Jag är vaken hela natten ..

Fick just ner två koppar kaffe utan problem !

Dagen började med att klockan ringde vid 06.00 för att jag skulle upp till körskolan för att övningsköra, gjorde mig iordning och så vips så va jag marie lunde igen när klockan va fem över sju. Jag och mor hoppar in i bilen för att ta ut pengar för körlektionen etc, och så 07.35 står jag utanför körskolan och väntar på herrn. . men ingen herre kommer, klockan blev tjugo i.... kvart i.. men ingen pelle dök upp, så jag slog en signal till honom och fråga vad det va frågan om . "du skulle stått där för 24timmar sen" DYNGA ! skrek jag rakt ut (hade kunnat gjort iaf) men det va rena missen .. hur mycke har jag i huvet om dagarna dåra? HAH ? guuud. ah jag gick iaf in på körskolan och försökte komma in på datorn där för att nöta teori. MEN vem fan kommer ihåg lösenordet man hade för typ 2 år sen? hah ? eftersom jag inte kommer ihåg när jag ska köra även om jag skrivit upp det i kalendern på fel dag tydligen så kommer jag inte ihåg det iaf .. men jag är helt säker på att han sa den 16e till mig, eftersom jag upprepa det typ 3 gånger för han! gaah.. jaja. läste lite i boken tillslut eftersom jag inte kom in på mitt inloggnings konto (y) yay ! hur skulle denna dag sluta liksom.. och regnade gjorde det också, kallt o jävligt. jävla dag tyckte jag !

Tillslut så ringde mamma och frågade om hon skulle skjutsa mig till mormor i regnet, för hon hade väl på känn att jag skulle ha suttit där hela dagen om jag hade blivit tvungen att gå i detta jobbiga regn. Hon kom och hämtade mig, satte mig i bilen och begav oss till mormor. jag plingar på och hon blir alltid sådär glad och förvånad av att se mig. Hon är allt gullig mormor, jag tycker om na' jätte mycke :) jag äter iaf frukost tillsammans med henne och läser lite teori, sen när hennes kompisar ringer i telefon så springer jag iväg till vardagsrummet för att läsa teori i lugn och ro.. en regnig fredag.. kl 9 på morgonen.. när man inte behöver va vaken? VAD TROR NI LIKSOM? jag somnade som en stock på mormors soffa och sov där tills syster skickade ett sms "Gå ut om 10" . yes sis, jag va uppe på bena igen och kammade håret (?) .. ne.. satte på mössan och halsduken och begav mig till röda bilen. vi fixade lite stuff i torsby och sen begav vi oss till skogarna igen .. Kändes så overkligt på något vis att se folk..i rörelse, trafik, folk som pratar svenska .. man blev helt virrig i huvet. rena rama semestern vare iaf ^^ först skulle vi till smedserud och skriva på ett papper, såg en kalkon mista sitt huvud (otroligt otäckt) och sen så åkte vi till mattila igen för att jobba. Rester stod på schemat eftersom det va sista dagen !

Allt gick som smort, två zombies i ett kök va de allt, dåligt med sömn och hungriga.. så varför inte ta en frukost till för att fördriva tid? JO! så vi käka frukost igen . och sen började jobba .. i stereon spelades "bad things" med jordin everett. bra låt och ny favorit . för vem gillar inte true blood? mhm. tänkte väl det! När klockan slog 18.00 så strömmar det in 27 st hungriga älgjägare, jublar och blinkar i ögona . Det kommer in två i köket och ger mig först en chokladask som är format som ett hjärta och det står I <3 Milka på (jag älskar att mjölka? :o VA ENS? tack?), sen kommer en annan och ger en hela tysklikör till syster. man bara jaha ? här får jag pluttinuttit med hjärtan o allt och syster får en hela liksom  :P jaja, jag blev glad iaf . med deras energi så räcker det till för alla där uppe ^^ vi blev iaf bjudna på fest efter jobbet och jag blev lite skeptisk men tänkte inte mer på det och fortsatte jobba . klockan blev 19.15 och vi va klara för ride home, IDOL BÖRJAR JU SNART MÅSTE HEM! har jag tjatat på liksom . och det är väl 45 minuter hem sååå .. men sen kom syster "kanske borde säga hej ändå.." happ ., så vi begav oss till deras stuga för att säga adjö till herrskapet. öppnar och välkomnas med en stank av, sur gubbsvett, axe i mängder, älgjakt och rökdoft . och kände hur det bara trängde in sig i min halsduk och i min mössa, i mina kläder och i mitt hår .. de blev glada av att vi kom o hälsa på iaf, 5 50+are eller nått som pratar tyska, jag fatta ingenting så jag bara skratta åt dom. "AAAH, en öl, en jäger en shot?" blev vi förfrågande .. "nej" säger vi snällt ... "cola och skumbjörnar?" kom han och stack i handen på oss, så vi fick sätta oss ner och jag fick väl ta en jäger tillslut .. de skulle kramas o de skulle ta med mig till tyskland för att göra mig till tyskfru . de ville gifta sig med mig och de ville pussas . jag va vrång och visade vart skåpet skulle stå och de blev ett gott skratt på gubbarna iaf ! herrejises. man förvandlades ännu en gång till en "sevärdighet" på turistbyråns torsbyblacka ungefär och hade 6 st kameror uppe i ansiktet för att ta hundra kort "detta ska jag visa frugan" .. typ. öh ah gör de xD vi kom därifrån iaf efter en cola, en pissljummen jäger och många skumbjörnar senare som man tvingat i sig för att va trevlig . sätter oss i bilen och känner att doften har verkligen trängt in sig i kläderna, i håret, i favoritpinkmössan och i favorithalsduken .. och lukten började sprida sig i bilen och kräk reflexerna och paniken började tränga sig på men med lite "bad things" i bilen så gick detta över.

jag kom innanför dörren 20.19 och calle går upp på scen ! YES ! jag missade ingen, jag missade inte idol trotts dessa tyskgubbarna ! jag är överlycklig och klär av mig så mycke som möjligt för att bli av med doften och väntar på paus så jag kan slänga mig i duschen och duscha på 5 minuter. och gjorde marie det som brukar ta 30 minuter på sig att duscha? JA ! she made it . helt jävla otroligt faktiskt, jag va stolt över mig själv :) skurade golvet också eftersom jag fick för mig att det va lortigt och tvdosan .... >.< fobi fobi .

nej, nu blir det att leta reda på min deo för jag har för mig att jag har haft den någonstans här i huset igår .. hm . ja min dag har helt enkelt varit hemsk men ändå rätt bra ^^ imorgon är jag ledig och jag får äntligen träffa annis, kanske boka resa eller winnerbäck biljett och sen blir det idet på kvällen och socialistera sig lite :) toppen ! men på söndag är det nya tag! nya tyskar, nya presenter?, nytt jubel? haha . ja vi får väl se !







Guten nacht ! Kuss


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback