningsvis håller ett tag framöver, fryksdalsdansen med anna persson i egen hög person! otroligt skönt att träffa dig :) förstod hur mycke man ska ta hand om varandra, för närsomhelst så sker de hemska grejer och då kan man inte ändra på det förflutna ... började om och skapade en ny blogg, och en ny msn . ja o anna åkte t exär efter en förlust i bingon .







Augusti.

Första dagen i augusti så blev det förparty hos herr linder och senare på kvällen så blev det granevik och tredrag . Träffade erik igen o de va lika kul som alltid, de skulle åka hem samma natt så de kunde inte bli med o festa. Tråkigt värre.  Jag köpte morfars bil, och längtade mycke efter körkortet. jag jobbade i mattila mer än vanligt .. och hade ångest för att jag aldrig ska återvända till skolan igen .. tjänade in storkovan och försökte leva så mycke jag kunde . Jag vet inte men tror att lasse o jag fick världens kontakt i augusti, om det inte va tidigare.. Glad att vi fann varandra, kan berätta allt för dig (: och jag mådde genast otroligt mycke bättre i allt jobb, stress o så .. press inför körkortet . Blev en massa sena nätter vid datorn. Solen va framme, och man låg ute o stekte på gräsmattan . 20års kalas för min kära kusin också . Bingo i lex. och den efterlängtade kräftskivan .. i spöregn, vi trodde vi skulle klara oss i tältet, men det började välla in vatten så vi fick flytta in oss efter maten :p men ovanligt band men sjukt kul (: skulle upp o jobba dagen efter och jag blev tvungen sitta på toalett golvet många gånger om ja säger så .. John Mayer drogad blev jag och de va de enda jag lyssna på . Marcusåhlen kom och hälsade på mig så vi hade en myskväll med film och krångel m dvdn o skiverna:p fladdermus på altanen, OTROLIGT ÄLCKLIGT, mén för livet! aah . mycke jobb denna månad iaf . Började gå på yoga.






September.

Månaden började med att jag fick en hälsning ifrån Småland, och det va kul^^ att ett hej kan göra en så glad är helt otroligt. hösten va här och snart va det marknad i byn . Det ösregnade och hela värmland blev översvämmat .. åter igen . Va ute o gick och det va bäckar överallt, skogen va borta .. älgjakten började där uppe och det va tidiga mornar till sena kvällar . Det blev kirrat att smålänningarna skulle komma o hälsa på på marten och jag blev överlyckig . Stod i skyltfönster o gjorde iordning lasses skylt i 6 timmar . MEN den stora helgen i torsby va kommen! det blev fest som aldrig förr med småländskapojkar, bäckar, lera, mintu och öl kan sammanfatta helgen rätt fint . ända in på småtimmarna :) Vi hade en Hr reunioun hemma hos mig på lördags kvällen innan vi drog ner t torsby, oerhört mysigt:) Flugfarmen hade invarderat våran altan och det blev bara blixt varmt helt plötsligt o då kläcktes väl hela ganteruds flugägg antar ja, och alla hade lagt dom i taket på altan tydligen ... för jävlar va flugor! har aldrig varit med om maken :p blev "anti insekt" i hela taket och tillslut blev de tyst :p fick dammsuga isf ^^^Fest med pontus o andreas, roligaste på hela den kvällen va törj och dubble action 2x90 på korvmojjen :p jag fundera på vad jag ville göra med mitt liv, men kom inte fram till nått direkt .. ingesund i arvika kanske? Halkbanan gjordes och jag kände att det va ett steg närmare körkortet. Fest och jobb typ .





Oktober.

Det blev exär med anna, och träffade en massa roligt folk . frös ihjäl och åkte hem sen . Lexbröten fest som höll på ända in på småtimman . Sen blev det Älgjakts jobb, jobba som en idiot och fick bosätta oss där uppe i bergen eftersom chefen åkte på semester en vecka. Det va mysigt men ändå hemskt ! Syster emelie fyllde 29 och Marcus fyllde 20 . Jag klippte mig och färgade mig . Blev fest hos linus .. sen På halloween blev det selma med hr gänget. De åkte ifrån mig o ja blev kvar i sunne :P







November.

Månaden började med att jag eller vi åkte på winnerbäck i karlstad och det dracks vin en onsdag. helt underbar va han ! Sen började det letas 80-tals outfit, efter en dag i karlstad så hittades det en outfit och sen blev det 80tals kalas för hela slanten . Marcus åhl kom hit också o va med .. sjukt kul :)Det va öppethus i stjerneskolan så vi hälsade på nere på hr och det va helt nostalgiskt, skönt att va tillbaks.. vi hängde fortfarande kvar på väggen där nere :D kul ! kollade den årliga modevisningen o hälsade på folk. Svininfluensa tider tydligen så gratis otestad spruta fick man gå till sjukhuset för att få sig .. men nu då ? nu hör man inget om den där svininfluensan . jag va döende i en vecka efteråt iaf ..  Sen skulle tredrag spela på blue moon bar i karlstad, jag funderade många gånger om jag skulle ha åkt dit, men jag bestämde mig för att inte göra det i sista sekund .. men hade varit sjukt kul .  jag va många gånger o hälsade på carl och pluggade teori som ett äckel . Första snön kom och det va lyckorus :) den regnade bort, och jag städade hus med susanne och sen kom skyltsöndagen som jag inte ens va på .. och jag skulle kunna gifta mig med U2. glögg mys hos anna o sånt måste ju nämnas .






December.

Året fick ett fint slut på sitt år, andrahelgen i dec så gjorde vi vårat sista julbord. sen så stod det sunnekörning och uppkörning den 10e . Pontus fyllde 20år. och det va ovanligt lite med jobb och bokningar sen efter julbordena . sen har jag haft julklappspanik, nyttårs panik och körkorts panik . Det blev pepparkakshusbaks tävling, hemma hos herrn i kilåsen :) blev en tävling på facebook, och det vinnande laget va såklart mitt lag! the winners. du får behålla husen ;) mycke fixande inför julen, kylan och vintern kom tillslut som vi har önskat oss i alla år .. -30 grader helt plötsligt . inhandlade jul & nyårsklänningar och va fixad inför jul . den 19e drog jag på fest med andreas upp till magnus i sunne o förfesta tills de va dags att bege sig till selma . toppenkväll! :) och sen på juldagen så tillbringade jag den i sunne med jocke o marcus o så :) sjukt lyckad kväll . dock slutade den med snöstorm och kall kebabtallrik i stefans o linns skinnsoffa . men de va väl bättre där än snödriva tänker ja. julafton va rolig som vanligt, barna va helt uppe i varv och jag va mest.. trött som vanligt, eftersom frukosten va jobbigt tidigt iår :p men den avslutades med släktfika på kvällskvisten hos farmor :) hela tjocka släkten . sen nyår började med nyårsmiddag, stress och rinn folkets hus, va mölj och trevligt de ja minns . vid lucia va vi iväg och titta på lucia i kyrkan också ! :D





2009 har varit fartfyllt!
och 2010 är kärlekens år .. hoppas ja íaf .

01:21

Denna vecka kommer bestå bara av körning och teori, för nu ska jag ha de där överströkat. ska bannimej klara av det här den här gången. Om ja inte gör de så är väl inte det hela världen heller, men .. sjukt jävla skönt skulle det va!

Förkyldningen och kylan verkar aldrig gå över heller så här sitter jag och drömmer mig utomlands och tillbaks till Rhodos 09. Hur sjukt jävla varmt det va, vilken upplevelse och hur sjukt jävla kul vi hade :) sista grejen vi gjorde med gänget. Trotts endel dispyter så klarade vi oss rätt fint en vecka tsms o leva på varandra. Satt o skratta häromdagen hos maria om vad vi bråka om o allt, jag skratta tills jag vek mig nästan . Otroligt kul efteråt såhär. Jag kom hem skit full en kväll efter bargatan o maria låg o sov, o hon fråga när vi skulle gå upp på morgonen,

jag :"kl 8 äter vi frukost, för osten tar ju slut annars"
maria:"neej, imorgon vill jag sova, och de fyller ju på osten"
jag: "NEJ! för osten va slut igår och de fyllde inte på! :o"
maria: "jo de fyller väl på osten om den är slut förstår du väl!"
jag: "neeej. jag ska iaf ha ost o äta kl 8!"
(vi somnade som ovänner)

eller en annan gång efter vi varit vid stranden på andra sidan berget näst sista dagen eller nått. så va de en söt engelsk man med krulligt halv långt lockigt hår. och jag tyckte det va sött ..


jag: "jag tycker det är rätt sött med lockigt ruffsigt hår på killar :)"
pär: "NEJ, de är skit fult o de tycker du inte alls de."
jag: "men ja får väl tycka va fan jag vill, du kan väl inte bestämma det vad ja tycker:P"
pär: "nej, de är fult !
*folk kommer in i rummet o undrar vad som händer*
jag: "nej pär är sur o förbannad för att jag tycker killar med lockigt hår är fint"
pär: "ja men det är oacceptabelt.. *hmff*" sa han o gick därifrån.
(vi va dock ovänner hela veckan, men prata inte med varann på hela dagen efter de)


Trotts allt jävla onödigt töl om ost och krulligt hår
så va de nog årets underbaraste vecka!:)




Hoppas på ett Rhodos 10 också . eller vad sägs?

nu är det dags för sängen,
godnatt.


Dessa vintertider .

Det är sjukt kallt, kaminen går på högvarv och förkylningen blir bara värre och värre. Så vad gör man ? Käkar vitaminer, dricker tee i mängder, knaprar alvedon och hoppas på att man frisknar till snart när en händelserik vecka väntar på mig till veckan med uppkörning, teori och en massa pluggande innan torsdag.

Så här har man inte tid till att ligga inte, det är denna "årliga cup" som ja inte visste om alls idag/ikväll så ska väl se finalen tänker jag . Sen ska ja träffa Anna tror ja o hitt på nått mindre ansträngande.


Igår satt jag vid körskolan och det börjar gå riktigt bra för mig nu faktiskt, skönt! :) sen så åkte jag hem o åk grönsakssoppa o begav mig till suzanne för att hälsa på när de la golv i tak . Så hjälpte till så mycke jag kunde iaf, vet ni hur jobbigt stark man måste va för att klara av limsprutan elr? neej, shit .. blåsor i händerna nästan. men det va kul, och kommer nog bli otroligt fint tror ja :) blev några glas vin, någon öl och en kapten morgan på det. -27 grader, visst det är inte många meter hem till mig, men hade jag överlevt? det är frågan .. men mr. skjutsade hem mig så ja slapp tack o lov :) men trevlig kväll men trevligt sällskap.

Jag vill ha varm blåbärssoppa, då mår man bra när man är sjuk :)  Usch va jobbigt det är att va sjuk, rinner ur näsa, ur öga, hoster, varmt, kallt, harklar sig, kliar i gommen, feber, svett! uschamejjen..


det enda jag vill just nu är att åka skidor.
fatta vad underbart, varför har ingen sagt till mig att det är varmare på fjället än här för? :o


Bilder ifrån gårdagen:



2010

Detta år har jag önskat mig:

Kärlek
Nytt boende
Ett jobb
Mer träning
Mindre öl
Körkort är ett måste


det är bättre att önska sig än att ha löften som man bryter varje år.
så iår så önskar jag mig det här från 2010 .



Sen får man väl bara hoppas på att de mesta slår in...

Raske Menn

Fyfan va ja skulle vilja se dom live! :D
är helt besatt . DET är humor!












godnatt :)

hejåhå

Nu gör jag en spontan grej, åker till maria, TJOHEJ!


Du är så grön bloggen 2010

Bloggen är grön, jag hade inget att göra så nu förblir den grön ett tag. Stör mig dock på den lila texten på menyraden men jag får fan inte bort det så det får sitta där! ohyes indeed!

år 2010 är här!
iår va jag och firade det nya året i rinn folkets hus med folket. Va där först på plats runt 6 tiden och festandet va igång :) kvällen va sjukt crazy med mycke dansande, kortspel, partyhattar, tutor och typ 8plusgrader? ja kallt va de då iaf är en sak som är säker. Men jag hade otroligt kul iaf, trotts att det alltid spårar ut lite på små timmarna, satt än en gång på annas golv och drack vatten o skratta . Dock va det hon som skulle upp o jobba sen dagen efter, och tack o lov för det att det inte va jag .. för det skulle jag ALDRIG klarat. aldrig varit så dålig i hela mitt liv tror jag, slår tillome förra årets bakfylla. rätt bra gjort det av marie .

Men nu lever jag igen  
NYTT ÅR O NYA TAG!

detta år kommer va bättre än alla andra år,
jag känner det på mig!


Winnerbäck är nog mannen i mitt liv! :D
får mig alltid på bra humör och finns alltid där för mig oavsett vad ^^